21-28 Mayıs 2017 Kamu Personeli Seçme Sınavı(KPSS) İstişare Bölümü
-
@karakalpaklı öyle mi dersin hocam? hadi insallah diyelim o zaman
-
İstanbul gibi bir yerde tek bölgede sınav yapılması skandal.
-
Ankara'lı arkadaşlar Ankara Fen Lisesi- Çankaya ve Hürriyet Anadolu Lisesi - Çankaya nasıl yerler bulmak kolay olur mu il dışından gelecem
-
Gerçekten her sinav öncesi merak ediyorum ankaranin daha verilebilcek en uzak en zorlu ulasimli neresi var diye. Ama osym sagolsun buluyor bana sinav yeri diye veriyor
-
bağcılarda oturan adamı marmara üniversitesine göndermek ösym daha ne kadar şaşırtacak
-
sorular da açıklandı. matematikte emin olup buraya yazdığım 4 soru yanlış çıkmış yav.
-
@kombassankoma sorulara ösym den bakılıyo mu ya optik yayinlanmis mi
-
@ddguy aday işlemlerinden bakılıyor. ösym sadece sınava girenler için yayımlamış. optik yok
-
@kombassankoma elma mi gül mu linyit mi masif alan mi bunların cevabı neymiş hocam telefondan giremedim ben
-
@ddguy hususi o ikilemde olan soruları yayınlamadılar
-
@ddguy elma, masif alan, kömür 3'ü de yanlış benim yav.
-
Yine ankarada yasamama ragmen 3 tasitla gidebilecegim harika bir okul tesekkurler osym
-
bi site var geçen seneki sonucumu girdiğimde virgülden sonraki son 3 haneye kadar aynı puanı verdi. buraya yazmam caiz midir
-
@kombassankoma hangi site hocam o oyle lutfen yazin.
-
@ddguy elma hocam. Digeride komur
-
@busus kpssuzmanı diye bir site hocam
-
binlerce öğrenciyi saatlerce uzakliktaki okullara vermek yerine sayica daha az gozetmenleri uzak okullara verseler keske. sifir rasyonellik.
oyle iki okula vermisler ki, minimum 2 saat yola gidecek...
-
@2016mağduru Benimde hesapladık üç saatte gidilecek yola vermişler.
-
arkadaşlar selamun aleyküm ben ailevi bir sebepten dolayı gk gy bölümüne giremedim malum hafta sonu alan sınavı var sizce girmeme gerek var mı puanım hesaplanmayacak sanırım ne dersiniz
-
Ne durumdayız arkadaşlar kendimi hiç hazır hissetmiyorum daha önceki sınavlarda olduğu gibi