Gümrük Ve Ticaret Bakanlığı 763 Memur Alımı 21 Ekim - 31 Ekim
-
Mobilden is talep formunu bulamadim bilgisayardan mi basvuru yapabiliyoruz
-
kura çekildikten sonra işe başlma süresi nedır acaba antımülakat cım
-
@Antimülakat kura çekildikten sonra işe başlma süresi nedır acaba antımülakat cım
-
@selami fazla beklemezler kuralardan bir kaç hafta sonra sitede yayınlanıyor, hemen başlamanızı tavsiye ederim. 15 günlük süreyi bekleyen eğitimi en uzun bekler, aklınızda bulunsun.
-
@Antimülakat Hocam p3 puanım 83,2 muayene istiyorum ama zor gibi duruyor,benim öğrenmek istediğim muhafaza olarak göreve başlarsak eğer muayene ye geçişte bir kolaylık var mı yoksa p3 ü yükseltip aynı prosedürü tekrardan izlemek mi gerekiyor? Şimdiden teşekkür ederim.
-
@deep55 hocam tabloda göründüğü gibi 2.500 civarı diye duydum ben
-
merkez memur normal düz memur maaşı alır o da bekar maaşı 2360 tl .
-
arkadaşlar öncelikle merhaba, iibf mezunuyum p3 puanım 76.5 herhangi bir memurluk gelme ihtimali var mı gümrükte.
-
hocam raportör arkadaşlarla konuştum 2500 diyorlar tablonun gerçeklik payı nedir acaba
-
@şozunbirnumara bende 76.3 ile Muhafaza Memurluğuna başvuru yaptım.*
-
Benimde 75lerde puanım varda boşuna uğraşmak istemiyorum.
-
@samet661 hayırlısı Allah'tan fakat umudum da yok hani. Gelirse ne âlâ gelmezse eyvallah derim.
-
@Antimülakat reis raportör veya il ticaret memurunun atanıp asaletini aldıktan sonra tayin işi nasıldır? Eş durumu veya kendim istediğim için tayine başvursam 3 5 sene sonra da olsa gidermiyim o şehire yoksa çakılı mı.
Puan 84,85 ben bu ikisiden birine başvuracam. ihtimal var mı sence -
@şozunbirnumara kardeşim o puanla ancak muhafaza memurluğu gelirse gelir seninle puanımız çok yakın ben de öyle yaptım
-
@HectoR öyle atanma yok, eğer eşin çakılı kadroda değilse gümrükte atandığın yere göre kalmak zorundasın. Bölge bölge kalacağın yıllar değişir, sonra başka bölgeye gidersin oradaki görev süreni tamamlarsın.
-
Ben de myk mulakat sonucunu bekliyorum. Myk Aciklanmazsa basvuru sureci icerisinde ben de basvuracagim 86.5la ama hala kararsizim. Ankara merkezi istiyordum aslinda ama orasi yuksek kapatir gibime geliyor bu yuzden diger secenekleri dusunecegim sanirim
-
benim kpss p3 puanım 79.9 sizce hangisine başvurursam sansım artar
Muhafaza memurluguna boydan kaybediyorum
@Antimülakat -
@Antimülakat hocam selam, 88 puan ile muayeneye başvurmayı düşünüyorum. taşra memurluğu alımı 200, peki yüksek puanın taşra memurluğunda şansı daha yüksektir denilebilir mi?
-
Benim de puanım 88 daha önce muayene memurluğunu yazmayı düşünüyordum ancak 200 kişilik taşra memurluğunda şansımın daha fazla olacağını düşünüyorum hala tercih yapamadım kararsızım,tavsiyede bulunan olursa sevinirim.
-
@Gazili_20 Gümrük Ve Ticaret Bakanlığı 763 Memur Alımı 21 Ekim - 31 Ekim içinde söyledi:
@Antimülakat Hocam p3 puanım 83,2 muayene istiyorum ama zor gibi duruyor,benim öğrenmek istediğim muhafaza olarak göreve başlarsak eğer muayene ye geçişte bir kolaylık var mı yoksa p3 ü yükseltip aynı prosedürü tekrardan izlemek mi gerekiyor? Şimdiden teşekkür ederim.
hocam ben memur arkadaşla konuştum.eskiden oluyormuş ama şimdi o dediğinz olmuyor yani tekrardan sınava girmek lazım aynı prosedürler vs.
ffffffffffff