21-28 Mayıs 2017 Kamu Personeli Seçme Sınavı(KPSS) İstişare Bölümü
-
Arkadaşlar başvrusu sayfasında alan sınavları oturumlarını nasıl seçiyoruz
Sayfada gy-gk bolumu var sadece -
@mirmehmet 27 Mart'ta seçeceksin.
-
@impressiveunit teşekkür ederim kardeşim, buldum açıklamayı.
-
420nin içinde işletme ve kamu da var degil mı
-
@preacher yaa güzel kardeşim yorumumu eksilemiştin. ister misin herşey bize karşıyken osym kalleşlik yapıp derslerden birini c.tesi ya da pazara almasın demiştim.muhasebe c.tesi. hukuk maliye iktisat pazar........
-
Alam sınavı başvuruları 27 mart ta başlıyor. Başvurular başlamadan sınav ücretleri hakkında ki tepkimizi osym yı arayarak bildirelim
-
Tahmini olarak en az 85 icin en az kacar net yapmamiz gerekiyor?. Bilen var mi?
-
@busus 4 ana dersten 160 sorudan en az 90 yapmanız gerekir diye düşünüyorum.
-
@HaniYaKi eksiledigimi şimdi farkettim valla kardeşim amacım artilamak idi . Şimdi nötr oldu
-
13.03.2017 tarihinde 2017 KPSS kılavuzunda kamuoyuna açıklanan tüm bu iyileştirmeler korunarak sadece test bazlı ücretlendirme konusu ÖSYM Yönetim Kurulu tarafından yeniden değerlendirilecek, yeni ücretler KPSS Alan Bilgisi sınav başvurularının başlayacağı 27 Mart 2017 tarihinden önce adaylara duyurulacaktır.
Adaylara ve kamuoyuna saygıyla duyurulur.
ÖSYM BAŞKANLIĞI
http://www.osym.gov.tr/TR,13026/kamuoyu-aciklamasi-14032017.html
-
http://www.osym.gov.tr/TR,13026/kamuoyu-aciklamasi-14032017.html
İşte tepkinin birliğin beraberliğin sonu bu arkadaşlar, birde demişlerki sanki her birine girecek gibi yansıtıldı, ya tabiki her birine gireceğiz zaten kaç yılımız geçmiş bizim ömrümüzden %10 luk oranlarla çarpılan puanla alım yaptığınızda ne diyeceğiz biz girmediğim yerde!!!!!!!!! kendine gel ÖSYM karşında aptal insanlar Yok karşında devletin önemli görevlerinde yer alacak yurduna katkı sağlayacak bilgili ve birikimli insanlar var. İmza kampanyası devam ediyor lütfen artık katılmayan kalmasın ,lütfen kimse kimsenin sırtından geçinmesin senin bütçeni ben düşünmeyeyim sen düşün. -
Tüccar kafasıyla sınav maliyetleri arttı diyo artı bide bizim karımız var unutmayalım deseydi güzel bir açıklama olurdu:D
-
Arkadaşlar KPSS de bir hukukçunun girmesi gereken alan derslerinden iktisat maliye dışında başka var mı? Mesela istatistik gibi? Hicbir yerde bu konu hakkında bir yazı bulamadım. Bir de istenen puan türlerinde alan derslerinin yüzdeliği konusunda degisiklik yapabilirler mi?
-
@asdasd istatistik alanının etkilediği iki puan türü var p12 yüzde 60 p13 yüzde 40.zaten girilse de düşük gelir bir işe yaramaz.
-
@Lexfori Ben hukukçuların sadece hukuk ve iktisat sınavlarına girmesi gerektiğini düşünüyordum. Zaten kurumların çoğu sadece hukuk dersinin etkili olduğu puan türlerini kullanacaklar. Ama yine de hukukçular için gelecek 7-8 ilandan 1 ya da 2'sini başka test işaretlemediğimden kaçırabilirim diye şüphe ediyorum. Fiyatlar değiştikten sonra tekrar düşüneceğim. Bir yandan hakimlik sınavı masrafı da var.
-
Dostlar cahilliğimi maruz görün. Sınav yeri için 1 ve 2 ye aynı yerleri yazabilir miyiZ??
-
@Łódź şu anki hukuk agırlıklı puan turlerinden olan P6 da kamu yönetimi %30 , P7 de uluslararası iliskiler %30 gözüküyor. Yani girmek gerekiyor mu simdi kafamı karıştıran bu. Ama maliyeye kesinlikle girilmeli bence. Eskiden bir puan türünün hesaplanması icin bir soru olsa bile isaretleme yapmak gerekiyormus. Simdi nasıl bilmiyorum ama ben simdi uluslararası iliskilerden eksilere de düşebilirim yine de yararı olur mu girmenin bilemedim
-
@adem-simit hocam o yer olmazsa ikinci tercih diye çalışır algoritma genelde, yani anlamı olmaz
-
http:// m. sondakika. com/haber/haber-maliye-bakani-agbal-aciklamasi-9372040/
Bir güzel haber daha gelsin arkadaşlar bugün -
Dostlar gk gy basvuru yapacam kimlik bilgileri hatalı diyor ama dogru . sizdede böle oldu mu ??