Gümrük Ve Ticaret Bakanlığı 763 Memur Alımı 21 Ekim - 31 Ekim
-
@AKKygsz malum nerdeyse ilk alım gümrük bakanlığı. bundan dolayı puanlar yükselir gibi ama başvuranların neler düşündüğü ve şartlar da bu durumun sonucuna etki edecek gibi. hayırlısı Allah'tan.
-
@zaknafein sağolun hocam.
-
kpss puanıyla mülakatın aritmetik ortalaması alınacakmış oyüzden yüksek puanlı olmak taşraya başvuru için daha çok avantaj getirecek gibi kafalarda deli sorular
-
Arkadaşlar bu gümrüğe başvuran merkezi atamaya basvuramıyor mu yardımcı olursanız sevinirim
-
@kdrykklk atanırsanız başvuramazsnız
-
@atesvesu arkadaşlar 88 puan oldukça iyi puan. Muayene bu tarihe kadar 84-85 arasında kalıyordu, bu sene nasıl sonuçlanır bekleyip göreceğiz. Puanınızı değerlendirirken puan + sözlü mülakat puanınızın ortalaması alınarak hesaplama yapılıyor. Durumu şöyle açıklayayım : 88 KPSS puanınız var diyelim 92 mülakat puanı aldınız sınav puanınız 90 oluyor. Bir başkasının KPSS puanı 95 olsun, mülakat puanı 90 olsun ortalaması 92,5 oluyor. Buna göre tercihinizi yapmanızda fayda var. Biz yönlendirme yapmamak adına fikir beyan etmiyoruz sadece tercih yaparken aklınızda aritmetik ortalama hesabı aklınızda bulunsun.
-
arkadaslar raportör olarak ankara ili yazmıyor listede. başvuru yaparsak. eşim ankarada öğretmen, yanına gidebilirmiyim
-
Arkadaşlar Gümrük ve Ticaret Bakanlığına başvuran merkezi alıma da başvurabilir. Yalnız şöyle bir durum var, eğer kişi Merkezi alıma başvuru yapar ve atanırsa Gümrük seni alsamda atayamam diyor. Diyelim Gümrük'e atandınız daha sonra merkezi alımla atandınız bu durumda Gümrük muvaffakat vermiyor, mahkeme yoluna başvurmanız gerekiyor.
-
@aliveli tsk ediyorum ama atanamazsam basvuru yapılırım?
-
@kdrykklk yapabilirsiniz hocam
-
Bu ileti silindi! -
başvuru formunda, özgeçmiş kısmını boş bırakabiliyor muyuz? çünkü iş deneyimim yok, yani bir cv dolduracak şeyler yapmadım.
-
@atesvesu yinede gittiğin kurd sertifika veya dil yaz bişeyler
-
@totti baya bir rekor olacak gibi de sence il ticaret bnm 85,7 yi sollar mı? şahsi fikrini soruyorum
-
@zaknafein R.A Salvatore okuyan birini görmek çok mutlu etti hocam. İyi günler
-
82 ile tasra yazdim. hakkimizda hayırlısı bakalım dostlar
-
@aliveli yds puanım var onu yazayım artık hocam
-
@Antimülakat hocam yabancı dilin olması, çeşitli sertifika ya da buna benzer şeylerin olması mülakatı yapacak kurum tarafından göz önünde bulundurulur mu? Böyle bir izleniminiz var mı?
-
unvan seçerken 200 kişilik memur kontenjanını seçemiyorum. görünmüyor. sizde de oldu mu bu sorun
-
@genclerbirlikli ctrl + fare tekerleği ile sayfa boyutunu küçültün. en üstte çıkacak.