Sgk 8.promosyon denetmen yardımcılığı
-
kızılması gereken temel konu sgk uzm yrd ve müfettiş yrd nın sonuçlanmamasıdır. küsüratla kaçıran arkadaşlar bu yüzden kaçırdılar.
-
Gercekten kotu oldu ozellikle uzmanligin gecikmesi. Elimizden geleni yaptik dostlar ama malesef aciklanmasi konusunda hizlanmayi saglayamadik. Allah sabir versin sinirdan kaciran arkadaslara. Insallah sonraki alimlarsa dileginize ulasirsiniz
-
yazıklar olsun istatistik 400ü yine dolduramamış iibf 1200 kişi 82 ile kapatsın istatistik 75i geçen 360 kişi bulabilsin rezalet
-
@odtüsbky kardeşim sana ve senin gibi arkadaşlara kesinlikle demedim. Geçmiş de bende yazdım zaten son güne kadar bekleyenlerden Allah razı olsun diye. çünkü sizler elinizden geleni yaptı. Sistem bozuk 2 3 belki 4 kişi ile kaçırıldığım için ekstra üzülüyor insan. Ben meslekte olup başvuranı bile anlarım mulakata girip gerçekten gitmek istedikten sonra. Benim kızdığım başvurup mulakata dahi gitmeyenlere.
-
@paretowilfredo kardeşim mülakat hızlı sonuçlanacak sanırım tarihler çok ileri atılmamış.9.promosyon için ümit var mı kpss öncesi.bu alım 82.1 ile kapattıysa 80 .7 ye gelir artık heralde KPSS öncesi alım olursa dm.Allaha emanetsin
-
@paretowilfredo başlık varmış kardeşim kusura bakma görmedim 9.promosyon başlığını oraya yazayım en iyisi
-
@odtüsbky kardeşim sana ve senin gibi arkadaşlara kesinlikle demedim. Geçmiş de bende yazdım zaten son güne kadar bekleyenlerden Allah razı olsun diye. çünkü sizler elinizden geleni yaptı. Sistem bozuk 2 3 belki 4 kişi ile kaçırıldığım için ekstra üzülüyor insan. Ben meslekte olup başvuranı bile anlarım mulakata girip gerçekten gitmek istedikten sonra. Benim kızdığım başvurup mulakata dahi gitmeyenlere.
verdiğim bu cevap sana da açıklayıcı oluyordur heralde. @Robespierre -
@paretowilfredo hocam 9. Promosyon için en ivedi ne yapılır nedir bu çile zaten puan 1 yıl geçerli birde sayıyı azalttılar istatistik 400 kişi bile dolmadı yazıklar olsun hakikaten 9.promosyon için artık bişeyler yapılmalı
-
0,3 ile gitmiş şu bir yerleri kazanıpta yok şehir için yok beğenmediği için tekrar tekrar başvuran arkadaşlar Allah sizi bildiği gibi yapsın!
-
Arkadaşlar çok enteresan konusuyorsunuz sizin hangi durumda daha mutlu olacağınızı hangisinin daha hayirli olacağını bilmediginiz gibi adamında kendi mutluluğunu aramaya hakkı var yerleşmiş olsa da sehir ve baska meslek gibi nedenlerle. Asıl laf söylemeniz gereken insanlar listeye girdiği halde keyfen mulakata gelmeyenler olmali
-
..............
-
Hayırlı olsun listeye kalanlarimiz için. Ufak farkla kaçıran kardeşlerimize geçmiş olsun bu durun kötü bir hissiyat yaşatıyor bilirim. İnşallah 2016 puanlari yanmadan süreç biter yeni ilan da yetişir.
Bu arada tahmin ettiğimiz gibi istatistik için kontenjan gerektiğinden fazla açıldığı sayının dolmamasiyla belli oldu. Keşke iyi bir inceleme yapıp engeli ihtiyaca göre boş kalmayacak şekilde sayılar belirlense idi. -
Herkese hayırlı olsun arkadaşlar.Mülakata kaldım bende inşallah sonu da hepimiz için hayırlı olur,şimdiden iyi çalışmalar 21 şubatta görüşürüz : )
-
Sosyal Güvenlik Kurumu Denetmen Yardımcılığı için, İİBF, SBF, Hukuk F. bölümlerinden mezun olarak KPSS P113 puan türünden 300 kişilik alım için 1200. sırada mülakata katılacak adayın puanı: 82,19 olarak gerçekleşmiştir.
-
@Antimülakat sıralama hakkında bilginiz var mı ?
-
@m.ali tam olarak anlayamadım hocam?
-
@Antimülakat 82.19 puanla giren arkadaşın p113 sıralaması kaç ?
-
Arkadaşlar diplomamızı il müdürlüğüne götürüp onaylatıyoruz değil mi? Notere gitmemize gerek yok galiba
-
@m.ali gerek yok ben aradım ilçelerde olan sgk bile onaylar dedi
-
@gltn teşekkür ederim hocam