21-28 Mayıs 2017 Kamu Personeli Seçme Sınavı(KPSS) İstişare Bölümü
-
Puan hesaplamasi yaptiginiz site var mi? Gercege yakin.
-
Bugün ales sınavında ösym nin sistem değiştirdiğini gördüm. Sanırım bundan sonra optik form kullanılmayacak. Kitapçığın üzerinde her soru için minik karekodlar var ve her sorunun altında seçenek kutucukları mevcut. Gayet pratik olmuş hem oturduğumuz sırada kalabalık oluşmuyor hemde zamandan tasarruf. Çok beğendim.
-
@busus Merhaba hocam. Ales ve ygs-LYS için puan hesaplama robotları hizmetinize sunuldu. Kpss puan hesaplama robotu için de çalışmalar devam ediyor.
-
iyi akşamlar arkadaşlar savaşın denemesi ile ilgili bi fikriniz var mı çözerken bana zulüm gibi geliyor ve özelllikle hukuk netlerim çok düşük
-
@Phoenix cookk tesekkur ederim. Denemelere basladik insan merak ediyo
-
Arkadaşlar, öncelikle mübarek Beraat Kandilinizi kutlarım, Allah'tan hayırlara vesile olmasını dilerim.Malumunuz üzere 2017 Anayasa değişikliğiyle beraber bazı değişiklikler oldu. Bunlardan bir tanesi de mahkemelerle ilgili. Askeri yargıtay ve askeri yüksek idare mahkemesi kaldırıldı. Bunlarla ilgili kpss'de soru çıkma ihtimaline karşı hazırlıklı olmak için mevzuat.gov.tr'den olsun diğer kamu kurumlarının sitelerinden olsun kontrol ettiğimde hem anayasada kaldırıldığına dair bir emare yok hem de bunlarla ilgili diğer kurumlarda da değişiklik yok. Bunları var kabul edip devam mı etmeli yoksa değişikliği kabul edip devam mı etmeli? Saygılar.
-
@şozunbirnumara referandumla beraber partili cumhurbaskanligina resmen gecildigine gore degisiklikler de kabul edildi demektir. Bazi degisiklikler ise 2019da yururluge girecek.Sinavlarda kafa karistirmamak icin ya hic o konulardan soru gelmez ya da yeni kanuna gore gelir
-
Sınav yerleri belli oldu arkadaşlar
-
Gy-Gk belli sadece Alan daha sonra belli olacak herhalde
-
Gk gy her şehirde yapılabiliyor da alan neden yapılamıyor? Güvenlik sebebiyle deniyor. Gk gy güvensiz mi yani? Bana tek şehir tercihi yaptırıyorlar. İzmire iki saatlik uzaklıktayım ama mecburen bursayı yazdırıyorlar. Bursa da 4 saat bana. Bir de oturumları iki güne bölmüşler. Bir gece otelde kalacaksın, gidiş geliş yol yada benzin parası vereceksin. Hiç bunları düşünüyorlar mı acaba?
-
@Obra kesinlikle katılıyorum alana güvenlik diyorsun gk-gy yi her yerde yapıyorsun bu ne perhiz lahana turşusu
-
Gygk oturumu giriş yerleri belli oldu
-
@Phoenix hocam size mesaj atmistim ama gormemissiniz sanirim hesaplama robotu calismalariniz nasil gidiyor
-
Arkadaşlar isem yayıncılık denemeleri nasıl?
-
bugün itibariyle kaldı bir hafta gygk sınavına nasıl değerlendiriyorsunuz vaktinizi sizce son 1 hafta deneme çözüp güncelleri okumak kafi gelir mi
-
@RootofAllEvil bence tamamen zaman kaybı. hiç bakmadan -şu ana kadarki- bilgilerinle girsen de 1 hafta gk-gy kassan da aman aman bi' puan farkı olmayacak bana göre.
-
GUY'da bittiğine göre, önümüze gelen en önemli sınavı daha rahat tartışabiliriz. Fazla sönük kaldı, GUY öncesine denk gelince biraz burayı canlandırmak gerek.
-
2017 en guncel anayasa notu elinde olan varmidir
-
@maliyeci123 İsem yayıncılığın denemesini çözmedim ama beyaz kalemin gy gk denemesini çözüyorum o çok iyi tam sınav ayarında ve sorular çok kaliteli.
-
Elinde kpss 2014 2015 sorulari olan var mi??