Sgk 8.promosyon denetmen yardımcılığı
-
@2525 Allah razı olsun hocam inşallah basta işsiz gezen biz gibiler olmak üzere hakeden herkes kazanır
-
26 kişilik 7. pro yedek ilanı gelmiş arkadaşlar. hayırlısı olsun önümüzden çekilenler olacak
-
Yedek listesinde olupta mülâkata giren oldu mu acaba ?
-
@yasin komisyon 3. İstatistik bölümünden katıldım. Sorular zor diyemem ama tuhaf yani. Dünya kadar istatistik çalıştım. Bir tane istatistik sordular oda saçma sapan soru yani. dünya kadar konu varken varken histogram nedir sorusu oldu. Birde iş kanunundan ve sgk mevzuatından sordular. Yazık cidden 5 dakikada düştüğümüz hale bak.
-
@Steve-McManaman İstihdam seferberliği muhabbetine ben de inanmıyorum.2012 mezunuyum askere gittim geldim 3,5-4 senedir bu sürecin içersindeyim ve hala da işsizim.eğer amaç istihdam seferberliği ise o zaman ben ve benim durumda olan arkadaşlara öncelik verilmesi lazım ama kazın ayağı öyle değil maalesef.kazananların yarısı guylardan, sgk nın içindeki düz memurlardan ve malum yolu kullananlardan olursa hiç şaşırmam.yeni mezun olup da bu mülakata giren arkadaşlar üstüne alınmasın onları tenzih ederim lakin henüz 5-6 aylık mezunken daha ilk mülakatında çok heyecan yaptım konuşamadım diyip ondan sonra da sonuçlar açıklanınca nasip oldu kazandım kisvesi arkasına bürünen çok kişi gördüm.o yüzden bu tür istihdam seferberliği söylemleri bana çok da mantıklı gelmiyo.
-
@uzman yedek olup puanı yetenlerin hepsi girdi mülakata kimse ben yedeğim başvurmama gerek yok demedi doğal olarak çünkü alıncaklarının bi garantisi yok. ama önceki alım 78.8 bu alım 82,19 la kapadı. arada puanı olup yedek olanlar bu alımda listeye kalamayanlar varsa onlar işimze yaramaz sadece. ama bu 26 nın en az 20 si önümüzden çekilecektir diye düşünüyorum
-
@sbfkamucu 20 kişi 20 kişidir artık olaylara oyle bakıyorum. Azda olsa giren adayların şansı artıyor. Darısı uzmanlik ve müfettişliklere. Onlarda açıklanırsa iyi olacak bizim için.
-
Şuan acıklanması beklenen kurum mülakatları neler arkadaşlar?
-
@myself
•Sgk uzman yardımcılığı
•Çalışma bakanlığı uzman yardımcılığı
•Bilim sanayi uzman yardımcılığı
•Sgk denetmen yardımcılığıBildiklerim bunlar hocam. Unuttuklarımı da arkadaşlar ekleyebilir.
(Eklenenleri de yazarak güncelledim)
•Vgm müfettiş yardımcılığı
•Sgk müfettiş yardımcılığı
•Yurtdışı Türkler uzman yardımcılığı
•Rekabet uzman yardımcılığı
•Kalkınma uzman yardımcılığı -
sgk başkanı ve teftiş başkanı twitterda evet propagandası yapmakla meşguller sınavlar biraz zor açıklanır.
-
@cexay VGM Müfettiş yardimciligi (15 kisi) var hocam bir de
-
12344567721
-
Sgk müfettişlikde var bekleyenlerde
-
Gümrük teftiş var sayıyı hatırlamıyorum daha mülakatı yapılmadı ama
-
Rekabet, kaymakamlık
-
Kalkınma, Yurtdışı Türkler
-
Arkadaşlar sizce haftaya beklemeye başlayabilir miyiz sonuçları ,duyum ya da tahminleriniz nedir ?Öncelikle Uzmanlık ve müfettişlik sınavlarının açıklanması gerekiyor tabiki @paretowilfredo Hocam var mıdır bir bilgi?
-
Bundan sonraki süreç tahminimce ve edindiğim tecrübeye göre şöyle olacaktır. Önce duyumu olan arkadaşlar yazmaya başlayacaklar ve bunların üzerinden tartışmalar yaşanacak. Mesela referandumdan hemen önce açıklanacak diye birşeyler ortaua atılabilir. Yahut hemen sonrasına açıklanacak diyenler olacaktır güya duyum diyip. Daha sonra cuma günleri ve pazartesi günleri ön plana çıkacak. Arkadaşlar bu cumaya açıklanıyor tarzı. Birileri çıkacak herşey tamamlandı listeler hazır bakan beye gitti beklemede diyecekler. Sonra burda bakan ne alaka tartışmaları başlayacak. Güvenlik soruşturması için bekletiliyor diyenler olacaktır. Bencr bunların hiçbirine itibar etmeyin. Ben sadece deneyimlerimden yola çıkarak mayısın ilk haftası yahut ikinci haftası açıklanır diyorum.
-
O zaman 9. promosyon ilanıda kpss den önce gelmez sanırım..
-
@uzmanyrdd ilanın gelmesi biraz zor görünüyor.