Gümrük Ve Ticaret Bakanlığı 763 Memur Alımı 21 Ekim - 31 Ekim
-
son senelerde muayene memuru olarak alınanların hepsi 1. ve 2. bölgeye alınmış , herkes doğudan kaçtığına göre bu promosyon doğu ağırlıklı olabilir
-
@atesvesu çok teşekkürler hocam
-
@totti kesinlikle öyle olacakmış. Yüksekova'daki esenler kapısı en meşhuruymuş.
-
şimdi de fotograf yükleyemiyoru. aslında yüklüyorum ama dosya seçilemedi diyor.
-
arkadaşlar edge tarayıcı ile de denedim, google chrome ile de denedim "internet explorer 8.0 üzeri tarayıcı ile yapmanız tavsiye edilir" diye uyarıyor. Başvurusunu tamamlayabilen var mı?
-
arkadaşlar mülakatlara nasıl çalışmalıyız herkese kendi bölümünden mi soru soracaklar.çalışmak için kaynağı olan linkini falan paylaşabilir mi?
-
arkadaşlar ie den sorunsuz yapılıyor bilginiz olsun
-
@atesvesu hallettim. edge tarayıcının, sağ üst menüsünde "internet explorer ile aç" kısmı var, burada ie tarayıcısına geçebiliniyor.
-
@atesvesu hocam çok sanmam, nitekim yds puanı olmasına rağmen elenen arkadaşlar oldu. Mülakata katılanları puanı fazla olanlardan düşük olanlara doğru ikiye ayırsak, puanı yüksek olanlardan kazanan sayısı, diğer yarıya göre fazladır.
-
@Antimülakat merhaba kardeşm, hem merkezi atama hem de gümrk aynı anda başvurunca ıkısı de gelse kesin gümruğe gidemiyor muyuz, merkezi atamaya mı gitmek zorunda kalacaz ?
-
@selami hocam tarihlerde önemli bu noktada
-
Arkadaslar başvuru yapicam 83.8 le ne zamandir bende yaziyorum ama hala kararsizim. Muayene ve muhafaza disinda bu puana gumruk memurlugu mu gelir sadece ?
-
peki nasıl olacak hocam ? nasıl kesinleşecek @aliveli
-
@selami her ikisine de başvurdun diyelim hem gümrükte bir yer kazandın hem de merkezi alımla bir yere atandın. İstediğini tercih edebilirsin. Buna her iki kurumda müdahale edemez. Yalnız şöyle bir yanlış anlaşılma var gibi görüyorum. Merkezi alım tercihleri çok kısa sürede neticeleniyor. Gümrük ise mülakat ile alım yaptığından tahmini olarak hazirana kadar atamanızın neticelenmeyeceği bir alım. Diyelim ki merkezi alımla atandığınız yere Mart ayında başladınız, 2-3 ay sonra Gümrüktede sonuçlar açıklandı ve sizden evrak teslimi isteniyor, çalıştığınız kurumdan muvaffakat alamaz iseniz Gümrükte başlayamazsınız. Gümrük idaresi de bu sorunlarla karşılaştığı için merkezi alımla atananların yerleştirmesi yapılmayacak gibi garip anlamsız bir ibareyi ilan metnine koymuş, tamamen bir daha bu tip işlerle başımız agrimasin diye alınmış bir önlem. Muvaffakat alan herkesi gümrük idaresi işe başlatmak zorunda mantık böyle çalışıyor.
-
Muvaffakat derken ney yani, ikincisi gumrük e atandıktan sonra hazirana kadar mı bekleyeceğiz işe başlamak için? mülakattan sonra sonç ne zaman kaç gün sonra açıklanır, sonuç açıklndıktan kaç sonra işe başlnır merak ettiğim budur kardeşim @Antimülakat
-
@selami muvaffakat: çalıştığın kurumun sana gitmek istediğin kurum için izin vermesi. mülakata girdikten sonra sonuçların açıklanması haziranı bulur o yüzden mülakatı geçersen haziranda gümrüğü kazanmış sayılırsın.İşin özü eğer ki merkezi atamada atanırsan ve daha sonra gümrük açıklandıktan sonra gümrüğü kazanırsan gümrüğe gidemezsin.
-
yani şuan gümrüğü kazansak işe haziranda başlayacağız?
-
@selami mülakata girdikten sonra sonuçların açıklanması haziranı bulur o yüzden mülakatı geçersen haziranda gümrüğü kazanmış sayılırsın... Bu cümleden ne anlıyorsan o .
-
nasıl saçma iş ya, mülakata aralıkta gir, işe haziranda başla gerçi oda meçhul ?
-
@selami Gümrük Ve Ticaret Bakanlığı 763 Memur Alımı 21 Ekim - 31 Ekim içinde söyledi:
h
şuan bu forumda geçen aralıkta mülakata girip hala mülakat sonucunu bekleyen uzman adayı arkadaşlar var bence 5 ay hiç bir şey değil