21-28 Mayıs 2017 Kamu Personeli Seçme Sınavı(KPSS) İstişare Bölümü
-
.............
-
Beyler bayanlar hazır mıyız kpssnin ilk rounduna
-
@RootofAllEvil degilim daha 40 sayfa coğrafya 200 sayfa tarih notu okumam lazım.
-
Gy-gk çalışmadan girecem yine.:)
-
Geçen sene kpssye ilk girisimdi en cok tarihten korktugum icin hunharca tarih guncel vs calismistim ama herhalde gelmis gecmis en kolay gk kismiydi o yuzden calismam cok da bi anlam ifade etmedi:) bu sene sadece tarih notlarimi bi kere okudum ama acikcasi cok korkuyorum osym bi kolay bi zor yaparsa diye ama tam olarak korkunun ecele fayfasinin olmadigi zaman dilimindeyiz:) herkese bol sans
-
bi genel kültür notu var mı arkadaşlar şöyle okuyup vicdan rahatlatmalık ölmüşlerinizin hatrına bi paslasanız
-
Tarih türkçe coğrafya eh işte matematik kötü Haydi hayırlısı inşallah iyi sonuçlar alırız dostlar. Allah yardımcımız olsun
-
İnşallah sınavımız çok iyi geçer emeklerimizin karşılığını alırız. Ben üç ay önce Ramazan Yetkinin tarih videolarını ve Engin Eraydının coğrafya videolarını bitirmiştim. Şuan aklımda hiçbiri kalmadı unuttum. İnşallah güzel bir sınav olur hepimiz için.
-
Türkçede sözel mantık sorularında isimli bir soru geliyorsa ve o an yapamıyorsanız ve illa işaretleyim diyorsanız öncüllerde ismi geçmeyeni şıklarda işaretleyin bir hoca öyle demişti yüzde 95 tutuyormuş.
-
Guy ilani, siralamasi, sinavi, sonucu derken gy gk calisamadim insallah tarih zor olmaz
Herkese simdiden basarilar diliyorum
Ha gayret! Özgurluge kavusmamiza az kaldi:) -
@1903bjk guy vmy sgk. Mübarekler 10 ay bekleyip sınava 2 ay kala ilana çıktılar her şey karıştı
-
Geçen senelerde az biraz çalışarak 60 70 net yapmıştım bu sene 0 çalışma nerdeyse bakalım nolcak
-
@Harun-Resid Ben sadece Guy'u bekledigim icin oyle yazdim ama evet onlar da var:)
Maalesef cok zamansiz geldi ilanlar ama artik olan oldu biraz guncel bakip gircem sinava:) -
@ddguy Neyse ki cok etkilemicek gy gk, o biraz avutuyo:)
-
09.45 kuralına, Ankara'da kapalı olacak yollara dikkat dostlar.
-
@1903bjk guydan ben de hiç bakamadım yenı sısteme hakkaten ne kadar etkıleyecek bızım alanı
-
@Harun-Resid ben de guy için alan çalıştım ama kpss
için kurtarmaz gibi geliyor hakkımızda hayırlısı -
@gokhangermen Kardeşim aklıma gelen bakabileceğin bir not yok. Ama sana tavsiyem şöyle yapabilirsin elinde şuan boş deneme vardır 4 tanesini al bunlar çözümlüdürde bunların çözümünü oku gk kısmından bahsediyorum. Ben öyle yapardım. Bi de denemeler güncel soruları çok tutturmaya başladı belki şansına onlardanda gelir tarih de sorulara bakarsın atıyorum Mustafa Kemal neyden sonra istifa etmiştir diye soru çıktı denemede okudun onu sınavda o yada benzerini yaparsın. Hiç yoktan iyidir. Benim çalışma felsefem kar kardır olduğu için ben böyle yapardım
-
Dostlar yarın alan bilgisi için deneme almayı düşünğyorum.Kararsızım murat dışında önerebileceğiniz deneme var mı?Monopol mü birde pegemin 40lı denemsi var mış Türkiye geneli hangisini alayım artık son bir hafta deneme çözer girerim sınava
-
@zenginmemur monopolün hakimlik denemelerini çok beğenmiştim a grubu da iyidir diye tahmin ediyorum