Sgk 8.promosyon denetmen yardımcılığı
-
4.promosyon sgk denetmen yeterlilik yerleştirme sonuçlari açıklanmiş arkadaşlar bizim ki için bir ümit mi
-
@sefa05 umarım bizim sonuçların habercisidir.
-
@uzmanadayı90 inşallah hocam ufak hareketlerden bir şeyler çıkartmaya uğraşıyoruz ama bi bizimki kaldı artık
-
@sefa05 aynen bi bizimkisi kaldı. Üstüne müfettiş yrd ilanını yayınladılar. Sonuçların açıklanması yakındır
-
Sanırım bayağı bir yaklaştık. Bende bu aralar açıklanacağını tahmin ediyorum
-
@chebyshev vala aynısını yaşadık hocam
-
yalnız başkanı çok seviyorum takdirde ediyorum fakat bu aralar biraz sinir olmaya başlamadım değil yani ortaya bi bomba attı ve çekildi kendisini hala takdir ediyorum en iyi bürokratlardan birisi bana göre ama yav 8. prom ben girmedim ben bile hergün heyecanlıyım acaba mı diye elim ayağıma dolanıyor bide bu sonucu gerçekten sınava girip bekleyen var ayıptır bu insanlara ya 67 gün dile kolay
-
..........
-
Denetmen Yrd kadrosu ek gösterge degismese bile teftiş kurulu başkanlığına bağlansa keşke de sayın Mustafa Apaydın gibi her an bilgi paylaşan bir burokratla muhatap olsak diyorum artık.
-
Başkanın atacağı tek bir twite hasret kaldık.
-
Son alımda kaçla kapattığını bilen var mı arkadaşlar
-
@Nordhaus yanılmıyorsam 82.19 olmalı
-
Hocam ben geçen sınavda 83 küsür ile giremedim bi yanlislik olmalı ama kaçta kapattığıni da ogrenemedim
-
@Stigltz hocam denetmenlikten bahsetmemistim arkadaşlar yukarıda SGK myard ilanı geldi demişler ondan dolayı sormuştum teşekkür ederim ayrıca cevap için
-
@Nordhaus Eminim hocam. 8. PROMOSYON 82.19 ile kapattı
-
@Nordhaus müfettişlikte 87 civarı kapattı. Ekstra puan türü eklendi yine 87 gibi kapanacağı düşünülüyor
-
@Stigltz eyvallah hocam
-
@Nordhaus rica ederim
-
Acaba etkinlik mi yapsak yine ne yapsak bilemedim, bi küsüyorum bi barışıyotum sgk ile
-
@aysesal muhtemeldir ki canın sıkılıyor