Sgk 8.promosyon denetmen yardımcılığı
-
@ZıplayanPırasa mail adresini yazar msnz
-
Bende surec nasil isliyor bilmiorum boyle soledi bende inanmak istemiyorum baska bi duyumu olan varsa solesin icimizi rahatlatsin
-
@ehl-i-vukuf sgk ik tel 207 8443-8539
-
SGK yi unutmaktan başka çare yok artik.. Yoksa hem Guy hem kpss kayıp gidecek avuclarimizdan..
-
aciklanmasin artik ya bosverin GUY falan calisalim, ben oyle yapacagim, psikolojim bozuluyor ! 67 gun bitti
-
@aysesal Guy da çalışılmıyor ki 15 dakikada bir foruma giriyoruz. Aklımızı sürekli kurcalıyor.
-
-
Arkadaşlar kimsede bilgi yok mu bu gidişle sgk aşkıyla guy da kpss de gidicek elimizden
-
@sefa05 hocam aradım ama telefonu açan olmadı, anlaşılan daha bekleyeceğiz
-
gençler çok acele etmeyin süreç çok uzun. 7. promosyonda mülakatla işe başlama arası 5 ile 9 ay arasında değişiyordu. şanslı iseniz sonbaharda başlarsınız. size tavsiyem çalışabiliyosanız çalışın çalışamıyorsanız vakit geçirecek bir şeyler bulun..
-
@Dark-Vane sonuç açıklansın da işe başlamayı bekleriz, acele ettiğimiz yok 67 Gün oldu
-
@Stigltz aynen hocam, o kadar puan aldik GUYdan elenecegiz
-
@Dark-Vane cok saol dostum bizim hic surecten haberimiz yok niye ugrasyorsak burda tuh ya goruyormusun sen bak su ise ️
-
Aciklansin da ise baslamayi bekleriz insallah olumlu sonuc alirsak. 67 gun az buz bi sure degil acele etsek iyi olur da kendimize zarar umursadiklari yok gibi
-
@gmsmustafa tm
-
@aysesal valla gidişat hiç iyi değil ama 8.promosyon olarak kendimize çeki düzen verme zamanı geldi geçiyor. Bu kadar emekten sonra sgkdan elensek ve guy sınavını geçemezsek vay halimize...
-
Biz yinede vakit müsait oldukça başkanı etiketliyerek tweet atmaya devam edelim arkadaşlar belli olmaz başkanın bir mesajı bizi en azından süreç hakkında bilgilendirebilir.Elimizden gelen bu inşalalh çabalarımız karşılık bulur
-
Arkadaşlar sgk müfettiş yardımcılığı için sgk ilana çıktı hayırlı olsun
-
@vmyveyagtbmy hocam link atar mısın? Dpb'de yok!
-
Sgk nın kendi sitesi kardeşim http://www.sgk.gov.tr/wps/portal/sgk/tr/