21-28 Mayıs 2017 Kamu Personeli Seçme Sınavı(KPSS) İstişare Bölümü
-
@fetih1453 girmeyin bence şehir dışına çıkacaksınız boşuna yol konaklama masrafı yapmayın
-
@RootofAllEvil şehir dışına çıkmayacağım bulunduğum yerde gireceğim de girsem mi girmesem mi diye ikilemdeyim
-
@totti çok zorluk yasamazsiniz hocam birbirine cok yakin yerler degiller ama cok dip kose yerler de degil.hurriyet anadolu lisesi mezunuyum cok bilmeyebilirler adi baya degisti eger cikartamazlarsa dikmen duz lisenin yanin diye tarif edersiniz:)
-
Şehrimin dışında bi adrese çıkmak zorunda bıraktığı gerçeğini değiştirmese de Ösym bu yıl bana acıyıp yürüyüş mesafesinde yere vermiş lütfetti paşam teşekkürler
-
2014 p35 puanıyla guy olarak atanmıştım o zaman 67.5 gygk 120 de 55 alan netiyle 84 gelmişti puanım bu yıl tahmini 70 gygk neti 160 da 70-75 alan neti yaparsam puan durumu nasıl gelebilir
-
@RootofAllEvil fikir verir mi bilmiyorum ama gecen sene 63 gkgy 69 alan netine 87 geldi. Bu yil 85 netin üzerine çıkılmalı diye düşünüyorum açıkçası 85 civari alabilmek icin.
-
Anayasa değişikliği çıkar mı acaba
-
Sınava erzurumda girecek arkdşlr iki tane eğitim fakültesi var sanırım geçen yılda insanlar çok karıştırmıştı yanlış gelmişlerdi bu sene süre çıkarttılar saçmalk üstüne saçmalk ekledikleri için dikkatli olun diye uyarayım dedim kader arkdşlrm allah hepimizin yardımcısı olsun gkgy sınavına çok üzüldm çalışanın emeği boşa gitti gibime geldi ben hiç çalışmadgm halde yaptm bişeyler. Böyle sisteme ne diyimki bn alan için de umarım hakeden kazanır geçen yıldan beri emek veriyorum bende herkes ümitle beklior benmde son şansım allah yardmcmz olsun
-
Bu pelikan denemeleri zor mu yoksa bana mı zor geliyor? Çozen arkadaşlar vardı bu denemeyi size nasıl geldi?
-
@senendeksi iktisatta biraz ilginç sorular var. Muhasebede çok boş çıkıyor bende 8 boş kesin var her denemede. Hukukta hmk sormuşlar dikkatimi çekti.
-
@senendeksi ben çözdüm kardesim. Hukuk ve iktisadi kpss ye göre zor ama maliyesi normal muhasebeside cok basitti. Ortalama 100 110 netim çıkıyor. Yanlış anlama bilgi olsun diye söylüyorum netleri
-
-
@uzman estağfurullah hocam yani zorluk derecesini anlamaya çalıştım.
-
@Harun-Resid anladım teşekkürler hocam
-
@Fişek-MORGEN inşallah burdaki arkadaşlar çok iyi niyetli ve soru soruyorsun gerçekten cevaplıyorlar.Onun için çok iyi sonuçlar olur inşallah.
-
@Fişek-MORGEN kardesim 120 soru degil 160 soruda çıkıyo o netler 1.cilik gelmez ama iyi puanlar alırız hep beraber inşallah
-
1.lik önemli değil sınavlara girecek kadar alalım yeter
-
Babam bu defa son girişin diyor.;( Çökmüş psikoloji bizimkisi
-
80 85 nete ne kaç gelir arkadaşlar tahminen. Daha önce 40 lık sistemde girenler var mı bi yorum yapsalar
-
İstatistikten hiç net yapamazsak bütün puanlar mı hesaplanmıyor yoksa sadece istatistiği ilgilendiren puanlar mı bilgisi olan var mı? Ben hiç çalışmadım nasıl sallasam bilmiyorum