Gümrük Ve Ticaret Bakanlığı 763 Memur Alımı 21 Ekim - 31 Ekim
-
@moonshe kardeşim böyle bir puanla tercihte bulunacak olmak risk arz ediyor. Bana puanı sorman ve benim sana cevap vermemde riski paylaşmak anlamını taşıyor. Gümrükte altın kural riskin bir memur üstünde kalmasıdır, yani diğer kurumlarda olduğu gibi bir evrak'ın altına 4-5 kişi imza atmaz, bir kişi imza sorumlusu ve sonuçlarının tek üstlenicisidir.
Maalesef bu konuda riski sana bırakıyorum, kurumsal kimliği girmeden hissedebilesin diye
-
@escobar_p Şampiyonlar liginde Real Madrid-Manchester City-Roma ile aynı gruba düşsen bu kadar acı olmaz sanırım
-
@Antimülakat bana da çok riskli göründüğü için akıl akıldan üstündür diyip sorma gereksinimi hissettim yine de teşekkür ederim
-
@Antimülakat Gümrük Ve Ticaret Bakanlığı 763 Memur Alımı 21 Ekim - 31 Ekim içinde söyledi:
@selami durum aynen öyle. Mülakata girdin, öncelikle bütün memurlukların mülakatı bitecek, daha sonra yaklaşık 40 gün ile 70 arasında değişen sürede mülakat sonucun açıklanacak, bundan bir kaç hafta sonra evrak/belge teslim tarihleri yayınlanacak, bundan yaklaşık 2-3 hafta sonra kura çekimi yapılacak. Kura çekiminden yine bir kaç hafta sonra atama onayı yayınlanacak. Atama onayı yayınlandıktan sonra işe başlayabilirsin. Kısaca süreç min. 4-5 ay. 2012 yılından beri öyle.
Hocam kazandıktan sonra o süre beklenir gibi geliyor, bir kazanılsın da.
-
@Antimülakat diyelim ki ben 4.bölgede Kaş'a atandım.Başka biri de Kaş'ta ikamet ediyor normalde ona da İstanbul çıktı kuradan .
-
Biz daha göreve başlamadan bu kişiyle aramızda becayiş yapabiliyor muyuz?
-
Göreve başladıktan sonra yapabiliyor muyuz?
-
-
@escobar_p kardeşim Gümrükte becayiş maalesef yok, neresi çıkarsa orada görev süreni tamamlayacaksın. Tabi burası Türkiye ve burada olmaz diye bir şey yoktur, yaptırabilen bir şekilde istediği yere gidebiliyor.
-
@Antimülakat 87.9 p3 hangisine başvuracağım konusunda emin olamıyorum.merkez memurlukta şansım olabilir mi? taşra memurluk 200 kişi olduğundan sanki herkes orayı yazacak gibi geldi
-
@güneş sizin herşeyde şansınız var şahsi kanaatimce.Nereyi istiyorsanız orayı yazın.
-
Millet sayıdan dolayı taşraya başvurmuş muayene 85lere düşecek gibi.
-
@Atakum-da-Yaşamak keşke ama,zor.150 kişi mülakata kalacak sadece.85 puanlı birinin İİBF sıralaması 2.500-3.000 arası...Geçtiğimiz yılda 450 kişi mülakata kalmış ve 84 ile kapatmış.
-
@escobar_p işin matematiği girince daha bir netleşiyor sayı ile puan doğru orantılı o zaman muhafaza harici en düşük kapatacak memurluk hangisi olabilir il ticaret gibi duruyor ama ondada rotasyon olmadığından tercih edilebilir gerçekten saptama yapmak zor şansa artık
-
Hocam puanınız düşük olsa dahi başvurun zaten merkezi atama ile yerleşenler gümrük tarafından tekrar atanmayacak yani yüksek puanlılar otomatik olarak aradan çıkacaklar.
-
@Antimülakat hocam 87.93 puanım var gümrükte taşra memurluğuna başvurdum. Merkezi atamada ilk seferde atanma şansım nedir sizce?
-
Arkadaşlar anlayışınıza sığınarak puanlarınız üzerinden memurluk tercihinde bulunmak istemiyorum. Bunun iki sonucu oluyor : Bir insanları bir memurluğa yönlendirme, ikincisi bu yönlendirme sonucu kişilerin başka memurluklarda gelebilecek puanlarının hiçbir memurluğa gelmemesine sebep olma.
Bilenler bilir geçtiğimiz yıl GUY sınavı sonrası çok fazla sıkıntı çektik bu nedenle puan konusunda lütfen yardım istemeyin.
Sadece şunu belirteyim 87 üstü puanı olanlar büyük bir aksilik olmaz ise her memurluğun mülakatına kalırlar. Bu arada geçtiğimiz yıllarda sınavda çıkan mülakat sorularını da burada konuşacağız:)
-
Sözlü mülakata çağrılıp da gitmeyenler çok oluyormuş. Bu da matematiksel olarak atanma şansını arttıran bir etken.
-
merhabalar kardeşim, merkezi alımdan sonra sonuçlar ne kadar sürede açıklanır? sonuçlar açıklandıktan sonra işe başlama süresi nedir merkezi de ? eyvallah @Antimülakat
-
Yüksek puanlılar hep taşra memura başvuruyo garanti olsun diye bence bu kadronun puanı fırlayacak muayene ve raportör düşecek guydaki gibi olmaz inşaallah
-
@vanim Gümrük Ve Ticaret Bakanlığı 763 Memur Alımı 21 Ekim - 31 Ekim içinde söyledi:
Hocam puanınız düşük olsa dahi başvurun zaten merkezi atama ile yerleşenler gümrük tarafından tekrar atanmayacak yani yüksek puanlılar otomatik olarak aradan çıkacaklar.
Hocam merkezi atama ile yerleşenler tekrar atanamayacaktır' daki kastınız nedir? Çok bilgim yok o yüzden soruyorum kusura bakmayın.
-
Hocam kılavuzda 2016 merkezi yerleştirme ile bir yere yerleşen adayların başvuramayacağı başvursalar da atamalarının yapılmayacağı yazıyor. Ben kendimce böyle bir çıkarım yaptım tabi sağlıklı olmayabilir.
-
- Yoruma kadar gittim ama geçmişte bulamadım o yüzden bişey sormak istiyorum. Başvuru yaptığımda mezuniyet tarihini doğum günüm girmişim tesadüfen farkettim. Güncelleme linki bulamıyorum. Acaba link mi yok ben mi bulamıyorum. Yardımcı olabilecek misiniz.