İSTATİSTİK MEZUNU KPSS ALAN HAZIRLANANLAR VE KADROLAR
-
@hotellingtkare bazıları dil olarak Arapça istiyordu onlarla karıştırmış olamayasınız
-
@hotellingtkare ben öyle hatırlıyorum ama bidaha bi kontrol etmek lazım
-
@hotellingtkare baktımda şimdi yanlış bakmışım ben biri benım terdıhını yaptıklarımdan biri 90 biri 85 le kapatmış bende diyorum seneye p3 den gıderız dıyordum 78 e felan hayaller cort
-
@Nolmuyor benim hayaller çoktan bitti Hem merkezi için hem mülakatlar için... Özel sektöre yönelmenin zamanı geldi...
-
@hotellingtkare bu senede dene eğer imkanın varsa ben bankada çalıştım 2 sene nalet bir yerdir istifa ettim hiç püşman değilim olmamda o yyuzden özel sektör diyorsan çok iyi düşün
-
@Nolmuyor 3 senedir uğraşıyorum devlet için her yolu denedim nolmuyor yaş 30 a yaklaştı
-
@hotellingtkare ne diyelim allah yardımcımız olsun
-
@Nolmuyor amin
-
Merhaba arkadaşlar, bu yıl istatistik bölümünden mezun oldum. Kursa yazılıp kpssye hazırlanacağım ama sadece istatistik alanından mı hazırlanmalıyım yoksa diğer alan derslerini de(muhasebe, hukuk vs) alıp tüm puan türleri için mi hazırlanmalıyım size bunu danışmak istiyorum. 2017 kpssye girdim elimde sadece p12 82 puanım var bu puan herhangi bir işime yarar mı yoksa direkt hazırlık sürecine girmeli miyim 2018 için kafam çok karışık. yardımcı olursanız sevinirim..
-
@Fiiza hocam siz çalışmalara gk gy ve istatistik ile başlayın. Sene içerisinde açılan sınavların puan türlerine göre diğer derslere de yönelirsiniz.
-
@Fiiza puan iyi sgk mulakatına kesin girersin alınacak puan türüne bağlınolarak başka ilanlarda sayıya bağlı olarak yine olabilir.bnce sadece istatatıstık ve gy gk ya bak birde yanında cok kasmadan iktisat bak. Nasıl hazırlandın sınava hangi kursa gittin?
-
@Nolmuyor hocam ben bu yıl okulu bitirmeye odaklanmıştım kursa gitmedim kpss için herhangi bir beklentim ve hazırlığım da yoktu. Netim de çok düşük halbuki ama puanım böyle geldi. Takip ediyorum ilanları şimdilik. Teşekkürler cevabınız için..
-
@Antimülakat teşekkür ederim cevabınız için..
-
@Fiiza heralde netin 11 felan ıstatıstıkte boyle ama 20 net 90 ı goruyor mezun az bırde hazırlanan kısı toplasan 1000 kişi felan dgerleri gırmek için giriyor inşallah bitir yer olur hocm bu sene bir daha uğraşmassınız
-
@Nolmuyor aynen netim o civarda.. inşallah hocam çok isterdim uğraşmamayı ama bakalım..
-
arkadaşlar malum 9. pro ilanı geldi başvurucak arkadaşlar puanı olu ta basvurmuyacak arkadaşlar var mı paunı dusukler ıcın duyudklarımı bıldıklerımızı yazalım buraya bılgı paylaşımlarımızı artıralım
-
@Nolmuyor merhaba ben üniversite tercihi yapacağım istanbulda marmara ve mimar sinan istatistik tutuyor sizce bu bölümü okumalıyım mezun olduktan sonra iş imkanı nasıl vaktiniz varsa yardımcı olabilir misiniz yakınımda bu bölümü okuyan hiç yok çok kararsızım olmazsa tekrar hazırlanacağım
-
@eylull aslında bölümümüz kendini geliştirirsen iyi bolum ingilizce ve pc programlarımda ıyıyım meraklıyım beceririm ustası olurum dersen cok para kazanırsın tabi okumak için bırwzda matematiği sevmen lazım. Ama bunları yapmassan kpss de şansın var ama az istatistge cok ilan gelmez sen mezun olana kadar neler degısır bılemem ama
-
@Nolmuyor iş ilanı gelmez yani
-
@eylull gelir ama tatmin edici olmaz