Sgk 8.promosyon denetmen yardımcılığı
-
Tahminleriniz nedir ? Haftaya gelir mi dersiniz yoksa aralık sonuna mı kalır ?
-
@batistuta10 hocam bir yerde okumuştum alınan istatistikçilerin mesleğe olan ilgisizliği vb durumlar yüzünden pek sıcak bakılmıyor yazmışlardı ne kadar doğrudur bilemem az sabredin ilan gelince her şey belli olacak şimdiden canınızı sıkmaya gerek yok
-
@avamkamarası Haklısınız umarım kısa sürede ilan gelir teşekkürler.
-
@paretowilfredo nerelerdesin hocam duyumlar aldı başını gidiyor.Ne dersin 5 Aralık'a kadar gelecek mi ilan?
-
Keşke bu hafta bitmeden gelse
-
@kütüphanesakini Kardeşim cuma gelse ne p.tesi gelse ne? Neden bu kadar sabırsızsınız?
-
başkana hergün 600 kişi olsun diye tweet atıyorum sizde keşke bişeyler yapsanız ? 400 kişiye mülakata çağırılacak olanlar 600 kişi olsa sizin de şansınız artmış olur
-
Bu ileti silindi! -
@talihsiz 400 gelecek diyorlar 600 olsun diye atıyoruz zaten
-
@joeblack16 daha motivasyonlu çalışırız içimiz rahat olur
-
.................
-
@M.KuruFasülye evet sadece il müdürlüklerinde yapılıyor sadece İstanbul da 5 6 merkez var oda şehrin büyüklüğünden kaynaklanıyor anadolu yakası maltepe toplanıyor yıl sonuna kadar yeni binaya geçilmesi planlanıyormuş avrupa yakası ise 2 merkez de toplanacakmış ve yeni binaların yapımı sürüyormuş
-
@avamkamarası Avrupa Yakası'nda Beşiktaş yolundaki (Kabataş civarı) binada mı görev yapılabiliyor sadece? Avrupa Yakası'nda başka hangi merkezler olduğunu biliyormusunuz?
-
@escobar_p escobar ve istanbul sevdası :))
-
@kullaniciadi Evime yakın Beşiktaş'taki SGK İl Müdürlüğü,hem de denize bakıyor Bu fırsat kaçmaz
-
Son alımda yanlış hatırlamıyorsam 160 küsür kontenjan vardı İstanbul için, bu alımda yine İstanbul olur mu ya da önceki yıllarda oldu mu, ona göre umutlanacağım biraz
-
@escobar_p yok unkapaınındaymış beşitaş için olan esenler gaziosmanpaşada varmış
-
@-Deficit istanbul her zaman olur
-
@avamkamarası Unkapanı da olur,orası da yakın ama cehennem gibi bir yer İçeri günde 5.000 kişi giriyordur herhalde
-
Dün rüyamda halihazırda çalıştığım işi bırakıp burayi kazanıp istanbula gittiğimi gördüm.çok kötü bi his vardı ama hatta bunu neden yaptım diye pişmandm.dedim sonra yoksa bu bir işaret mi, saçmalıyorum artık çalışmaktan