Sgk 8.promosyon denetmen yardımcılığı
-
87 ile bende erzurumdan vazgecerim olursa olmazsada erzurum guy beni beklesin
-
@Sipsilimarpuc kardeşim dediğin gibi bizim puanlar yüksek. İnşallah sgk 28 nisandan önce açıklanırda başka kardeşlerimiz istihdam edilmekte şans elde ederler. 89.013 puanla başvuru yapmayacam.
Sgk dntmnyrd mülakat sonucu bekleyen kişiler olarak guy başvurusunu son bir iki güne bırakmak yerinde bir karar olacaktır. Allah herkesin gönlüne göre versin... -
@Stigltz Sgk 8.promosyon denetmen yardımcılığı içinde söyledi:
@Sipsilimarpuc kardeşim dediğin gibi bizim puanlar yüksek. İnşallah sgk 28 nisandan önce açıklanırda başka kardeşlerimiz istihdam edilmekte şans elde ederler. 89.013 puanla başvuru yapmayacam.
Sgk dntmnyrd mülakat sonucu bekleyen kişiler olarak guy başvurusunu son bir iki güne bırakmak yerinde bir karar olacaktır. Allah herkesin gönlüne göre versin...aynen kardeşim ben de beklemeyi düşünüyorum sgk olduktan sonra guya ne hacet,başka arkadaşlar nasiplensin
-
Arkadaslar rotasyon muhabbetini tam anlatabilirmi bilen biri simdi atanirsak 2-3 sene sonra evlendik diyelim sehirde tam aile kurmusken baska yere mi atiyo yani devlet kafasina gore ??
-
Arkadaşlar. Herkes her gün tweet atsın bireysel olarak boş vakitlerinde. GUY ilanı geldi artık tamam ders vakti, ama mola da vermiyor değilsiniz, kimse makine değil sonuçta.
Tuğrul koçerle konuştuk, Salı akşamı etkinlik var aksilik olmaz ise. Bakın şimdiden organize olalım bu sefer katılımı yüksek tutalım. Facebook vs. diğer ortamlarda da duyuralım.
Twitter kullanmayan veya hesap açıp nasıl etkinliğe katılacağı konusunda tam bilgisi olmayanlar sorabilir, anlatırız problem olmaz.
-
@wesley10 salı akşamı twitterdayım hocam
-
9.promosyon sgk ilanını bekleyenler de tüm Türkiye gibi salı günü twitter da .... birlikten kuvvet doğar ...
-
@paretowilfredo Hocam iyi günler. SGK süreçleriyle ilgili etkinlik yapılacak Salı yazdım zaten. Siz de bu sürece fazlasıyla hakimsiniz bundan dolayı TercihiniYap ailesi olarak sizlerden durumu özetleyen bir yazı yayınlansa o güne kadar. Biz de Retweetleriz hem de destek olunur.
-
@wesley10 öyle bir yazı yayınlandı zaten hocam.. http://www.tercihiniyap.net/gelir-uzman-yardimciligi-basvurularinda-magduriyet-engellenmeli
-
28 ine kadar bekleyeceğim açıklanırda kazanırsam 84 puanla istanbul yazmaktan vazgeçeceğim guy için . bu iyi niyetimizi üst makamlara iletebilirsek süreci hızlandırmış oluruz en azından. bu mağduriyeti yaşayan bir arkadaşımız daha atanabilse ne mutlu bizlere.
-
90 ile mersindeyim açıklanırsa ve olumlu olursa tüm kpss kitaplarımı dağıtıyorum
-
-
94 le izmir yazcam arkadaşlar açıklancağını sanmıyorum başvuru tarihine kadar
-
@vmyveyagtbmy sen yinede vicdani olarak bekle. Ya açıklanırsa. Referandumdan hemen sonra açıklanabilir.Nasıl bir emekle bu konuma kadar geldiğimizi herkes biliyor. O yüzden başkasına umut olmak adına beklemek iyi olur diye düşünüyorum.
-
@hayalimsgk aynen mevcut durum.icin haber metinimiz bu jpg png haline getirilip tametin de yayimlanabilir
-
@hayalimsgk @paretowilfredo Gözden kaçırmışım teşekkürler destek için hocam bakalım artık
-
@Stigltz keşke duyarlı olunsa da tüm beklenen mülakatlar açıklansa ama bu olağanüstü durumda kimlerin temiz olduğunu anlamak zor olacağı için kurumlarda aceleci davranacağını sanmıyorum
-
@wesley10 musait olursam ben de twitter da olacagim insallah
-
@vmyveyagtbmy ben başvurma demiyorum. Olası bi açıklanmada pişmanlık duymaman için söyledim.Tabi guy'u sgkdntyrd değişiyorsan o ayrı...
-
@paretowilfredo Desteğinizi her zaman hissediyoruz hocam eksik olmayın ..