Sgk 8.promosyon denetmen yardımcılığı
-
@hayalimsgk ben nisani da gözden çıkarmıştım mayıs başı açıklanır diye bekliyordum daha da mı uzun sürer
-
...............
-
@hayalimsgk KPSS öncesi açıklanma ihtimali Yok mu diyorsunuz yani.
-
@hayalimsgk hocam illere derken emniyetten mi bahsediyorsun?
-
@hazan süreç uzun kpssye odaklanın dedim hocam öncesinde açıklanabilir tabiki ama sonucu beklerken sınavdan olmayın.
-
@geleceğinuzmanı evet hocam.
-
emniyete gönderilen güvenlik soruşturması açıklanmadan önce yapılıyorsa , açıklandıktan sonra güvenlik soruşturması olmayacakmı ?
-
@hayalimsgk peki teşekkürler..
-
Mülakata giren herkesin soruşturması yapılıyorsa vah halimize
-
İllere gönderildiyse 6 ayda da çıkmaz sonuç
-
@paretowilfredo Hocamın var mıdır acaba bir bilgisi ?
-
En geç mayısın ikinci haftası açıklanır çok da uzayacağını sanmıyorum.atama süreci zaten yeterince uzun
-
Arkadaşlar il seçimi mülakat puanına göre mi oluyor kpss puanı hesaba katılıyor mu?
-
@uzmanyrdd mülakat puanı kardesim
-
@uzmanyrdd iller belirleniyor, mülakat puanına göre illeri tercih ediyorsunuz
-
Acaba aramızda sgk denetmeni arkadaş var mıdır? Meslekten biraz bahsetse bize denetimlere hergün mü çıkılıyor? Bir denetmenin rutin günü nasıl geçer denetimlerde sıkıntı yaşanıyor mu v.s
-
@uzmanyrdd ayda 10 rapor yazmak gerekiyor yani en az 10 denetim demek bu (günleri ayarlamak denetmene kalmis). Bazi illerde sorunlar yasanabiliyormus ama benim bulunduğum ildeki denetmenler şimdiye kadar sorun yasamadiklarini söylediler. . Zaten Allah nasip eder de kazanırsak ilk yıl yetkisiz bir şekilde ustadla beraber gezip duracagiz geriye kalan tüm detayları o zaman öğreniriz.
-
Şu an zaten denetimler konusunda ilden ile ciddi dalgalanma olmakla beraber, son olarak bilgilendirme/rehberlik daha ön planda.
Denetime çıkışla alakalı @hayalimsgk dostumun dediği gibi bir rutin veya gün dayatması yok. Ayın başında işler havale edilir. (Herkesin elindeki iş sayısına göre ayarlanır) İşi ne zaman yapacağınız mevzuat kısıtları olsa dahi size kalmıştır. Bazı işlerde süreç isteseniz de istemeseniz de uzar.
Ay sonuna kadar belli bir puana ulaşacak kadar iş çıkarmanız asgari koşulda gereklidir. Ama genelde bu evvelki aylardan sarkan işlerle gerçekleşir.
-Gelir tespitin ve muvazaalı boşanmalarda yazışmaları yapar cevapları beklersiniz.
-Kayıt tetkiki yapacaksanız kayıtları ister gelmelerini beklersiniz. Sonrasında meşşakatli bir inceleme sizi bekler. Süreç buna bağlı olarak uzayabilir.Genellikle durum tespitlerini aynı ay içinde çözmek daha mümkündür. Geri kalan işler biraz daha zaman alır.
Özetle durumlar böyle.
-
@paretowilfredo Sgk 8.promosyon denetmen yardımcılığı içinde söyledi:
Şu an zaten denetimler konusunda ilden ile ciddi dalgalanma olmakla beraber, son olarak bilgilendirme/rehberlik daha ön planda.
Denetime çıkışla alakalı @hayalimsgk dostumun dediği gibi bir rutin veya gün dayatması yok. Ayın başında işler havale edilir. (Herkesin elindeki iş sayısına göre ayarlanır) İşi ne zaman yapacağınız mevzuat kısıtları olsa dahi size kalmıştır. Bazı işlerde süreç isteseniz de istemeseniz de uzar.
Ay sonuna kadar belli bir puana ulaşacak kadar iş çıkarmanız asgari koşulda gereklidir. Ama genelde bu evvelki aylardan sarkan işlerle gerçekleşir.
-Gelir tespitin ve muvazaalı boşanmalarda yazışmaları yapar cevapları beklersiniz.
-Kayıt tetkiki yapacaksanız kayıtları ister gelmelerini beklersiniz. Sonrasında meşşakatli bir inceleme sizi bekler. Süreç buna bağlı olarak uzayabilir.Genellikle durum tespitlerini aynı ay içinde çözmek daha mümkündür. Geri kalan işler biraz daha zaman alır.
Özetle durumlar böyle.
hocam sgkların denetmenlik dahil topluca açıklanması durumu olabilir mi referandumdan önce ?
-
@Sipsilimarpuc Zannetmiyorum dostum kasıtlı bekletildiğine dair bir şey duymadım. Soruşturmalar süreci uzattı herkesin söylediği bu.