Sgk 8.promosyon denetmen yardımcılığı
-
@aysesal guya basvurduktan sonra hangi evraki nereye gonderiyorsunuz?
-
@Teklif-eğrisi Elektronik ortamda yapıyorsun hocam, evrak vs. yok. Gönderildi yazıyorsa tamamdır stres yapmayın
-
@gmsmustafa Herkes her şeyin farkındaysa problem yok tabi kardeş Hiçbir şey yazmamak kötü bir şey yazmaktan iyi olabilir bazen.
-
Elimden geldiğince esprili ve yumuşak bir dil kullanmaya çalışarak görsel hazırlıyorum. Fakat süreci sakız gibi sündürmemeleri adına bazen de tepkimizi görsünler diye farklı bir dil kullanmaya çalışıyorum, kimseyi incitmeden herkesin görüşünede saygılıyım.
Geçmiş sayfalarada bakabilirsiniz hangi görselim eleştirildiyse o görseli tweetlerimden sildim ortak nir görüş birliği olması adına. Sonuçta farklı kişiliklere sahip insanlarız bana normal gelen bazıları için sakıncalı olabiliyor. -
Bugün açıklanması yönünde duyumu olanlar varmı bir gelisme ..
-
@Memnun-Kaygısız hiç bir duyum yok, beklemek çok zor..
-
15 Temmuz sürecinde dahi 72 Günde sonuçlanmıştı. Bizde bu kadar uzama sebebi nedir anlayamadım. Bu kadar kişi ve ailesinin, bu kadar uzun süre beklemesinde emeği olanların, bir gün bizim ve ailelerimizin yaşadığı duyguların aynısını yaşamasını temenni ediyorum.
-
Olurda açıklanmazsa 28 Nisan Dünya Kırıtik Puanlı Guy Adayları Günü ilan edilsin
-
Hiç mi duyum yok azıcıkta mı yok
-
Guy'a başvuruyu geçtim böyle gecikmeye devam ederse Guy'dan da bir hayır göremeyeceğiz. Aklımızdan çıksa iyi kötü de çalışmalarımız verimli olabilse.
-
Kurum içerisinden bu hafta deniliyordu hep partiye yakin isimler ise 5-15 Mayıs arası diyor. . Kurum içi duyum çıkmadı bakalım parti duyumlari doğru çıkacak mı. .
-
Öncekiler geç açıklandı nasılsa alışıldı beklenmeye diye rahatlıktan olabilir bu durum. Önceki senelerde nerede böyle 2 ay sonuç beklemeler galan her şey olup biterdi hızlıca hem de binlerce alımlarda bile. İşte mecburuz ya arkadaşlar oyüzden böyle bekletirler istedikleri kadar.
-
@wesley10 72 gınden emin miyiz hocam? Atanan biri 100 gün bekledik hemen hemen dedi. tam trihleri neydi acaba
-
@aysesal Evet 72 Gün
-
Bir sabah gelecek kardan aydınlık
Sabır sabır sabır -
Bunlar bizi hiç önemsemiyo ya insanların psikolojisi ne durumda diye aklına gelen var mı acaba.. İçimdeki umut öfkeye dönüyo
-
İlk kez 6. promosyona girmiştim ve sonuç beklemeye ilk hafta başlamıştık. Malum 5. promosyon 2-3 hafta gibi bir sürede açıklanmıştı. Bir önceki de aynı şekilde kısa bir sürede açıklanmıştı..Biz 6. promosyon olarak 60 günden fazla beklemiştik. Süre kazanan kazanmayan herkeste hevessizlik, hayal kırıklığı vb çöküntüye sebep oldu. Ardından 7. promosyon geldi ve sırf aynı süreci yaşamamak için başvurmadım. Keza üzülmedim de malum 72. günde açıklandı. Gel zaman git zaman girdiğim mülakatlar olmadı ve yine sgk ya kaldık. Ve saolsun şaşırtmadı iki ayı geçti hala tık yok. Bu kadar insanın ailesinin çevresinin günlerce mutlu olacağı bir haber belki de tek bir imzaya bakıyor ya da bir kişinin ağzından çıkacak bir iki kelimeye...hayat gerçekten garip..
-
Her yeni duyuru yayınlandığındaki halim
-
..........
-
Gece açıklanma ihtimali var mı sizce ?