Sgk 8.promosyon denetmen yardımcılığı
-
Sözumuze geldiler ama artık çok geç. Yalvardik resmen ama demekki bir musibet bin nasihatten iyidir atasözü boşuna soylenmemis
-
@Fişek-MORGEN Abartmayalım hocam gayet iyi etkinliklerde yaptık sonuçta bu etkinliklere 20-30 binin katılcak hali yok.Süreç böyleymiş bunu gördük başkanın elinde olan bir şey olsa kayıtsız kalmazdı.
-
Çok doğru diyorsunuz etkinlikte kimse yok ama gruplarda sayılar binlerde bu kafayla nereye varacağız bilemiyorum
-
-
@gmsmustafa hocam ne zaman gündem olduk bir keresinde biraz baskı yarattık o da başkan bi iletiyi beğendi. Bu iş pompa gibidir ne kadar çok pompa o kadar hava
-
@Fişek-MORGEN kesinlikle öyle hocam. Benim beklediğim iki sonuç var. P35 im 86 idi guy hiç düşünmedim ama etkinliklerde böyle yaptılar diye başvuru yaptım aciklanmazsa girerim diye iyi ki de başvurmusum açıklanmadı çünkü. Tum puanlarım 85 üstü olmasına rağmen her etkinliğe sınavına girmesem bile destek oldum ama anladım ki boşuna kürek çekmiş im. Yapılan hiçbirşeyin boşa gitmediği inancı taşıyan bir insan olduğum için yaptim ve yapacağım yine de. Ama kimse kendini düşürdüğü duruma ağlamasın bu saatten sonra. Etme bulma dünyası. Ben gönlüm rahat bir şekilde benim için istenenin hep binlerce misli için dua ettim ve bu böyle de devam edecek. Neyse konusmiyayim artık
-
Bu akşam da etkinlik yapmalıyız bence elimizden ne geliyorsa son gücümüzle yapalım diyorum ben
-
Bu akşam etkinlik yapalım @ParadoX @sefa05 @wesley10 @aysee1993 @kütüphanesakini ...
-
Yapalim her zaman hazirim
-
@SGul93 Yazarız hocam 22.30 olsun bu sefer farklılık olsun. Çünkü geç saatlerde daha çok kişi çevrimiçi oluyor gördüğüm kadarıyla
-
Etkili bir tag bulsak ve açıklanan kadar sadece onu kullansak nasıl olur ?
-
@wesley10 tamam hocam uygundur Keşke katılımı daha fazla artırabilsek
-
@gmsmustafa Hocam şimdi bu TAG yenilenmeyince bildiğim kadar spama düşüyor ondan yeniliyoruz
-
@SGul93 Arkadaşlarımıza da rica edelim bir iki tweet atırsak kar olur
-
8.promosyon 82 ile mi kapattı böyle bir bilgi gördüm?
-
@Anemis Evet
-
@wesley10 evet hocam herkese söyliyelim ne zaman yoğun baskı yapsak bir karşılık aldık umarım yine alırız bu sefer sonuçları
-
@wesley10
Peki daha sonuç açıklanmadan nerden biliyosunuz ? -
@Anemis kpss puanı o 82
-
@Anemis Dostum 82,19 sınava mülakata giren Son kişinin puanı listeler yayınlandı. Sonuçlar açıklanmadı mülakat puanlarını kimse bilmiyor henüz