Sgk 8.promosyon denetmen yardımcılığı
-
-
@economistic hocam twitter konusunda cok bir bilgim ve tecrubem yok. Sizce katılım iyiydi denebilir mi?
-
Güzel etkinlikti
-
-
-
@economistic evet hocam gayet renkliydi. Allah herkesten razı olsun. ozellikle de bu forumdaki dostlarimizin cabalari destekleri harika.Insallah boyle guzel insanlarla ayni meslekte oluruz meslek daha guzel yerler daha cabuk gelir..
-
katılım sayısı öncekilerle aynı sayılır. şimdiye kadar en yüksek katılım 8 nisandaki #sgksesver gözüküyor.
-
aynen arkadaşlar herkesin emeğine sağlık güzel etkinlik oldu tuğrul hocadan da Allah razı olsun hep yanımızda. Ben inanıyorum başkan sesimizi duyuyor hiçbir emek zayi olmaz karşılığını alacağız.
-
Naçizane tavsiyem yapılan capsların belirli sınırları olmalı Selim Başkan yazmak bence hiç uygun olmamış Hem Başkana hem de mesleğin ciddiyetine yakışmayan durumlar olduğunu düşünüyorum .
-
GSS borcum olması mülakat sonucumu etkiler mi acaba özgeçmişimi baştan savma yazmışım puanım yetmez diye. Allahımmmm ne büyük acılar çekiyorum şu mülakatı beklerken dengem şaştı
-
@hope hiçbir şey olmaz. sıkma canını.
-
@hope bu işin onla uzaktan yakindan alakası yok hiç merak etmeyin içiniz rahat olsun
-
@hope Merak etme mulakata girenlerin eminim yariya yakininin gss borcu vardir ️️ Is mi var nasil odeyelim
-
Gidin bi gelir testi yaptırın sıfırlıyorlar yoksa işe başlayınca çalıştığınız kurum paranızı alır hemen bi antipati oluşmasın :))
-
simdik bu denetmenlik sonucu aciklanir ve kpssden once misal 300 kisilik iibfden alim yaparlar ise,(insallah) sizce kaca kadar duser puanlar
-
@2016mağduru hocam ben en fazla 78 e kadar duser diye dusunuyorum. Sadece gecen yillara bakarak soyluyorum umarim daha da fazla duser.
-
@fer hocam çok fazla alım olmadı bence 80'i görür ama altı zor gibi tabi sayı yine 300 olursa sayı artarsa 80nin altını rahat görür
-
@2016mağduru 78!e falan duser artik, koskoca 2000 guy gidecek
-
@aysesal ama ilan gelirse, kpssden once gelicek, ki ilan buyuk ihtimalle gelir;guylar kesinlesmemis olacak, 2bin kisiden puani yeten basvurur yine de:/
-
@Keymarsh hocam gecen yılın başındaki alimda 190 ibf 190 istatistk,matematik ten almislardi ve gecen sene kpss öncesi 400 kisilik alimda yanlis hatırlamıyorsam 79 civarinda kapatti. Bu sene de 300 ibfden alinacagi icin ve guyu da goz onunde bulundurarak bu sekilde düşündüm. Haklisiniz alım az gönül ister ki daha fazla dussun puanlar.