Gümrük Ve Ticaret Bakanlığı 763 Memur Alımı 21 Ekim - 31 Ekim
-
@hilal tabi ancak merkezi alımlar sonucundan atanırsan ve daha sonra gümrük açıklanırsa gümrüğe geçmen yasak
-
@guyan-gelmiş anladım çok teşekkür ederim
-
Ankara memurluk için hiç tahmininiz yok mu yuksek puanlilar muayeneye gitse burasi daha mi düşük kapatir acaba
-
@marshallinksi hocam ankara hiçbir şartta düşük kapatmaz
-
@aliveli Mesela tahmin olarak en son kac
-
@marshallinksi +88
-
-
@guyan-gelmiş dostum benim 6.sayfadaki sorumada cevap verebilirmisin saygılar
-
Ankara 88+ olcaksa hiç puanimi yakmayayim ben de benim de 86.6 var puan
-
@marshallinksi iibflilerin çoğu bu tarz düşünüyor ankarada bir düz memurluk kazanıyım orda alan kasarım bu cümleyi 10 iibflinin 5 inden duyabilirsin
-
@songoku sakın benim sözümle iş yapmayın benımki sadece tahmin 85 bile olabilir hiç belli olmaz aman diyim hocam kimsenin aklıyla iş yapmayın!!!
-
@guyan-gelmiş ya artık işsizlikten öyle raddeye geldik ki ben normal diger konularda bile puanlarin yukselmesinden korkar oldum ya sizin sozunuzden degil aslinda kendim de korkuyorum ankara'dan. Bu senenin ilk yuklu B alimi olmasi yuzunden ve ilerideki belirsizlikler yuzunden bir cok kisinin yuklenebilecegini dusunuyorum buralara
-
@celiktencere arkadaşım sorunu okudum ama net bir şey söyleyemem.onu ilgili kurumun personel daire başkanlığına sor.O konu muamma her ne kadar da 2016 kpss puanıyla yerleşenler başvuramaz diyor ama ben başvurduğumda 2016 puanımda atanmamıştım diye de yorumlayabilirsin ama aynı zamanda seni adamlar göreve çağırdığında sen 2016 puanıyla bir görevde çalışıyor olacaksın hangisini baz alacaklar muamma !
-
@aliveli hocam sence kaca düşer abarttım mı biraz:)
-
Herkes muayene muhafaza dan bahsedince dedim heralde ankarayi kimse istemiyor@guyan-gelmiş
-
@guyan-gelmiş kardeşim yoğunluğada bakmak lazım ama Ankara o civarda kalır gibi
-
@marshallinksi keşke herkesi muayene muhafazanin parası çekse de önümüz açılsa ankaradA
-
Hocam merkez memurluğa yerleştiğimiz takdirde 1-2 yıl sonra A grubu bir yer kazanınca geçişlerde sorun oluyor mu?
-
@vanim Ust bir göreve atandigniz icin gecis olur dediler
-
@vanim sorun olmaz A grubu meslekleri kariyer meslek statüsünde olduğu için kurum muvafakat vermek zorunda.