Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığı Uzman Yardımcılığı Alım İlanı
-
Meslek tanıtımı ile ilgili bir yazı gelecek mi acaba? Ulastırma bakanlığında uzmanlık nasıldır acaba bilgisi olan var mı?
-
@Uzmann hocam hukuk kontenjanından dahil olan arkadaşımızla görüştük mesleğin rahat iş yoğunluğunun az , yüksek lisans izni almanın zor olduğunu söyledi
-
@odtüsbky 'nin yazdıklarını okudum, posta ile başvuracak olsam hiç uğraşmam ancak haftaya Ankara'da olacağım elden başvuru şansım olacak 87.92 puan, 218 sıralama ile başvurmalı mıyım sizce? Ek olarak merkez uzmanlık mı taşra mı onu anlayamadım.
-
@sofokles merkez uzmanlık
-
Sozlu sinava kalacak adaylarin yarin aciklanma ihtimali var midir??
-
Pek ilgilenen yok sanirsam
-
bugün açıklanır mı acaba?
-
kurumla görüşen var mı? sınava katılacak adayların ne zaman açıklanacağı ile ilgili herhangi bir bilgi edinen oldu mu?
-
Sen neden kurumu arayip sormuyorsun?
-
Dün aradım. Tarih belli değil sitemizden takip edin dediler
-
@sawetk teşekkürler.
-
Bu ileti silindi! -
Arkadas anlamiyorum,bir insanin evraklari okuyup siralama yapmasi ne kadar surebilir ki yani surse surse ne kadar zaman alir?Bu kadar beklemenin sureci iyice uzatmanin anlami nedir
-
Bu ileti silindi! -
Dur @mackalı , ortalık karışık zaten
-
İİBF 24.kişinin puanı 89,5125
Hukuk 4.kişinin puanı 98,2265 -
@odtüsbky Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığı Uzman Yardımcılığı Alım İlanı içinde söyledi:
89 derken küsurat çok önemli zira ben 89 küsurlarda kapatacağını tahmin ediyorum. Çünkü tek puan türü istendiği için öngörülebilme ihtimali daha yüksek. Elbette YDS şartını sağlayan kişi sayısını bilmediğimizden kesin yorum yapamıyorum ama genel olarak SGK uzman yrd mülakatına başvuranlara bakarsak p115 ya da p46 ile başvuranların p113 puanı en az 1 en fazla 4 puan daha düşük olmasından yola çıkabiliriz. Elbette istisnalar olabilir ama SGK listesine 91 puanla başvuranın p113'ü 87 görünmesi gibi durumlar da mevcut. Ayrıca her iki puan türündeki kişi sayısına bakarsak p115'i 91,6 olanın sırası 115 iken p113'ü 91,4 olanın sıralaması 36. Yani p113'te 90 puanı aşan daha az kişi var. Bunun yanında başvurunun internetten değil de postayla olmasını da hesaba katasrsak 89'a kadar ineceğine eminim çünkü 100.'nün puanı 89,6 ama henüz kimsenin işe yerleşmediği şu dönemde 89'un da altına inmesinin mümkünatı yok. 89 ve üstünde puan alan herkes ilanda şansını denesin. 89 altındakiler ise boşa posta masrafı yapmasın.
Ek: Hukuktan taban puanı 80 belirlemeleri ise çok saçma. O mülakata girecek 4. kişinin puanı 92 üzerinde olacaktır, demedi demeyin. Çünkü 89 puanı geçen 350 hukukçu var. Hukukçulara neredeyse hiç ilan gelmedi, saldıracaklar.
Beni dinleyenler kârlı çıktı, zaman ve para kaybetmedi
-
Arkadaslar merhaba,benim kusurat ile gelmedi iibf den,eger sozluye katilmayacak olan veya giremeyecek olan varsa ismini bildirebilir mi zahmet olmazsa,hak gecmemesi adina,tesekkur ederim
-
@kalpkalpkalp hocam kurumun ismiyle birlikte taban puan başlığını üzerine atalım da google da arayanlarda ulaşma imkanı yakalasın.
-
arkadaslar ulastırma bakanlığının sitesinde mulakat için persembe ve cuma günü hazır bulunulması gerekli diyor. İki gün de mi mulakat olcak acaba? Bilginiz var mı?