Sgk 8.promosyon denetmen yardımcılığı
-
Evine güvenlik soruşturması için Emniyetten gelen oldu mu hiç arkadaşlar ?
-
Hayır gelmedi sonuç açıklanmadan böyle bir şey duymadık hiç, yeni format mı yoksa. Size geldi mi?
-
@BenVeÖtesi bana gelmedi de hocam gelenler oldu mu diye merak ettim.. Süreç nasıl işliyor bilmiyoruz zaman geçtikçe de her buluttan nem kapiyoruz resmen..
-
@hayalimsgk Hocam genelde 60+ günden sonra açıklanmış, şuan normal 52.gündeyiz
-
@hayalimsgk Geçenlerde birisi facebookta daire başkanlarından birinden öğrendiğini referandum öncesinde beklemememiz gerektiğini ve referandum sonrasında açıklanacağını söylemişti. Ama o kişi yorumlarını sonradan geri silmiş.
-
hocam güvenlik soruşturması için evinize gelmezler en fazla(o seviyede yapılır mı bilmiyorum) komşulara mahalleliye veya sizi tanıyan kişilere sorabilirler zaten size sorsalar kendinizi kötüleyecek haliniz yok ben güvenlik soruşturması sebebiyle beklemediğini düşünüyorum. facebook grubunda birisi yeterlik sonucuna göre iller belli olacak benzeri bir açıklama yapmıştı o bana mantıklı geldi. tabi bu kesin bir bilgi değil belkide gerçekten güvenlik soruşturması sebebiyle bekliyordur.
-
Etkinliği ne zaman yapıyoruz?
-
@aysesal bence bu aksam başlayalım @wesley10 @master da yorumlarıyla sürece katkı sağlayan önemli dostlardir. Organize olup ses getirecek bir etkinlik yapalım. Tercihini Yap! Ailesinin yazmış olduğu haber metnini de LİNK olarak başkanla paylaşalım derim ben çok güzel bir yazı tüm olayı net bir şekilde anlatıyor @Antimülakat @paretowilfredo @Fişek-MORGEN
-
Arkadaşlar Tuğrul Koçerle konuşup dönüş yapacağım o destek verince etkili oluyoruz.
SGK dan PTT performansı bekliyorum bugün hem ilan geldi hem de önceki alımın sonuçları tam bizim istediğimiz tablo, demek ki hayal değil
-
@wesley10 Aynen ya. Bekleyen arkadaşlar için ne güzel bir haber oldu hayırlı olsun inşallah. Hadi bakalım darısı başımıza diyelim
-
bugün yapacaksak kesin bir saat belirleyelim ona göre duyuruları yaparız
-
Bence de bu akşam bi etkinlik yapalım face de ve diğer başlıklarda da paylaşalım saati. Cuma ya kadar her akşam yapsak güzel olur. 8 Pro açıklanması 9 Pro ilanı ilaç olur herkese..
-
@ParadoX hocam sizi sizden daha iyi anlatamayız, editör hesabıyla girip yazınızı yazın siteden yayınlayalım ne dersiniz?
-
@ParadoX hocam bu konuda yapabileceğimiz bir şey olursa yine destek olmaya çalışırız. Yaptığınız twitter etkinliği içinde büyük sayıda kitleye ulaşılabilse onun da haberi yapılabilir.
-
Arkadaşlar etkinlik için 21.30 diyelim uygunsa ?
-
@aliveli @Antimülakat @paretowilfredo Tarafıma düşen ne varsa seve seve yapmaya hazırım. İçerik paylaşmaktan, sıkıntıları dile getirmekten, etkinliklere katılmaya, eğitim öğretim anlamında tavsiyelere kadar (malum 13 yıllık mat öğretmenyim) herseye varım. Ayrıca yarın öbür gün sonuçlar açıklanıp hayırlısıyla işimiz olumlu olduğunda da çekip gidecek bencil bir yapım yok her zaman beraberiz inşallah. Katkım olursa onur duyarım.
-
Arkadaşlar Tweet etkinliğinde kurum başkanı haricinde sn Cumhurbaşkanımızı da etiketlesek daha etkili olacağı kanısındayım. Duyurularda bunu da belirtirseniz iyi olur.
-
@wesley10 Birlikten kuvvet doğar. Sonra kimse vay ben duymadım vay ben görmedim dimesin Etkinlik için twitterda duyuru yayınlanmış saat 21:00 olarak hep birlikte katılalım lütfen bakın bzden çok sizleri ilgilendiriyor. pic.twitter.com/0O3hV5k0G5
-
Evet 21.00 kesinleşti arkadaşlar. Sadece 21.00 da girip twit atmakla yetinmeyin daha çok kişinin katılması için lütfen GUY sayfasında, facebook, twitter, whatsapp, sms vs. her yol ile duyuralım.
-
Arkadaşlar facebookta 8.promosyon grubu vardı bulamıyorum, linkini atabilir misiniz?