21-28 Mayıs 2017 Kamu Personeli Seçme Sınavı(KPSS) İstişare Bölümü
-
Sadece istatistik olan puanlar hesaplanmaz p48 e falan etkisi olmaz yani
-
@Pigou33
Sadece istatistik olan puanlar hesaplanmaz p48 e falan etkisi olmaz yani -
@gonzaloluca Çok teşekkürler gönül rahatlığıyla atabilirim o zaman
-
İstatistik hiç işime yaramayacak. 1 saat boşboş beklemeyip diger ilk iki sınav bittikten sonra çıksak olur mu acaba? Aslında hiç bir şey olmaması lazım zaten kitapciklar farklı ama ösym bu ne yapacağı belli olmaz.
-
A Kadro'dan Serhat hoca her sınav öncesi olduğu gibi moral motivasyon yüklemesi yapıyor. Ihyiyacı olanlar ekteki yazıyı okuyabilir.:)
-
- Ne var elinizde?
- Hukuk, iktisat, maliye, muhasebe, çeko
-Karışık var mı?
-Var.
-Yükle.
-
-
@karakalpaklı Hocam sağol böyle güzel bir yazıyı bizimde okumamızı sağladığın için
-
arkadaslar çeko notu olan var mi acaba ? benimle bi iletisime gecse? hayir islemis olur vala:)
-
Hukuk iktisat maliye oturumu sabah olsaydı keşke çeko kamu gibi oturumlara sınav arasında ufak notlardan çalışıp girerdik
-
İfa yerine geçen edim ile seçimlik yetkiyi nasıl birbirinden ayiriyorsunuz ve adam calistiranin sorumluluğu ile ifa yardımcısının sorumluluğu ? Gözden kaçan bir nokta mi var herkes karistiriyormu bunları
-
En çok korktuğum iktisat bazı sorularda kalem oynatamıyorum.Kursada gittim ama iktisatı yine yapamıyorum.
-
İfa yardımcısı bina sahibi kurtuluş kanıtı getiremiyor.ifa yardımcısı ile arasında sözleşme var.adam calstiranda yok.ifa yerine edim. Para borcu yerine kolumdaki saati verebilirim.ifa uğruna edimde. Para borcumu ancak para ile oderim başka birşey olmaz.secimlik yetki para ile ilgili.tl kararlastirdiysak TL ile öde borcunu
-
Ceko ve kamuya dün baktım.cekoda özel %3ozurlu çalıştırabiliyor.kamuda ise hem özürlü hem hükümlü çalıştırmak zorunda.kamuda %4 özürlü %2hukumlu çalıştırma zorunluluğu var.;)
-
Grubun doayeni pareto elit teorisini savunur.elit dolaşımı belki kamu da çıkar
-
@gonzaloluca yeni sistemde puan nasıl hesaplanacak bilmiyorum ama puanlar düşecekmiş gibi geliyor bana yeni skandallarla karşılaşmayız umarım
-
aklıma takılan bir husus; her ders 50 dakika iken toplam sınav süresinin 150 dakika olması. yani soru kitapçıklarını toplama ve yenilerini dağıtma süresini hesaba katmamışlar. büyük amfilerde sınava girenler, küçük sınıflarda sınava gireceklere göre dezavantajlı olacak sanki. 150 kişi bir amfide toplanırsa, orada da hata yapmaktan ölümüne korkan uyuşuk sınav gözetmenleri olursa vay halimize.
-
@JanTinbergen Zaten herbirinin 50 dk olması da saçma sabah oturumunda vakit nasıl geçecek acaba bilemiyorum. Ayrıca insan sabah oturumuna koyacağı 3 dersi neden öğleden sonraya koyar onu da anlamadım ya neyse zaten sistem leş anlamaya da çalışmamak lazım.
-
10ar dk ara verilecek mis merak etmeyin.170dk icerdeyiz
-
ÖSYM arayanlara verilen cevap 10ar dk kodlama yapcan ikinci terst iktisat baskicak bu şekilde imis