21-28 Mayıs 2017 Kamu Personeli Seçme Sınavı(KPSS) İstişare Bölümü
-
@uzmanyrdd ticari aritmetik yok mu? Hadi ya kafadan 3 4 soru yapıyorduk..
-
@E.M.Z teşekkürler cevap için...
-
Neye gore diyorsunuz hocam ticari aritmetik yok diye ? Nerde degisti nasil degisti
-
@merkantilist boş bırakabilirsin. zorunlu değil
-
Tabiki kafama göre demiyorum dostum kpss kılavuzuna bakarsanız görürsünüz..
-
@uzmanyrdd yanlış bilgi vermekten kaçınmalısınız, halen 3 ya da 4 ticari aritmetik sorusu var soru dağılımında.
-
@furkanbey 21-28 Mayıs 2017 Kamu Personeli Seçme Sınavı(KPSS) İstişare Bölümü içinde söyledi:
@merkantilist boş bırakabilirsin. zorunlu değil
Yanlış bilgi vermekten kaçının diyene bakın.
-
@furkanbey Kardeşim kpss kılavuzunda muhasebe içinde yer almıyor bakıpta mı görmüyorsunuz anlamadım ..
-
@merkantilist ben orada yanlış bilgi vermedim; çakralarını açmada yardımcı oldum .)
-
@furkanbey çakralarını actirma bana. Adam gibi cevap verme kabiliyetin yoksa karışma insanların işine.
-
@uzmanyrdd pardon kardesim baktim simdi haklisin o kadar cok yanlis bilgi dolasiyor ki on yargili davranir olduk
-
gerçekten de yokmuş şimdi baktım moralim bozuldu ne güzel çözüyorduk iyi ki uyardınız ona göre çalışırız artık ösym yine yaptı yapacağını
-
@uzmanyrdd sen adamsın! yanlış yerde yanlış şeylere bakıyormuşum, hatamdan döndürdün, eyvallah.
-
@merkantilist 21-28 Mayıs 2017 Kamu Personeli Seçme Sınavı(KPSS) İstişare Bölümü içinde söyledi:
@furkanbey çakralarını actirma bana. Adam gibi cevap verme kabiliyetin yoksa karışma insanların işine.
bakın bu dramdır .) eyvallah kardeşim, sana da eyvallah
-
Medeni icinde konu dagilimini tahmin eden var mi? Esya hukukundan kac soru gelir?
-
@busus 6 medeni de tahminim
1 genel hukum
2 esya
2 miras
1 aile olur bence. -
@paretowilfredo esya calismadim 2 den fazla gelmez umarim. Tesekkur ederim.
-
@busus 3 olursa mirasi 1 e cekmeleri lazim o yuzden zayif gorunuyor 3 ihtimali bence
-
Son sisteme göre puanlarımızı hesaplayabileceğimiz bir robot yokmudur acaba ? Son 2 aya girerken en çok ihtiyacımız olan şeylerden biri.
-
Dostlar hangi hukukta neler değişti tam olarak yazabilecek var mı? Anayasa hukukuna çalışmak mantıklı mı şu an sizce bu değişiklik olayından dolayı? Maliyede de bir değişiklik ekleme vs oldu mu vergide ??