Gümrük Ve Ticaret Bakanlığı 763 Memur Alımı 21 Ekim - 31 Ekim
-
@celiktencere hocam iki alıma da başvurabilirsiniz ama gümrüğe başvurdunuz ve yerleştirildiniz diyelim merkezi atamada atamanız yapılırsa gümrük bakanlığı sizi tekrar atamıyor. Adil bir yöntem olmuş bence bir kişi farklı iki kadroyu meşgul etmemiş olacak böylece.
-
@arsenlupen şu an aynı sorulara cevap arıyoruz ama A kadro alımları gelecek inşallah. Bugün SGK denetmenliği açıklandı. Çok yakında onun Yen'i alım ilanı gelecektir. Sen iki tarafa da odaklan derim
-
@Feyza-Çalt hanım ilan metninde belirtiliyor. Genel olarak lisans ve ön lisans. Bu alımda lisans alımına öncelik verilmiş. Bundan önceki alımlarda memur, il ticaret memurluğu gibi yerler ön lisans mezunları da alınmıştı.
-
82,6 puanla gümrüğün hangi bölümü için şansım vardır sizce? (muhafaza hariç boyum 2 cm kısa malesef )
-
@benkimim maalesef puan sorularına cevap vermiyoruz. Sonucunda büyük problemler çıkabiliyor. Sadece geçmiş yıl puanlarına göre analiz yapabileceğinizi söyleyelim.
-
@Antimülakat anladım mesuliyet kabul etmek veya yönlendirmek istemiyosunuz. geçmiş dönem puanlarına göre 200 kişilik memur alımını düşünüyorum fakat merkezi atamadan önce olması kafamı karıştırıyor çünkü daha kimse puanını kullanamadı en azından bununla ilgili fikir veremez misiniz tabi anlıyorum yine de
-
arkadşlar 81.93 le hangisini tercih etmeliyim muhafaza için boy tutmuyr malasef
-
@Antimülakat 85,2 puanım var ıl mudurluklerını yazmay dusunuyorum.. eşim ögretmen eşimin çalıstıgı yere taynımın cıkma ımkanı var mı?
-
@ACAGRIGUNES kardeşim kura öncesi eş durumunu beyan eden dilekçe verirsin, mülakatta sorabilirler eşin ne iş yapıyor, her yerde çalışabilecek misin gibilerinden bu sorunun cevaplarını şimdiden düşün.
-
@Antimülakat olumsuz etkısı olur dıyorsunuz anladıgım kadarıyla...85.2 puan ıle ne tercih etmelıyım peki sızce?
-
@benkimim geçtiğimiz yıl kritik puanı olanlara verdiğimiz öneriler yüzünden alakasız illerde yığılma yaşandı ve alım sayısı en yüksek olan Ankara ve Istanbul'da puanlar beklenilenden yüksek kapatırken, Bursa ve Antalyada puanlar çok düşük kaldı. Bu konuda etkimiz istemeyerek olsa da maalesef oldu. Bu yüzden telafisi olmayan bir şey için yönlendirme yapmak bizim için risk olduğu kadar, tercih çarpıklığına yol açması sebebiyle sizin içinde risk. Bu nedenle puan konusunda dediğimiz gibi yorum yapamıyoruz.
Merkezi tercihlerle hep çakışma yaşanıyor ama Gümrük ve Ticaret Bakanlığında kura usulü atama sistemi ve Rotasyon olması sebebiyle herkes tercih etmiyor. O konuda çok fazla endişe duymayın
-
Arkadaşlar eşim esnaf, dükkan işletiyor. Benim 86,7 puanım var ama sırf rotasyon var diye muayene yazmaktan vazgectim, raportörlük yazarsam, eş durumundan yararlanabilir miyim? Yani direkt kura dışı kalıp bulunduğum ile atamam olur mu kazanmam durumunda? Bi de diyelim ki eş durumundan yararlanamadim, herhangi bir ile atanırsam, ne kadar süre sonra tayin isteyebilirim eşimin yanına? Cvplarsanız cok memnun olurum, tesekkürler
-
İlk alım olduğu için bence gümrük bu sene rekor puanla kapatcak herkes muayene diyor şahsi fikrim 88 civarı muayene kapatır
-
@totti bi ay sonra merkezi alım var ama ?
-
@ACAGRIGUNES merkezi alımların kaç tanesi iibf olacak o bile belli değil A grubu desen ortada sınav ilanı bile yok herkes kendini bir yere atma derdinde benim şahsi görüşüm yüksek kapatacağı yönünde
-
Kardeşlerim bende rotasyon olmadığı ve olmayanlar arasında maaşının en yüksek olduğu Raportörlüğü seçmeyi düşünüyorum başvuruda. Lakin birkaç yerde ünvanlar arasında işinin en yoğun, maaşının en düşük olanı Raportörlük olduğu söyleniyor. Burda ise antimülakat kardeşim yaklaşık 3000 bin lira maaşının olduğunu söylemişti. Hangisi doğrudur ?
-
@Antimülakat döner sermaye hakkında yazınızı bulamadım da o ne iş yapar rotasyon ve maaşı?
-
@totti 88 çok uçuk değil mi
-
@escobar_p 50 kişilik kadro ilk alım A grubunun durumu ortada geçen sene o kadar alıma rağmen 84le kapatmış daha fazla alım yapmasana rağmen
-
@Antimülakat 2017 merkezi atamaların bırınde burdan farklı bı yere atandımızda ıstıfa edıp dıger kuruma gecmemizde sorun oluyormu ozelikle memurluk için?