Sgk 8.promosyon denetmen yardımcılığı
-
Hepinizin eline sağlık katılım istediğimiz seviyede olmadı ancak başkanın sesimizi duyduğuna eminim bir açıklama dahi yapsa kafi. Bireysel olarak yazmaya devam edebilirsiniz bu saatten sonra gündeme girmemiz zor. Önceki mülakatlar 60-70 gün civarı açıklanmış ama arkadaşların söylediğine göre süreç daha uzun olacak gibi inşallah yakın bir zamanda açıklanır.
-
@ParadoX aslında çok tweet atmadanda gündeme girilir ama katılım çok olmalı o yüzden 1 tweet bile olsa farklı kişilerin yazması gerekiyor. örneğin bin kişi bir tweet atsaydı gündeme girebilirdik ama şimdi en fazla 200 kişi katılmıştır diye tahmin ediyorum
-
@master Hocam trend topicteki kişi sayılarına ve tweet sayılarına bakılınca çok zor gibi duruyor. İşin ehli değilim, siz daha iyi bilirsiniz ama benim gördüğüm 50kişi bile yoktu başlıkta. Ve gördüğüm rkadaşlar da geçen akşamki etkinliktekilerle aynıydı hep. Neyse vicdanen biz rahatız Allah biliyor biz üstümüze düşeni yaptık
-
@ParadoX attığım ilk tweeti 366 kişi görüntülemiş bunların yarısı tweet atmıştır diye tahmin ederek söyledim belki dediğiniz gibi daha az olmuştur
-
Daha da hayatta tweet atmam. Adam şura gelir mi bura gelir mi diye günlerce hesap yapıyor. İki tweet atamıyor.
-
Zaten başvurulardan önce yaptığımız son etkinlik pazartesi günü başvurular başlıyor hafta içi başkandan ses çıkmazsa ben ertesi hafta başvurumu yaparım. Zaten kpss ve guy sınavı yakın onlara çalışmak lazım. gerisini puanı kritik arkadaşlar düşünsün başvurdukdan sonra da sgk açıklarsa olumlu veya olumsuz farketmez guya girerim mülakata da giderim hiç değilse guy da istediğim ili seçebiliyorum.
-
sınava hazırlanırken bi mesaj grubumuz oluşmuştu. Teit atalım hadi diyorum adam hala soru soruyor. Bi defolsunlar . Twitin t sinden bahsetmiyor.
-
Bende bir gruptan engellendim 3-5 mesaj attım diye heralde kızdılar. Halbuki her gün saçma sapan bir sürü paylaşımda bulunuluyor ama bizim faydalı iş rahatsız etti. Zaten bu tip gruplar reklamcı kaynıyor 5 para etmez yayınların reklamından başka bir şey yok.
-
Arkadaşlar katılıma şöyle bir detaylı bakınca gerçekten düşük kalıyor. En az 2 katına çıkmalı daha yüksek ses için. Ama yine de kısık bir sesle de olsa ilgililere sesimizin ulaştığını düşünmek istiyorum
SGK 8.Promosyon bekleyen binlerce İİBF mezunu, SGK 9.Pro bekleyen de bir o kadar olsa, GUY için kritik puanlarda dolaşan da binlerce kişi olsa gibi hesaplara girince düşük kalıyor tabi katılım
Artık etkinlik çıkılacaksa çok daha sıkı bir organizasyon ile çıkılmalı şahsi görüşüm. Tabi inşallah haftaya sonuçlar gelir de hiç gerek kalmaz ne diyelim
Tekrar ilgi gösterip katılan herkese teşekkür ediyorum. İyi çalışmalar ...
-
28 nisana kadar açıklanma ihtimalini çok düşük bulsam da yine de umarım yaptığımız twitter etkinlikleri işe yarar ve haksız çıkarım
-
@Regardless 28 Nisan'a kadar açıklanma ihtimali düşük dedin, bir duyumun mu var yoksa gece gece can mı sıkmak istedin ?
-
@wesley10 Hayır tabii ki niçin öyle bir niyetim olsun? Sgk müfettiş yardımcılığı ve sgk uzman yardımcılığı sınavlarının açıklanma sürecini baz alarak konuştum.
-
KPSS sonrası alımlarda kurum hangi puanı kullanacak bilen var mı?
-
@Heisenberg yeni puan türlerinde çekonun dahil olduğu p39 40 41 42 43 var. denetmenlik için 42 veya 43 ister diye tahmin ediyorum belki 2 puan türünü de kabul edebilir.
-
@master yeni puan sisteminde çeko ve muhasebenin bir arada olduğu puan türü yok..muhasebe olmaması ilginç değil mi?
-
@Heisenberg ösym puan türlerini azaltmak istedi ve her şeyden azar azar olsun mantığını iyi bulmamış olmalı ki en fazla 4 dersin puan türünü almış. Dediğiniz gibi muhasebenin olması bence de daha sağlıklı olurdu maliye yerine muhasebe olabilirdi ama bu şekilde uygun görülmüş. Ösym burada da ben yaptım oldu şeklinde bir düzenleme getirmiş bence kurumlarla bir görüş alışverişi yapsaydı daha sağlıklı olurdu.
-
@master hocam kamu MALİYESİ politikalarının bir sonucu ortaya çıkmış bir sosyal devlet kurumu olan SGK nın Maliye dersi müfredatı olmadan bir puan türü olması gerekirdi demek en basit ifadeyle eşyanın tabiatına aykırıdır...bir ders çıkartılması illa gerekecek ise bu çok tabiki muhasebe olacaktır unutmayın ki Maliye bir iktisat dalıdır ve bu kurum iktisati devlet ile sosyal devlet temeli üzerine inşa edilmiştir herkese iyi çalışmalar ...
-
Arkadaşlar referandum öncesi son kez haftaya seslenelim mi sayın başkana ? Çarşamba gibi ? Katılımı artırmak şartıyla tabi ki. Belki GUY başvuruları başlayınca arkadaşlar daha çok dikkate alır bizi. Artık 9.Promosyon için de sesimizi yükseltmek gerek sınav yaklaşıyor, puanlarımızın elden gitmesine malesef çok az kaldı
-
Haftaiçi mesai saatlerinde yapsak bu etkinliği? Daha etkili olmaz mı?
-
@aysesal Gündüz çoğu arkadaş kütüphanede veya ders çalışıyor diye düşünüyorum, tabi işte olanlar da var. Ayrıca gündüz başkan ve tüm yetkili isimler istihdam seferberliği kapsamında dolaşıyorlar akşam olur yine büyük ihtimal, katılımı artırabilirsek tabi yoksa hiç aksiyon yaratmaya gerek yok