Sgk 8.promosyon denetmen yardımcılığı
-
Benim siralama 4binlerde ben pek umutlanmiyordum da nasip tabi insallah hayirli kapilar acilir
-
@kpsshobimdir bize 2. alım da sıra gelir.mayısta yapmaları lazım sınavı
-
Sıralamam 1618 heyecanla, sabırla, umutla bekliyoruz İNŞALLAH
-
Benimde 1760 sıralama alım sayısı en az 500 600 olur ins sıralama 2500-3000 lere kadar insin.
-
Bu ileti silindi! -
@Selim-Ertürk Dediğiniz gibi umarım 50-60 bi kadro bari açarlar.
Geçen yıl 190 kişilik kadro için 75puanın üstünde yeterli aday olmadığı için 390 kişi katıldı mülakata.son aday puanı 75 ti yani..
Ve yerleşenlerden 75 puanlı bir sürü kişi oldu.
Yanlış anlaşılmasın ama memnun kalınmamasına da şaşmamalı kurumun.
Hali hazırda 90puanlı 95 puanlı insanlar dururken 75 puanla yerleştiler çünkü.
Aynı iş kalitesinde çalışabilceklerini sanmıyorum..(istisnalar olcaktır)
Fakat 50 kişilik bi alım olursa 200 kişi çağırılır ve en azından 80 82 nin altına düşmez puan.
Bence daha ideal olur. Kurum açısından ve hak açısından -
Puanla kimseyi yargılamak bana düşmez tabi ki. fakat enteresan bir durum. Eğer 75puan kısıtı olmasa, mülakata çağrılcak 760.kişinin puanı büyük ihtimalle 60 olcaktı.
İktisat grubunda 760kişiye 80puanlı insanlar bile giremezken bizdeki bu puan garip açıkcası. Kendi alanım ama garip -
15 ine gelecek gibi bir his var içimde duyum falan değil yanlış anlaşılmasın. Allah hepimizin hakkında hayırlısını nasip etsin
-
@Necmettin-Artun 15 i bana uyar
-
@paretowilfredo üstadın güncel duyumlarını dört gözle bekliyoruz.
-
Umarım bu hafta gelir ama ben de diğer haftaya bekliyorum
-
Dostlar sayi cok ciddi ihtimal 400 olacak. Artma ihtimali de olabilir ama 400 iibfli icin olur alindi su an icin. Bence bastirin biraz artirim konusunda.
-
Nasil heyecanlandiysam kendi actigim basligi unutup 7.promosyon basligina yazmisim haberi kusurabakmayin dostlar.
-
@paretowilfredo ahahah alem adamsın neyse ki biz SGK promosyoncuları affedici ve bagislayici insanlarız.
-
@paretowilfredo canın sağolsun üstad gece gece sevindirdin bizi Allah razı olsun senden
-
@paretowilfredo hocam tweet atıyoruz sayın başkana sayının 600 olması için ins artar,sayı 400 olursa kalan 200'ü kpss öncesine mi düşünüyorlar acaba yoksa tasarruf mu edecek kurum?
-
Arkadaşlar bir an önce Sgk etkinliği yapalım sayıyı 600 yapmak için, hatta her gün yapalım.Sonuç olarak sayın Bağlı aktif bir twitter kullanıcısı, etkili olacağını düşünüyorum.
-
@paretowilfredo 400+400 mü planlanıyorki kardeşim kpss öncesi . 400 lük bir alıma cıkılıyor
-
@paretowilfredo hocam istatistikçi alımı ile ilgili söylenti var mı? Son durum nedir? Tahminime göre 600 alım olacak. 400 iibf 200 istatistik.
-
@uzmanadayı90 hocam herkes farklı bir sey söylüyor kimisi merak etmeyin istatistik olacak diyor kimisi kesin tamami iibf olacak diyor. Keske olsa istatistikte 88 puanla aciktayiz bir umut bu ilani bekliyorum.