21-28 Mayıs 2017 Kamu Personeli Seçme Sınavı(KPSS) İstişare Bölümü
-
ilk yapılan duyuruda dediler ki: 'her testi ayrı ayrı oturum şeklinde yapıyoruz, eh bu da maliyeti artırdı onun için fiyatlar yükseldi, tekrar düzenleyelim.'
peki tamam dedik bekledik!
sonra bir açıklama daha geldi- toplam dokuz testi üçerli gruplardan 3 oturum yapmışlar, oturum başı ücret belirlemişler, ayrıntılar yarın kılavuzda dediler.
peki tamam dedik bekledik!
bugün yeni kılavuzun yayınlanmasıyla anlıyoruz ki, evet üç oturum yapmışlar ama hala her test için ayrı kitapçık ve cevap kağıdı basılacak ve tek tek sınav uygulaması olacak!
madem her testi ayrı uygulamak maliyetliydi neden hala her teste ayrı kitapçık ve cevap kağıdı basıyorsun? maliyetten kastın verilecek kalem, silgiydi o zaman???
öğrenci gereksiz yere farklı derslerin optik formunu dolduracak, iki günde tam 9 kere!
ayrıca her teste ne kadar zaman ayıracağımızdan kime neydi Allah aşkına, adam belki maliyeyi 30 dakikada, muhasebeyi 90 dakikada çözüyordu.
şu durumda iktisat ve muhasebe de zaman konusunda sıkıntı çekenler olacağı aşikar!
hukuk-iktisat-maliye oturumu gibi çoğunluk için en önemli oturumun saat 14.30'a konmasına hiç yorum bile yapamıyorum!
bütün sorumlularına teşekkür ediyorum....................... -
Yök, ösym, tübitak artık kaldırılsın. İnsan beyni ile bu kadar dalga geçen başka kurum eminim yoktur.
-
@işsizdegree hakkaten ne sanıyor bunlar kendilerini, geleceğimiz hakkında bukadar değişiklik bukadar istediğini yapma hakkı gerçekten artık ellerinden alınmalı
-
@yldzkrc ÇOK MERAK ETTİM ŞU MESAJI EKSİLEYENİ Bİ ÖNE ÇIKIP NEDEN BİLDİREBİLİR Mİ ALLAH AŞKINA DERT NEDİR BİR ÖĞRENMEK İSTİTORUM GERÇEKTEN! 40 SORU 50 DK DA 39 DOĞRU YAPARIM, SÜREMİ KENDİM AYARLAMAYI BİLMEM ONLAR AYARLASIN,OPTİK DOLDURMAYI ÇOK SEVERİM DİYENSE HİÇBİ ŞEY DEMEYECEĞİM.
-
Arkadaşlar artık yanlış doğruyu götürmeyecekti galiba bu konuya ilişkin bir değişiklik var mı?
-
@utku 21-28 Mayıs 2017 Kamu Personeli Seçme Sınavı(KPSS) İstişare Bölümü içinde söyledi:
Arkadaşlar artık yanlış doğruyu götürmeyecekti galiba bu konuya ilişkin bir değişiklik var mı?
o da nereden çıktı
-
Yanlış doğruyu götürmeyecek diye konuşulmamış mıydı bu puan türleri değiştiği dönem
-
Başvuru yapamıyorum. Bizim alan grubu oturumu gözükmüyor. Bi bilgisi olan var mı? Gygk ,eğitim, oabt var sadece. Fiyat değişti diye eklemediler mi henüz. Başvuru yaptınız mı?
-
@oguzidane alan grubu başvurusu henüz baslamadi
-
Ne zaman başlayacak. Ösym nin sitesinde başvuru tarihlerinde bizim a grubu da yazıyo. 23 ü Son gün diyo.
-
27 martta başlayacak hocam şuan sadece gygk basvurusu var
-
Sadece Gkgy basvurusunu şimdiden yapıyoruz o zaman. Tmmdir hocam çok sağolun. Böyle basit şeylerden çok şey kaybeden birisiyim de o kadar çalışır başvuru kaçırırım. Onun telaşı kbakma tekrar sağol(:
-
@oguzidane rica ederim
-
Kılavuzda yazana göre şimdi biz son gün İstatistik için tam 60 dakika boş boş bekleyecez.Diğer sınavlarda ki boş boş beklemeleri ve İktisat vb. gibi derslerde de süreyi yetiştirememe problemleri de çok güzel olmuş.Ösym gerçekten ne işe yarar anlam veremiyorum insanları özellikle mağdur etmek için çabalıyor gibi bir his oluşturuyor insanda.
-
Dostlar ben atm de parayı yatırırken gk gy 1 oturumu seçtim doğru olan oydu demi içime kurt düştü. 2-3 ne olaki
-
@adem-simit dogru hocam 1oturum seçiliyor ais ten kontrol et ödendi görünür
-
mrb arkadaşlar, biraz önce bir arkadaşım kpss başvurusu konusunda kafamı karıştırdı. bu yüzden bir sorum olacak; gk-gy yi ikametgah ilimizde girip alan sınavına başka bir ilde girsek oluyor değil mi?
alana ikametgah ilimde giremiyorum. arkadaş da dedi ki ikisinin aynı olması gerekiyor. biraz araştırdım net bir şey bulamadım. siz bu konu hakkında bir şeyler biliyor musunuz? -
@ykbs Öyle bir koşul yok. Alan sınavına ikametgâh ilinizde müsade yoksa, farklı ilde girmeniz bir mecburiyettir. Arkadaşınıza deyin ki; aynı il olmak zorunluluğu varsa küçük illerde sınava girme imkanı kalmaz. Hiçbir şartta kendi ilinizi seçme imkanınız olmaz.
-
@paretowilfredo teşekkür ederim hocam, zaten bana da saçma geldi böyle bir şeyin olması ama yine de sorayım dedim ne olur ne olmaz. iyi çalışmalar.
-
@ykbs Gergin bi anıma denk gelmiş kardeşim sert gibi olmuş yanıt biraz alınmayasın sakın. İyi yapmışsın sorup tabi ki forum bunun için var Allah yardımcın olsun