Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığı Uzman Yardımcılığı Alım İlanı
-
İİBF/SBF- 6 Kişi P113, 24 kişi mülakata çağırılacak taban puan 85.
Hukuk Fakültesi; 1 kişi, 4 kişi mülakata çağırılacak, P103, taban puan 80
http://euygulama.dpb.gov.tr/dpb_web/menu/yeni_PDF.aspx?69715462-559e-4026-a66f-c9e4ec6abcf5
-
Yine derece istiyorlar.Mülakat tarihi belli olsaydı bari
-
kaçla kapatır bu ilan p113te 55.ciyim ama görünen o ki yine ilk 30-35 te olanlar girecek
-
ya iibfden bi 5-6 kişi daha alsanız nolurdu:)
-
iyi bir merkez uzmanlığa benziyor.
-
89puana gelme ihtimali nedir sizce??
-
ya başlicam yds sine. puanım 93 sıralamam 26 ve bu ilana başvuramıyorum.
-
Bu ileti silindi! -
@Liyakat evet!!!
Bende sazan gibi atladım tutmuş iibf kısmına koymuşlar! Zaten birikme olduğu için gelmezdi ya hadi... Bir ilan daha avuçlarımızın arasından kayarak gitti -
@oscarwilde06 89 derken küsurat çok önemli zira ben 89 küsurlarda kapatacağını tahmin ediyorum. Çünkü tek puan türü istendiği için öngörülebilme ihtimali daha yüksek. Elbette YDS şartını sağlayan kişi sayısını bilmediğimizden kesin yorum yapamıyorum ama genel olarak SGK uzman yrd mülakatına başvuranlara bakarsak p115 ya da p46 ile başvuranların p113 puanı en az 1 en fazla 4 puan daha düşük olmasından yola çıkabiliriz. Elbette istisnalar olabilir ama SGK listesine 91 puanla başvuranın p113'ü 87 görünmesi gibi durumlar da mevcut. Ayrıca her iki puan türündeki kişi sayısına bakarsak p115'i 91,6 olanın sırası 115 iken p113'ü 91,4 olanın sıralaması 36. Yani p113'te 90 puanı aşan daha az kişi var. Bunun yanında başvurunun internetten değil de postayla olmasını da hesaba katasrsak 89'a kadar ineceğine eminim çünkü 100.'nün puanı 89,6 ama henüz kimsenin işe yerleşmediği şu dönemde 89'un da altına inmesinin mümkünatı yok. 89 ve üstünde puan alan herkes ilanda şansını denesin. 89 altındakiler ise boşa posta masrafı yapmasın.
Ek: Hukuktan taban puanı 80 belirlemeleri ise çok saçma. O mülakata girecek 4. kişinin puanı 92 üzerinde olacaktır, demedi demeyin. Çünkü 89 puanı geçen 350 hukukçu var. Hukukçulara neredeyse hiç ilan gelmedi, saldıracaklar.
-
Hukuk için 88 puanla hiç umutlanmayayım o zaman:(
-
@odtüsbky cok tesekkurler eyw,89,25puan ama dedigin gbi cok kritik bir puan ve 24kisi cagirior benim siram 120 tabi yds olmayan kac kisi vardir onda tabi kritik soru
-
Ben hala 90ustu diyorum
-
" e- Aday tarafından el yazısı ile yazılmış ve imzalanmış, kendisi, ailesi, bitirdiği okullar, yapmış olduğu işler hakkında bilgilerin yer aldığı öz geçmişi (Bir sayfayı geçmeyecek şekilde),"
3. tekil şahıs şeklinde mi yazılmalı yoksa " 30 Şubat 1955 Ankara doğumluyum" şeklinde mi ? Var mı bu konuda tecrübesi olan ? -
@Onur-Öksüz hocam ben başvurularımda o şekilde yapıyodum verdiğim bilgileri başlıklarla kategorize ederek
-
@aliveli hangi şekilde hocam anlamadım. "3.tekil şahıs" şeklinde mi ? Kategorize derken sanırım, bilgisayarda hazırladığımız "adı soyadı: onur öksüz. bitirdiği okul: .. " şablondan bahsediyorsunuz ?
-
@Onur-Öksüz aynen hocam biraz matbu gibi oluyor ama ciddi en azından
-
@aliveli anladım hocam peki genel olarak böyle mi yapıyor herkes ? bir standardı var mıdır acaba ?
-
@Onur-Öksüz standardı olduğunu sanmam hocam
-
Var mi puan tahmini olan???