Sgk 8.promosyon denetmen yardımcılığı
-
@Çevreci aslı gibidir kaşesi olanla belgenin kendisi farklı. Ben de aslı gibidir yolladım kargoyla.
-
@cclark sıkıntı yok eğer aslının onaylanmış örneği verildiyse problem olmaz. Arkadaş aslını verdim der gibi oldu.. Fotokopisini onaylatması gerekirken aslını verdiyse yanlış yapmış diye uyardım
-
@Çevreci anladım. Ben de bir kafa karışıklığı olmasın diye yazdım. Yalnız belgeyi yollarken kaç kere kontrol ettim hatırlamıyorum aman bir yanlışlık yapmayayım diye, hepimiz hassasız doğal olarak bu konularda
-
@Çevreci hocam diplomam zaten elimde .fotokopinin üzerine üniversite sekreterinin Aslı gibidir onayı olanı verdim. Keske onun yerine diplomamı gösterip normal fotokopiye SGK memuru Aslı gibidir onayı yapsaydı dedim:)
-
@İyiniyetli3.kisi şimdi oldu ozaman problem yok kardeşim. Eğer öyle bir durum olsaydı diplomanı vermezlerdi o yüzden uyarmak istedim.
-
@Çevreci sağolun hocam yine de:)
-
@odtüsbky bunu utanarak söylüyorum ama kavga çıkarttığımdan iyice iş inada bindirdiler,yapmıyorum dediler.Kurum kimliğini çıkarıp rest çektim.Mecburen yaptılar .
-
postayla gönderen arkadaşlara sgk dan mesaj geldi mi evrak kayıt numarasını içeren?
-
@hayırlısıolsun posta takip numarasından takip edin. Orada teslim bilgileri var.
-
@2525 oradan takip ettim iletilmiş, sıkıntı yok. demek istediğim bana sgk dan mesaj geldi evrakınız işleme alınmıştır diye. Ama içerikle alakalı bilgi yok. Bende denetmenlikle ilgilidir diye düşündum, başka kimseye böle bi mesaj gelmemişse kurumu araycağım.
-
@hayırlısıolsun benim 2 gün önce teslim edildi bana mesaj falan gelmedi
-
@vmyveyagtbmy ilginç ama gerçekten
-
@hayırlısıolsun benim de dün teslim edildi mesaj felan gelmedi hocam.
-
Bana SGK'dan mesaj geldi kurum kayıtlarına girmiştir diye.
Sıkıntı yapmayın yani -
@FameFabre biz sıkıntı yapalım o zaman mesaj geliyorsa herkese bize de gelir heralde bekleyelim bakalım..
-
Bana da mesaj falan gelmedi.Yok mu bilen biri mesaj gelmeli mi ki?
-
Banada gelmedi mesaj .
-
Bana da gelmedi ??
-
@hayırlısıolsun beklediğiniz başka bir sonuç var mıydı sgk denetmenliği haricinde. benimde 2 gün önce iletildi kargoyla fakat bana böyle bir msj gelmedi.sgk insan kaynaklarını aramama rağmen kimse beni bilgilendirmedi
-
Evrak teslim eden toplamda 1600 kişiyiz 2 kişiye mesaj geldi diye herkese gelmesi şart mı ? Korkmayın sadece mesaj attıkları 2 kişiyi mülakata alıp bizi almamazlik yapmazlar arkadaşlar bana da gelmedi mesaj sadece postanın kuruma iletildigini biliyorum