Sgk 8.promosyon denetmen yardımcılığı
-
@DENİZYRCR son 5te olmama rağmen 2buçuk gibi girdim.bence erken gitmekte fayda var
-
Anladığım kadarıyla tek cevaplık sorular sorup mülakatı kısa tutuyorlar bu yüzden erken gitmekte fayda var. Geç gidersek iş işten geçmiş bile olabilir️
-
bugün gidenler en azından kurulun tavrından, yaklaşımından dahi bahsetse,tecrübesi olmayan arkadaşların heyecanının azalmasına yardımcı olur.ne sorulduğu kadar bu da önemli
-
ALINTI sgk denetmenligi
Kamu yonetimi
1 komisyon
Kendinu tanit
Merkez bankasinin müsavirlik goreveri
Yasa dokunulmzligi sorumsuzlugu
Devlet kamu gucunu nerden alir -
Kendini tanitirmisin sgk denetmenligi ne is yapar sgk kurumundan bahsedermisin biraz(1.komisyon).mulakatlar asiri kisa suruyo 4 dk surdu benim gercekten neye gore belirlencek bilmiyorm .4-5 dk mulakatmi olur ya kimin neyini ogreniceksin bu surede
-
@serkan21 1. Komisyon iyiydi amaçları sizi kasmak değil. Genelde bölümünden soru geliyo biraz güncel şeylere bakarsanız iyi olur. Kendinizi tanımanızı istiyolar bununla ilgili birkaç soru var
-
-
- Komisyon, 7 kişi var, 2 kisi soru soruyor.
Kendini tanıt, Ankarada nerde kaldın, Bakanların sorumluluğu, geçici bütçe nedir, bütçe geçmezse nolur, Yeni anayasa için yürümenin patinaj yaptığı söyleniyor bu ne anlama gelir, 5-6 dk sürdü.
- Komisyon, 7 kişi var, 2 kisi soru soruyor.
-
sorular farklı farklı geliyor demekki. yürütmenin patinaj yapması ne demek hocam buna ne dediniz
-
@İyiniyetli3.kisi katılıyorum
-
-
@zorunlufena Patinaj yapma ifadesini cb kullanmış hem 2015 yılında hem de bu yıl içerisinde kullanmış . ekonomik olarak adımlar atılmasına rağmen çift başlılık olmasından dolayı karşılaşılan engeller nedeniyle bir ilerlemenin sağlanamadığını bunun da başkanlık sistemi ile çözülebileceğini beyan etmiş
-
Yaninizda bir evrak goturmenize gerek yok dostlar zaten beyan ettikleriniz onlarin onunde olacak. Baskanliktaki salonda duvara da yansitilmisti. Oradan goruyorlar.
Nasil geciyor mulakatlar bakalim
-
@joeblack16 hocam merkez bankası müşavirlik görevlerine ne cevap verdiniz?
-
@NnN Alıntı olarak yazdım hocam sanırım farketmediniz.. Kendisine sorulan arkadaş cevaplayamamış.. Direkt bilgi sorusu olduğundan bana sorulmuş olsaydı da cevaplayamazdım. Gereksiz bir kasma olmuş
-
dostlar sorularınızı veya ortamı paylaşırken bölümlerinizi söylemeyi unutmayın lütfen
-
Selam arkadaşlar dün girdikten sonra izlenimimi yazıcam demiştim. Daha evvel uzman yrd mülakatına girmiştim. Benim @sawetk gibi olmadı mülakat heralde bi 10 dk sürmüştür. Sıhhiyede girdim komisyondakiler normaldi çok sıcaktılar diyemem uzmanlık mülakatındaki komisyon çok sıcak ve rahatlatıcıydı, bu ise normaldi. Basit düzeyde sorular geliyor şans işi artık.
-
- Komisyon
Ortadoğu neden böyle, ne zman bitecek bu karışıklık
Fırat Kalkan'ı hareketi konusunda ne düşünüyorsun
Hizmet akdi nedir unsurları nelerdir
Olağanüstü hal kanun hükmünde kararnamesi nedir, farkı varmı,hangi konularda çıkartılır
Anayasanın12.maddesine göre temel hak veözgürlükler nasıl değerlendirilmiştir. Genel sohbet havasında geçti
İktisat,maliye,muhasebe sorulmadı.
Komisyon çok iyi olmamakla birlikte,yardımcı oluyorlar.
- Komisyon
-
@hayırlısıolsun Sgk 8.promosyon denetmen yardımcılığı içinde söyledi:
- Komisyon
Kamu yönetimi
Ortadoğu neden böyle, ne zman bitecek bu karışıklık
Fırat Kalkan'ı hareketi konusunda ne düşünüyorsun
Hizmet akdi nedir unsurları nelerdir
Olağanüstü hal kanun hükmünde kararnamesi nedir, farkı varmı,hangi konularda çıkartılır
Anayasanın12.maddesine göre temel hak veözgürlükler nasıl değerlendirilmiştir. Genel sohbet havasında geçti
İktisat,maliye,muhasebe sorulmadı.
Komisyon çok iyi olmamakla birlikte,yardımcı oluyorlar.
ben de kamu mezunuyum güzel sorular gelmiş aynısı bana inşallah gelen sayısı nasıldı bugün fireler var mıydı dostlar ?
- Komisyon
-
@hayırlısıolsun ortadoğu ve fırat kalkanıyla ilgili sorulara nasıl cvp verdiniz peki? bende güncel olaylarla ilgili yorum yapamıyorum.yardımcı olur musunuz. başarılar dilerim..