Sgk 8.promosyon denetmen yardımcılığı
-
@ParadoX
Hım ben istatistikçiyim de bizim o kadar yüksek olamaz diye düşündüm. Teşekkür ettim. -
Etkinlik saati 22.30 çok geç değil mi? Gece gece de çekiniyor insan:) bence 21.30 - 23.00 arası olsa daha iyi gibi, tag için önerim OfffffffffSGKoffffffffffff
-
@Anemis Sizin yanlış hatirlamiyorsam 76ya kadar düştü kardeşim. İnternette listeler var 8.promosyon mülakat listeleri diye arattır 3.komisyon sizin komisyonu sonuncu kişinin puanına bak. Ben cepten bakamıyorum disardayım suan
-
Arkadaşlar ben de diyorum ki şöyle hafif biraz böyle korkutmacalı bişeyler mi yapsak tabi sınırlar içinde, mesela 'sgk dillerde,herkes gecikmeyi konuşuyor, 70 güne dayanan sonuçlar şeffalığı zedeliyor,orda ne işler dönüyoooor:))) bu sonuncu değil tabiki:)
-
Tuğrul hoca şuan online desteğini istesek iyi olur
-
@menkul_kiymet Hayırlısını dilemekten başka alternatifimiz yok. Ama sgk bizi pert etti. Ders çalışacak psikoloji kalmadı
-
Arkadaşlar bir önerim var şuan açıklanmasını beklenilen tüm mülakatlar için ortak bir etkinlik yapsak bu sayede gündeme girebiliriz diye düşünüyorum. benim bildiğim gümrük sonuçları var onlarla ortaklaşa bir etkinlik yapılabilir ve varsa başkaları ile birleştirilebilir. Ortak kapsayıcı bir tag belirlenip aynı saatte yazılabilir.
-
Arkadaslar aramızda yoktur da dışarda olupta burayı takip eden rakiplerimiz varsa ve onların arasında torpil yaptırmaya çalışan falan varsa ellerini çabuk tutsunlar. Torpillerinizi yaptırın biran önce de artık açıklansin sonuçlar. Torpilleriniz carpismasin daha fazla. Yo-rul-Duk !!
-
@master hocam olabilir mesaj atalım tweterdan onlar da 4 aydır sonuç bekliyor
-
@hayalimsgk aynen hocam herkesin söylediği şuan torpillerin yarıştıgı, bitemedilerrrrrr !!
-
Şuanda sitede 1-2 başlık gördüm alımlara hakim arkadaşlar mülakat sonucu bekleyenleri daha iyi biliyordur. İsterseniz bugünde bir etkinlik yaparız veya yarın tüm mülakat bekleyenler olarak ortak bir etkinlik yaparız. İibf bölümlerinden az sayıda alım yapıldığı için sesimizi duyurmada güçlük çekiyoruz belki birlikte etkinlik yaparsak dikkat çekeriz. Bu kadar uzun süreler doğru değil şeffaflığı zedeliyor.
-
Derneğe bastıralım bari en azindan Burcu Şensoy falan var onlara twit atalım belki faydasını götürürüz arkadaşlar. . Bu arada lafımi yedim etkinliklere katilmak farz bizim için başka çare yok..
-
@hayalimsgk Aynen hocam bol etiket yapalım, hem yetkililere hem de sesimizi duyurabilecek kişilere
-
@wesley10 Burcu Şensoy twit attı sorunlarimizi dile getireceğini söyledi. . İnşallah devamı gelir..
-
@wesley10 hocam saat belli oldu mu her yere haber verleim faceyede yazarim gruplara
-
@sefa05 hocam twitter'da duyurulmus. 22.30 olarak
-
@fer ben göremedim hocam kusurabakmayin
-
@sefa05 estağfurullah hocam. Insallah bugün katilim daha fazla olur
-
Guy herkes için hayırlı uğurlu olur inşallah. Arkadaşlar emeklerinizi takdir etmemek imkansız. Herkesin gönlüne göre olur inşallah. Sosyal medya kullanmayan biri olarak bugün bir twitter hesabı açarak etkinliğe destek olacağım.
-
Face deki 8. Promosyon grubunada yazdım etkinliği iñşallah yönetici iletiye erken onay verirde herkes görür