21-28 Mayıs 2017 Kamu Personeli Seçme Sınavı(KPSS) İstişare Bölümü
-
@paretowilfredo Çok teşekkür ederim.
-
sizce cumartesi sabah oturumuna ( kamu, uluslar vs.) girmemek çok fazla şey kaybetmek anlamına gelir mi?
-
Dostlar Selamın Aleyküm;
KPSS'ye 1 ay kaldı. Artık Genel Kültür GÜNCEL BİLGİLER hakkında istişare etmek vakti geldi. Hep birlikte aklımıza gelen sorulma ihtimali olan konularda istişare edelim.
Buyrun başlığa dostlar;
-
@furkanbey Analiz yazımız vardı dostum ona bir bak kardeşim.
-
Merhaba arkadaşlar muhasebeden bir türlü istediğim seviyeye gelemiyorum denemelerde 10 15 arası netim çıkıyo bana tavsiye edebileceğiniz bi kaynak bi yöntem varmıdır
-
Eyyy bu guzel havada ders calisma zulmune katlanan kader arkadaslarim nasilsiniz maliyede kulagima calinan bir hususu sormak istiyorum. Milli savunma bakanliginda ust yonetici artik bakan degil mustesar oldu diye biliyorum bu konuda beni aydinlatacak bir babayigit ariyorum
-
@aycan aydinlanmişsın zaten doğrudur söylediğin
-
@davetsiz Az önce 5018 i açıp ilgili cumlenin mülga oldugunu gorunce keske sormasaymisim dedim ama en azindan bilmeyenler varsa onlara bi faydasi dokunmus olur
-
Arkafaslar çalışmalarınız nasıl gidiyor?
Tecrübeli arkafaslar son 1ay icin öneride bulunabilir mi?
Soru ağırlıklı mi gidilmeli yoksa konu mu calisilmali?
Ikisini de yapmaya calisiyorum.sadece hukukta bol bol okuyorum soru yerine..
Savas denemesi aldim ama muhasebesi bana cok zor geldi daha dogrusu fazla kasilmaya calisilmis gibi..sizce nasil. -
@marjinalfaydali hukuk maliye konu tekrarı, iktisat muhasebe soru çözümü. Ben şahsen böyle yapıyorum. 2 günde birde deneme
-
@Türkşad 21-28 Mayıs 2017 Kamu Personeli Seçme Sınavı(KPSS) İstişare Bölümü içinde söyledi:
@marjinalfaydali hukuk maliye konu tekrarı, iktisat muhasebe soru çözümü. Ben şahsen böyle yapıyorum. 2 günde birde deneme
Hocam benim muhasebede yanlisim cok çıkıyor. Normalde sizin taktiginizle gidiyorum. Maliye hukuk okuyarak iktisat muhasebe cozerek.muhasebede numerus falan cozerken sıkıntı yok ama denemede cok yanlisim cikiyor benim...acaba cozumlu cozdugum icin cevaplardan hareketle biliyorum sanıp kendimi mi kandiriyorum..mali tablolar kaldi.genel muhasebe bitti.
Suan cemal altinkeser hocanin soru bankasini cozuyorum.çözümsüz. yanlis yaptığım yerde aciyorum konu anlatimliyi okuyorum o konuyu.
Konulara hakimim ama soru cozerken sıkıntılı. Acaba videodan mi dinlesem hızlı bir sekilde..1 ayi nasil degerlendirecegimi sasirdim. -
@marjinalfaydali muhasebe de iş tek düzen hesap planında bitiyor. Soru çözerken mutlaka önünde olsun.bol soruyla halledilir. Birde çözdüğün denemeylede alakalı hocam. Murat yayınları hayli zor mesala. Çok stres yapmadan devam etmelsin. Numerusu 2 kere dönsen güzel bi seviyeye gelirsin bence.
-
@Türkşad hocam zaten bu 2 dönüşüm numerusta sıkıntı yok sorulari zor gelmiyor..
Gecen sene en güvendiğim muhasebeden 9 net çıktı. Savaşın muhasebesine de zor diyorlar.
Cemal altinkeserinki numerus ayarında cok zor da degil.
Tek düzen hesap planinda eksigim var biraz.hepsini ezbere bilmiyorum.en cok kullanilan hesaplari biliyorum.
Biraz daha dusecegim üstüne. Sagolun. -
Deneme olarak ne önerirsiniz arkadaşlar
-
@gonzaloluca
Ben savas cozuyorum.
Muhasebeyi fazla zorlamislar.kpss duzeyi degil sanki.
Diger dersler iyi ama cozumler tatmin edici degil.sanki konu anlatimli kitaptan paragraf alip oraya yapistirmislar gibi.tereddüte kalinabilecek siklarin neden yanlis oldugunu anlatmıyor.
Pelikani cok ovuyorlar.cozumleri cok iyiymis.sorular da.siparis verdim.gelince bakar onu da yazarim. -
@marjinalfaydali pegemin 40 soruluk denemesi var mı?
-
@guyguy yok diye biliyorum ama yine de araştırın. Gruplarda 30 soruluk da olsa çözün diyorlar
-
Artik tek umudum sensin kpss
-
@guyguy pegemin kendi öğrencilerine verdiği denemeler 40 lik marttan beri. Son 11 tane kaldı hepsini alıp günde 1 er tane çözeceğim ben de. Ben öğrencisiyim ama dışardan alım tuzlu 7.5 lira diyo tanesine insafsizlar, tanıdığınız öğrencisi varsa fotokopisini çektirebilirsiniz.
-
@kismetnasip selamun aleyküm. bizim tek umudumuz yaradandır. cuman mübarek olsun kardeşim. ALLAH'a emanet ol...