Sgk 8.promosyon denetmen yardımcılığı
-
Arkadaşlar mülakatta daha çok hangi derslerden soru geliyo herkesin kendi bölümünden mi yoksa genel olarak KPSS konularından mı geliyor?bemim bölümüm çeko daha çok neye ağırlık vererek çalışmalıyım yardımcı olabilecek biri var mı?
-
@emre_ac hocam ilan gelsinde, geçmiş dönem mülakat sorularını paylaşırız. Bölümünüzden soru sorulmakla birlikte, diğer alan grubu sorularından da gelmektedir. Bunun dışında Sgk'nın yapısı, işleyişi ve denetmenlikte yapılan işler. İş kanununda yer alan bazı kısımlar soruluyor.
-
@Antimülakat teşekkürler hocam
-
@avamkamarası teşekkürler, hadi inşallah bakalım daha da çok olsun
-
Dostlar sgk baskanliktaydim bugun ilanin eli kulaginda her sey hazir bugun yarin cikilacak insallah. Sayi 400 iibf olacak.
-
@paretowilfredo peki puan türü sadece p113 mü yoksa p118 falan olacak mi
-
@paretowilfredo başka bölümler yok mu sadece iibf mi ?
-
@urfa63__ bu kadar hızlı olduysa puan türü değişmemiştir. girecek olan arkadaşlara başarılar
-
Keşke p118 de olsa
-
Bugün müüü harikaa çok sağol Hocam @paretowilfredo bekliyoruz
-
Çok şükür, hayırlı olsun herkese şimdiden.
-
@paretowilfredo bekliyorum
-
@escobar_p sen neyi bekliyon hala
-
@paretowilfredo meşhur soru gelsin o zaman sıralama ve puan kaça düşer?
-
Çok şükür :first_place:
-
Bugun demedim bugun oradaydim dedim ama ilan kesin insallah dostlar. Baskanlik derken binayi kastetmedim. Ona dayanarak insallah en yakin zamanda bu rakamla ilana cikilacak ve seri alimlar devam edecek gibi gorunuyor
-
çok sükür sonunda inanacağımız bir duyum geldi @paretowilfredo Allah razı olsun.
-
Pusuda bekliyoruz
-
Bende duyum aldım. 400 i.ib.f 4 katı mülakat ocak son hafta aksilik olmazsa hayırlı olsun en geç 9 una kadar ilan geliyor. Kurum başkanının tarih yanılması olduğu yerde aksilik çıkarsa hakkınızı helal edin
-
yeni ilan geldiğinde geçen alımda yedeklerde kalanların tercih hakkı yanmış mı olacak bilgisi olan var mı?