Sgk 8.promosyon denetmen yardımcılığı
-
@Memnun-Kaygısız hocam vekilden 3 isim birden gittiğini gördük zaten kirilmisiz biz.. Sadece olmasi gerekeni ifade ediyoruz kimseyi kirmadan
-
..........
-
63.gün de bitmek üzere .
LOADING Ekranına döndük -
guyda puanı krtik olanlar olanlar bu saatten sonra açıklamayın diye twit atıyor başkan ciddiye almaz umarım
-
@dembaba Herkes gergin anlıyorum ama başkanı etiketleyerek açıklama diye tweet atmak nerden çıkıyor, kime ne faydası olacak anlayamıyorum
-
@dembaba Hocam kim onlar ya. Sen önce puanını alacaksın puanını. Öyle twitt atanlara müstehak hersey..
-
Guy basliginda aramızda böyle yazılar yazanlar varsa yazmasinlar diye uyarıda bulundum.. Sizde yazın isterseniz arkadaslar
-
Amaç nedir ben onu anlayamadım. Ben başvurumu yaptım yolladım zaten yarın sgk açıklasa bi yere girsek yine onların faydasına en azından sınava gitmeye tenezzül etmez kazananlar aciklanmamasi kime ne fayda sağlayacak benim kapasitem yetersiz kaldı bunu anlamak için.
-
Direk puan sırasından çağırsınlar o halde .. Sgk p113 ilk 300 kişi denetmen .. !!! P35 ilk 300 vergi müfettişi gibi .!!!
-
..........
-
bir etkinlik plalanmadı mı? yapsak güzel olurdu, bu arada bir iki kötü tweet gördüm yazık gerçekten
-
@nefiseok hak ve adalette bunu gerektirmez mi zaten ? Mülakat varsa bile 4 kat yerine en fazla 2 kat yaparsın güvenlik soruşturması sıkıntılı olanın ya da mesleğe uygun olmayan kişinin yerine diğerini ikame edersin.
-
Ben sadece sistemi açıklamak amaçlı söyledim öyle şu puan bu mesleğe falan onu mu konuşcaz !! Ben KPSS de eşek gibi çalıştım ailemi görmedşm güzel bi sıralamam var bu sistem olursa açıkta kalmam mümkün değil torpil hiç düşünmeden mülakata gittiğimden ailemin bile haberi olmadı yanlış anlaşılmak istemem .. Ama bu çok katı bi sistem değil mi kurum sınavlarına mülakatlara bu kadr kişi çağırılmasına karşıyım bende ama direk sıralamadan çağırılması biraz sert gibi geldi bana.. Olması benim çok işime yarar orası ayrı en azından bu kadar hırpalanmazdım.. Ben kurum sınavları için Ankara'da yaşamadığım halde Ankara'ya gidip kursa yazıldım maddi manevi zarardayım yani şu an ise elimde hiç bişey yok
-
@nefiseok inşallah olur
-
Eline puanı olmadan konuşanları (guy için) hiç takmayın arkadaşlar sayın başkan da bizim dememizle de açıklamadı onların demesiyle de ertelemez belli bir prosedür bekleniyor belli ne yapsak da aynı sonuç olacak, ben anlamıyorum bu yola ilk çıktığımda 77 puan almıştım utancımdan ağzımı açamazdım biyerde bırakın 2 kelime yazmayı, ne güzel hayat hem çalışma hem çalışana engel olmaya çalış saygı duymuyorum hakkıyla bişeyler elde edemeyenlere
-
.........
-
Bugün 23.00 da geçtii sinirlerimizi bozmayalım hakkımızda hayırlısı ve herkesin hakettiği olsun
-
..........
-
@kizilderili Aman hocam guy sayfasinda birini topa tuttular boyle dedi diye ️️
-
@gmsmustafa @kizilderili geçmişte de diyen bendim.. guy sayfasında da diyen benim.. canları sağolsun.. kızamıyorum insanlara.. ama bu konuyu daha açmayacağım... ama atanırsam ben yapacağım bunu... binde bir ihtimalle bile olsa yüksek puan alan arkadaşların şansı artsın... çünü nsl çalışdıklarını nelerden fedekarlık ettiklerini onlar gibi çalışmayan bilemez..