Sgk 8.promosyon denetmen yardımcılığı
-
@kizilderili aynen öyle kardeşim, ben bu kalitede olan insanların er ya da geç, umarım olabildiğince er olur. Güzel kurumlarda, güzel yerlerde yer edineceğini düşünüyorum. Ve şimdiden şunu da belirteyim: Bu mülakat içerisinde başarılı olanları, çok keyifli ve sağlam bir çalışma ortamı bekliyor olacak.
-
@Antimülakat umarım nasip olur benimde gerçekten gönlümden geçen meslek. İl göç uzm yrd mülakatının açıklandığı gün Sgk mülakatım vardı sonucu mülakattan sonra öğrendim üzüldüm ama sonra dedim zaten gönlümden geçen Sgk'ydı inşallah orası olur dedim bakalım
-
Son yazdığım mesajdan 1200km uzaktan merhaba dostlar. Sınavdı,mulakatti,sonuctu derken eşim ve oğlumdan çok ayrı kaldım. Artık ne yapacaksam oglusumla yaparız onların yanına geldim iskenderuna. Maşallah bir gece araba kullandım birsey yazmadım ortalık fena karışmış Burada hiç kimsenin art niyetli olduğunu dusunmedigimden de mesajları baya baya gülerek keyifle okudum. Gerçekten -daha önce de defalarca yazdığımı zaten biliyorsunuz- buradaki dostluk arkadaşlık bir başka güzel oldu. @Antimülakat dostuma da güzel dilekleri için ayrıca teşekkür ederim. Buradaki arkadaşlar ın hepsi ayrı ayrı güzel emekler verdi duygu ve renk kattı. Bu güzel birlikteliği devam ettirelim derim ben. Hatta hayırlısıyla şu sonuçlar aciklansin işlerimize başlayalım da bir kaç şehir şeklinde buluşma ve piknik filan da düzenleyelım derim ben Tercihini Yap! Ekibi olarak
-
Bu arada hepinizden de ayrıca dua isterim çünkü 35den gün aldım benim için maç bitti sayılır. Sonuçlanacak olan mulakatlardan sonuç alamazsam Profesyonel İşsizim
-
Kabine değişikliğiyle beraber csgb ardindan da SGK başkanı değişecek yazmış birisi facede böyle bişey var mı hocam @paretowilfredo ?? Eger dogruysa hazirani da görürüz biz herhalde..
-
@hayalimsgk Sn. Mehmet Selim Bağlı'nın belki daha üst bir kademeye getirilmesi söz konusu. Bu yönde bir şeyler duydum. Mümkün olabilir.
-
@paretowilfredo evham geliyor ... "yeni başkana mı bekletir onayı "
-
@düsenberi Normal şartlarda işlerin kişiye bağlı olmaması gerekir. Ama öyle bir ihtimal yüksek görünüyor. Sn. Soylu gidip yerine Sn. Müezzinoğlu gelince yaşanan bekleyişler örnek buna.
-
O zaman baskan niye biraz daha sabir calisiyoruz yazdi hazirana kadar bekletceklerini sanmıyorum
-
Kişiler üzerinden gecikmeler olmasa keşke. Temenniler üzerinden bekleme mecburiyeti yormaya devam edecek bizleri anlaşılan.
-
Arkadaslar tum etkinliklerimizde sgk ya ve baskana yuklendık bakanlıga ve bakana seslencıgımız bır etkınlık yapmamız suan daha etkili olcagını dusunuyorum sız ne dersınız
-
@ZıplayanPırasa olabilir bilmiyorum etkisi ne kadar olur ama bir kaybımız olmaz en azından. Çabalamamız gerek bir yerlerden
-
Çok moralim bozuldu kadro değişikliği nedeni ile 75 gün önce girdiğim mülakatın sonucu mu değişecek de açıklanması ötelenecek? Niye bekleyelim? Cevabı belli diyeceksiniz de kabul edemiyor insan !
-
Facebookta bu bilgiyi veren kişi yetkin biri mi? O kadar emin yazıyorlar ki sanki başkanın özel kalem müdürü
-
bu liste değişme muhabbeti neymiş ya bilgisi olan var mı
-
Ayrıca kabine değişikliği 7. promosyon zamanında da oldu. Darbe girişimi dahi oldu da 72 günde açıklandı. ? moral bozmaktan başka bir şey değil
-
@ParadoX inşallah olur hocam gerçekten yürekten isteyerek siz içinde dua edeceğim
-
@kizilderili Eyvallah kardeşim sizin gibi dostlar olunca insanın sırtı yere gelmez evelallah
-
Arkadaşlar Başkan kendisi bizzat az kaldı diye tiwit attı biz kurumun en tepesindeki kişiye mi inancaz yoksa sürekli bu tarz bilgiler yazan kişilere mi.Açıkcası ben 4.promosyonun şuan yeterlilik atamaları var ve il tercihleri 28 nisan itibariyle bitmiş bir hafta içinde onların atamaları yapilsa sonrasında bizim sonuçlar açıklanır diye tahmin ediyorum.Başkan değişimi konusunda da böyle bir durum olsa başkan topa girmezdi hiç ses vermezdi diye düşünüyorum
-
sürecin en başından beri herkes bişeyler paylaştı çeşitli spekülasyonlar yapıldı. bence pek itibar etmemek gerekiyor. nereye kadar bekleyeceğiz bilmiyorum. haybeye girdik 2016 kpss'ye. çok yıkıcı oldu bizim için.