Sgk 8.promosyon denetmen yardımcılığı
-
Merhaba arkadaşlar.
Az önce SGK özelinde bütün kamu kurumlarındaki mülakat süreçlerinin uzun olmasını KDK ya şikayet ettim. İçimden gelerek bunu yaptım. Daha önce de biri yazmıştı benzer birşey.
Sizden ricam sizin de KDK ya şikayette bulunmanız yönünde. Çünkü bu süreç bitince 3/4 yine işsiz kalacak. Yine sınavlara girecek ve yine bekleyecek. Demem o ki bize bizden başkasının faydası yok. Bir şikayet de siz yapın. Bir ihtimal belki bir Allah ın kulu sesimizi duyar da bundan sonra bir iki hafta da olsa süreçler daha kısa olur. Sağlıcakla... -
-
Bence artık günün belli bir saatinde etkinlik yapmak yerine gün boyunca etkinlik yapılmalı.
-
-
@paretowilfredo kahvaltı organizasyonu ne zaman olacak hocam bilginiz var mı
-
-
@economistic çok yanlış anlaşıldıforumda bir organizasyon yok.başkanın katılacağı kahvaltıdan bahsedildi.konu buydu
-
Arkadaslar konu dışı olacak ama DDK istirakleri denetleyebiliyor mu? Bir degisiklik var mı?
-
.................
-
Yelkovan belli akrep belli de peki bu saati kim kurdu!
-
@economistic şu an bu daha mantıklı geldi.
-
Hayırlısı be gülüm açıklanmıyorsa da vardır bi hayır de geç
-
Yalnız yemin ederim ben de forumda kahvaltı organizasyonu var zannettim. @paretowilfredo
-
-
@Phoenix @economistic sizin canınız sağolsun sabaha gelin bana sucuklu yumurta yapayım size
-
-
@economistic nezaketen söyledi heralde. Bakar mısınız cevap vermiyor
-
-
-