Sgk 8.promosyon denetmen yardımcılığı
-
...................
-
...............
-
@sefa05 o grup ölü hocam.
-
@-Deficit- duygu durum bozuklugu yaşıyorsunuz, basit bi tramva kaynaklı. :))))) çok güldüm hocam
-
@-Deficit-
Yalnız mısın asla Hocam.
Haleti Ruhiyemiz aynen böyle, ben işyerindeyken telefonum çalıyor ona bile heyecanla bakıyorum mantara bağladık iyice..Face grubu geberik, orayı çekip çeviren 15 - 20 kişi var ya da yok
-
@aysesal @FameFabre aynen bitik o grupta umutsuzluk pompalıyorlar adeta.Etkinlik tagını soran arkadaslar var facede hocam belirlersek orayada haber verelim @wesley10
-
@sefa05 Etkinlik zamanı belirleniyor hocam dediğim gibi spama düşüyor önceden, o saatte girerlerse Twitter'a görürler zaten
-
hayırlısı be gülüm
-
o grup aslında aktif olacaktı da mülakat zamanı hevesimiz kırıldı gruptaki bi kaç kişi yüzünden yönetici de ister istemez geri çekildi iyice bitti ora.
-
Facebook grubunda insanların amaçsızca yorumların altına nokta koymaktan başka yaptıkları bir şey yok özellikle meslekte olan kişiler hiç işleri yokmuşçasına oturup yorumların altına nokta koyuyorlar insanlar da bunlara itibar ediyor malesef
-
@kütüphanesakini agzına saglık, grup yöneticileri ne iş yapıyo ben anlamadım. Yazacaktım şimdi grubaa ama sinirlerimi bozmak istemiyorum. Hakan diye bir arkadaş kırmuştu grubu, geldi oradaki ele gecirdi. Nokta koymaktan başka bi işe yaramıyor. bi soru sorunca da yönetmeliği okuyor. Onu ben de okuyabiliyorum şükür
-
@kütüphanesakini ha grup yöneticileri de zaten meslekte olan noktacılar
-
@kütüphanesakini Müfettişlik statüsündeki bir kişinin her gönderiyi ağır işsizmişçesine takip edip, altına nokta bırakmasını garipseyen bir tek ben değilmişim demek ki. Kurumca noktalama hususunda görevlendirilmiş sanırım
-
@joeblack16 Hayır fislenmekten falan korkuyorsan bırak kardeşim grup adminligi yapma.. Mülakatla ilgili grubu mülakat sonucu bekleyenler yonetsin..
-
Yalnız şu var, o gruptaki irrite şahsa her fırsatta tepkimi koydum, yeri geldi alay da ettim ama anlamadı. Sanırım işinin severek yapıyor
-
Hayır anlamadığım özellikle nokta koymayın diye uyardığım iletiler siliniyor bu nasıl bi durum çözemedim.Nokta koyan kişilerin kendini tatmin yöntemi de bir acayip birde hocam bilginiz vardır diye yazıyorlar sürekli onlara bir kişi de çıkıp bu nokta ne iş diye sormuyor
-
kurumda şahsı tanıyan varsa öğretiverin, paylaşım bildirimini açınca haberdar oluyor kendileri gelişmelerden. asayiş berkemal mi değil mi hakim olmak istiyo tabi yöneticilik yetisi bunu gerektiriyor. neyse desarj olduk
-
noktamı koyar geçerim arkadaşşşş siz de koyun
-
@joeblack16 admin hakkında tespit gibi tespitt
Müfettiş miydi kendiside denetmen diye biliyodum.? -
.