Sgk 8.promosyon denetmen yardımcılığı
-
iki puana sahipse yüksek olanı dikkate alınıyor. herkes zaten hangisi yüksekse onunla başvuruyor. 2015 puanlılarda zaten aynı zamanda 2016 ya girenler büyük çoğunlukla , hatta son alımda atananların büyük kısmıda yine aynı şekilde 2016 ya giren kişiler. 2016 puanıyla atanan yok diyoruz aslında ama 400 ün en az bakın en az diyorum 200 ü önümüzden eksildi bunları dikkate almayan bazı arkadaşlar 83 le korkuyoruz diyor , matematik istatistik rakamlar herşey ortada bu alımın 1500 ün altında kapatması mucize 1750 lere kadar gelmesi muhtemel 2000 lere çıkması ise süpriz olur
-
2000 süpriz olmaz bence. 2200 e kadar yolu var
-
@Fişek-MORGEN neye dayanarak diyosunuz bunu anlamıyorum hadi 400 kişi düş 1600 olsun 2000 lere gelmez bence
-
Bence 400 kişiden fazladır mülakata kalacak olup iki yüksek puana sahip olan..Bir sürü 15-20 kişilik alımlar oldu..başvurmayanlar olmuştur..dershane hocam 81 puanların şansı var dedi.. Olur mu hocam dedim anlattım buradaki yazılanlar gibi görürsün cuma günü dedi bana @vmyveyagtbmy
-
Evet 15 20 kişilik alımlar oldu ama çoğunun mülakat sonuçları açıklanmadı ama tabi belli olmaz yarın öğrenicez artık
-
Arkadaslar sizce ne zaman aciklanir liste?
-
@istaista mesai bitiminden sonra
-
açıklanınca buraya biri atsın takip edemiyoruz şimdiden sağolsun atanlar
-
ben tam namazdan sonraya bekliyorum
-
Kurumun sisteminde bakabilen var mi acba
-
Her adim anxiety e surukluyo
-
Sgk duyurular kısmından yapılmayacak mi aciklama
-
@atiba insan kaynaklarindan takip edebiliyoruz
-
@paretowilfredo hocam yok mu bir bilgi puan hakkinda son yaklaştıkça heycanda artiyor seni bunaltiyoruz kusurabakma
-
-
82,19 la kapatmış iibf
-
tahmin edildiği kapattı. 2 puanla kaçırdık nasip değilmiş.
-
@Sipsilimarpuc kardes az daha zorlasaydin nokta atisi yapacaktin helal olsun
-
Kardeşlerim bu mülakata nasıl çalışcaz kaynak bilen var mı?
-
Hayirli ugurlu olsun dostlar oncelikle. Insallah hakedenin basariya ulastigi bir mulakat sureci olur. Sormak istediginiz seyleri zaman icerisinde yanitlayabiliriz. Oncelikle su iki yaziyi bi koyalim buraya. Sonra uzerine istisare edelim;
http://forum.tercihiniyap.net/topic/547/sgk-denetmen-yardımcılığı-mülakat-soruları