Sgk 8.promosyon denetmen yardımcılığı
-
@May aslında ben de aynı düşünüyorum torpilsizim ve eleneceğim iyice hissediyorum bunu (sordukları her şeyi kat kat açıklamama diyecek sözleri kalmamalarına rağmen) ama en son 10 kişilik ilksan gibi biyerden bile elenince az sayıdaki alımlardan da soğumaya başladım sanırım sonumuz ne olacak gerçekten merak ediyorum
-
Arkadaşlar SGK da prosedür çok. Guyla felan ilgilenmez.Sadece başkan twetera yazılanlardan süreçi takip ediyor. Sonuçlar tamamen hazır degil şuan.Bakan degişeçek büyük ihtimal onu bile bekleyebilirler. Geçen size dedim Mayıstan önce çok zor diye.Saçma sapan eleştirdiniz yok başkana açıklama yaptı felan dediniz.özet olarak biraz daha bekleyeceksiniz..9. promosyon ise KPSS sonrası gelecek ancak 2016 mı 2017 puanlılarmı girecek konusu kararlaştırılmadı.Başkana kalsa 2016 lıları alır ancak yetişmiycek gibi..
-
@yldzkrc aynen ya telefon elime yapıştı resmen
-
..........
-
Ben son günlerde girdim ama benim mülakatım iyi geçmişti o yüzden iyice afalladım.. Guya başvurdum en sonunda ama onada çalışacak psikoloji kalmadı
-
@safiTÜRK69 kabinede değişiklik olacak ama 21 mayıs öncesi değişmez onu bekleyeceklerini sanmıyorum önümüzdeki hafta sonuçlanır diye tahmin ediyorum
-
@dembaba Evet Başkan kurumda etkili oldugu için Bakan değişikliğini beklemeyebilir.
-
@safiTÜRK69 hocam içeriden bilgi alıyorsunuz anladığımız kadarıyla.. başkanın torpile bakış açısı nedir? Referanssız birisinin şansı nedir kurumda? Bir de işsizlere mi öncelik verilir yoksa dikkat etmezler mi o hususa?
-
@safiTÜRK69 Nasıl bu kadar çok şey hakkında fikrin var merak ediyorum hocam ?
- Pro ne zaman açıklanır bir fikrin var, 9. Pro ne zaman gelir bir fikrin var, Başkan süreci nerden takip eder fikrin var, Başkan alımı 2016'yla yapmak ister diye fikrin var, Bakan değişikliği hakkında fikrin var. Helal olsun sana.
-
@Keymarsh Ben SGK nın işsizlere öncelik verdiğini düşünüyorum.Etrafımda öyle oldu en azından. Refarans meselesi her kurumdaki gibi yani etkin.
-
@safiTÜRK69 eyw hocam.. referanssız işsiz birisiyim... ama öğrenciyken 3 yıl okuldan sonra da 5 yıl özel sektör tecrübesi.. yurtdışı konferanslar ve eğitimler üzerinden yurtdışı tecrübesi olan hatta yurtdışında session veren ve yönetmiş birisiyim.. mülakatım gayet iyi geçti.. verilen tüm sorulara cvp verdim... açıkçası seçilemezsem işin tamamen referans üzerinden gittiğini kabul edeceğim..
Hakkımızda hayırlısı..
-
Duyurularda bi biz yokuz, sözleşmeli büro personelini koydular en son, akşam açıklasalar bari .. insan kaynakları da keşke bi tarih aralığı verebilseydi, IK sonuçta çalışacak insanların memnuniyetini de önemsemeli, beklemekten psikolojimiz bozulmak üzere ama sonuçta onlarında yapacağı bişey yok
-
Ilginctir ki 82 küsür ile de 92 küsür ile de mülakata kalan herkes mülakatının çok iyi geçtiğini söylüyor.
Bazı arkadaslara hiç soru sorulmuyor.
Bazı arkadaşlara en basitinden bazılarına ise orta bazılarına da zor sorular soruluyor.
Zor soruları cevaplayan da iyi geçti diyor basit soruları cevaplayan da.
Şimdiye kadar benim mülakatım kötü geçti beni almazlar diyeni de duymadım.
Sonuç olarak birçok değişken var sadece mülakatın iyi geçmesi geçerli bir etken değil. -
@JBSay sonunuda cem karacayla bağlamışsın
-
Sözleşmeli büro personel alım sonuçları yayınlandı bir bizim ki kaldı galiba
-
@Memnun-Kaygısız aslında 4 kat olayı başlı başına saçmalık. Yap en fazla 2 katı ilk sıradakilere öncelik ver. Mülakata sondan girip referansla one geçilmesine mahal verme. Mülakatta zaten Seçici soru sorulmuyor hepimiz umitleniyoruz ama şansımız sadece %25.. Bu saatten sonra yapacak biseyimiz yok Guy ve kpss için odaklanmak gerek..
-
..........
-
@May ben olması gerekeni söylüyorum hocam, olanı zaten herkes biliyor. İşe alım sürecinde insan kaynakları birimi görev yapar. SGK da süreç farklı işler, o yüzden hızlı açıklanmıyor. Gece çalışacak demedim ki niçin konuyu çekiyorsunuz? Tarih verebilseydi güzel olur dedim.
-
@hayalimsgk hocam tamamen aynı fikirdeyim. Aynı şekilde sizin yazdıklarınızı da yazacaktım ancak kimseyi kırmayayım diye yazmadım.
-
..........