Sgk 8.promosyon denetmen yardımcılığı
-
Bugün çok güzel bir hava var yani saha ve zemin şartları tam olarak uygun duyuru için
Verelim pozitif enerjiyi evrene ve özellikle Sgk'ya alalım artık şu sonucu -
Günaydınlar
inşallah hakkımızda hayırli sonuçlar alırız bugünHepimiz bu stresli süreci bitirip yeni ufuklara yelken açarız
-
Günaydın sabaha kadar 6 yada 7 kez açıklandığını gördüm rüyamda. İnşallah sonuçlanır bugün artık.
-
@mov bir yerden düştüğünü görüpte bir türlü yere düşmemek gibi mi hocam hayra çıksın, güzel sonuçlar alırız bugün inşallah.
-
@azsakallıdede ver mehteri ver mehteri..
-
Dostlar hadi ufak ufak birer ikişer KDK BAŞKANİM tweet atalım. Çok saygılı bir üslup kullanırsak kesinlikle kurumlara uyarı yapar. @AvSerefMalkoc Tweeter adresi ben 7 8 tane attım bile
-
@2525 ahaha kesinlikle öyleydi hocam
-
Burası bugün ayrı bir şenlikli açıklanmis gibi heyecanlıyım
Bı bayram havası var
Sonuçlar yakındır
-
Nedensiz bir şekilde 16.40 ile 18.10 saatleri arasında bir beyanat geleceği düşüncesi içerisindeyim.
-
Arkadaşlar anayasa değişikliği maddelerinden hangileri yürürlüğe girdi bilgi verebilecek olanınız var mı?
-
Abdala malüm olur derler. Bugün herkes bir (Abdal)
Bende öyle hissediyorum. Çekim gücü oluştu birbirimize karşı sanırım. Hissiyatımıza sağlık -
@Memnun-Kaygısız Dostum HSK devreye girdi bu hafta seçimleri var, PARTILI CUMHURBASKANI devreye girdi birsey daha var ama suan aklıma gelmedi. 3 madde hemen digeleri 2019 seçimiyle yürürlüğe girecekti
-
Bende bir kız kardeş var maşallah böyle önemli işlerde gördüğü rüyalar çıkıyor genelde.. 2 gün içinde bişeyler olacak dedi.. Hayırlara çıkar inşallah
-
@ParadoX Hocam teşekkür ederim, sağolasın..
-
@Memnun-Kaygısız https://youtu.be/oRJWRhkQkmE Dostum bu Video sadece 16 nisan anayasa değişikliğini anlatıyor maddeler halinde izlersen aklında tüm sıkıntıları çözer. Görmüştüm ama izleme fırsatım olmadi
-
@ParadoX son olarak askeri mahkemeler kaldırılıyor dolayısıyla anayasa mahkemesindeki 2 üye işten çıkarılıyor ama bunları bu kpss de sormazlar sınava çok yakın değişikler kesinleşti. Ancak gelecek yıl banko çıkar
-
@master Aynen kardeşim iyi hatirlattin. Bu sene kpss de gelmez ancak benim şahsi görüşüm yarından itibaren yapılacak her mulakatin banko anayasa soruları 16 nisan değişiklikleri bilgi ve yorum şeklinde sorulacaktır.
-
Bu değişiklikleri nerden bulucaz arkadaşlar sadece 16 nisan anayasa degsikligi değil hadi onu Google a yazınca çıkıyor ama maliyede de değişiklikler var hukukta da
-
@iibflibirgarip isem Yayıncılık ve 657 yayıncılığın youtube kanallarında değişiklikler ile ilgili videolar var kardeşim izleyebilirsiniz. TiCaret hukukunda en önemli değişiklik sakin es gecmeyin ha
-
@ParadoX hocam ticaret hukukunda Ki değişikliğin içeriği nedir ?