Sgk 8.promosyon denetmen yardımcılığı
-
Dostlar merhabalar! Aynen arkadaşların da dediği gibi bu kadar zulme bu bünye dayanmıyor artık. Ben şahsen Son iki gündür çocuk parkında geçiriyorum zamanımi. Hem oglusumla zaman geçiriyorum hem de hayatın nadiren kalmış olsa da temiz taraflarının tadını çıkarıyorum çocuklarla. Tabi bir yandan da elimde telefon tercihini yap, sgk Web Sayfaları acik. Ne yalan söyleyeyim daha guy ile ilgili hiçbişey bakmadım içimden de gelmedi. @FameFabre nin dediği gibi ne bilet aldım ne ders çalıştım ne de kalacak yer baktım. Allah sesimizi elbet duyuyor ve bu zulmün hesabını soracaktır. Velshasili kelam az daha sabır dostlar, çıkıp biraz hava alın güzel oluyor. Hatta bi kutu topkek alıp parka gidin çocuklara dağıtın hem de onların sizi neselenditmesine müsade edin.
-
Bu arada bu yıl ki adayların yani bizlerin torpil konusunda en şanslı kişiler olduğunu dusunuyorum. Şöyle açıklayayım, eskiden bir milletvekili, ustduzey tanıdığı vs olanlar araya sokup torpilin alasini yapıyordu lakin bu yıl 15 temmuz ve feTO sebebiyle bunlar minimum düzeyde ve yok denecek kadar azdır. Kimse bu topun altına gitmeye cesaret edemez çünkü alınan adamın referansinà baktığında ateş topu onları da yakacak bunu herkes biliyor ve kimse sorumluluk almayacaktir (tamamen şahsi fikirlerim) Bu yıl her zamankinden daha fazla şansımız var bence.
-
@ParadoX Sgk 8.promosyon denetmen yardımcılığı içinde söyledi:
Dostlar merhabalar! Aynen arkadaşların da dediği gibi bu kadar zulme bu bünye dayanmıyor artık. Ben şahsen Son iki gündür çocuk parkında geçiriyorum zamanımi. Hem oglusumla zaman geçiriyorum hem de hayatın nadiren kalmış olsa da temiz taraflarının tadını çıkarıyorum çocuklarla. Tabi bir yandan da elimde telefon tercihini yap, sgk Web Sayfaları acik. Ne yalan söyleyeyim daha guy ile ilgili hiçbişey bakmadım içimden de gelmedi. @FameFabre nin dediği gibi ne bilet aldım ne ders çalıştım ne de kalacak yer baktım. Allah sesimizi elbet duyuyor ve bu zulmün hesabını soracaktır. Velshasili kelam az daha sabır dostlar, çıkıp biraz hava alın güzel oluyor. Hatta bi kutu topkek alıp parka gidin çocuklara dağıtın hem de onların sizi neselenditmesine müsade edin.
Kalbin o kadar temiz ki seni sima olarak tanımadan çok rahat bu kanıya vardım. Şefkat çok güzel bir fazilettir ve temiz yürekli içten yazıların da bunu fazlasıyla gösteriyor.
İNŞALLAH kazananlardan olursun @ParadoX
Hem bu tarafta hem de öbür tarafta -
@FameFabre Ben çocukluğumdan beri bebekleri basta olmak üzere insanları hep sevdim. Komsusuna merhamet şevkat göstermeyene Allah da merhamet etmez bilinciyle buyutulduk biz. Buraya bu kadar ısınmamizin ve bir aile gibi olmamızın en önemli sebebi ise siz dostların da en az benim kadar iyi niyetli oluşu değil mi zaten. Bu kadar omuz omuza mücadele ettik emek verdik rabbimden hepimiz için hep hayırlısını istiyorum. Geçenlerde yazmıştım benim olumsuz olsa sizinle sevinirim, ama benim olumlu dostlardan birinin olumsuz olursa sevinmek içimden gelmez diye. Yaşım dolmasına rağmen olsun olsun diye dua etmiyorum hiç, hayırlısı neyse o olsun diyorum kardeşim.
-
.............
-
-
Benim bir duyum alabilecek çalışan bir tanıdığım bile olmadığı için sgk da sadece şurdan yola çıkarak bu hafta da beklemememiz gerektiğimiz kanısına vardım arkadaşlar, yine önümde kitap ama elinde telefon tercihini yap,sgk tüm duyurular, dpb ilan, Twitter arası dolaşırken başkanın Twitter da inmişim inmişim aşağılara önceki alımlarda Başkan 'denetmenlik için çalışılıyor' yazmış 'elimizden geleni yapıyoruz 1 hafta içinde açıklanması için' diye yazmış, 'yarına yetiştiriyoruz inşallah yazmış' , 'sonuçları burdan öğrenebilirsiniz' yazmış, daha bitmiş bide üstüne 'kazanamayanlar üzülmesin yıl bitmeden Yeni ilana çıkacağız' diye ayrıntılı zaman bile vermiş. Birde bize bakıyorum 2 hafta önce atılan bir az kaldı sabır tweet i oyüzden heralde bu haftada açıklanmaz bu durumlara bakınca,KPSS den önce açıklasalar iyi diyorum artık zaten kimsede heves bırakmadılar öyle bir kıvama getirdiler ki kimse mülakatını hatırlamıyor kazandın deseler şaşırmaz kimse kazanamadım deseler şaşırmaz kimse tam da istedikleri gibi...
-
@yldzkrc Yüzde yüz katılıyorum hocam yazdıklarınıza özellikle Son 5 6 satıra. Ancak başkan bir kez birsey yaptı diye her defasında aynı şeyi yapacak diye birşey yok (yani o tweetler bize gelmedi diye umutsuzluğa kapilmayin lutfen). Allah tuzak kuranlarin en hayirlisidir. O bizim ekmegimizi nereye yazmışsa orası olacak, lami cimi yok bu isin. Tuzak kuranlar Allahi hesaba katsaydı zaten bu kadar beklemezdik. Allah er yada geç herkesin kurduğu tuzağa başına gecirecektir.
-
Bu aksam etkinlik mi yapsak?
-
@kütüphanesakini etkinlk yapalım Kabullenirsek bu hafta da açklamazlar ses çıkmazsa
-
Arkadaşlar yanlış anlasilmazsa eğer ben artık etkinlik yapılmaması taraftarıyım. Zaten binlerce tweet atıldı mesaj iletildi, ilginç olan etkinlik yapılmayan tüm sonuçlar açıklandı bir tek bizimki kaldi. Eğer yanlış anlamazsaniz bizim yaptığımız artık rahatsızlık verici boyuta geldi taciz noktasına geldi diye düşünüyorum ben. Birsey adam olana bir kere iki kere hadi bilemedin üç kere söylenir. Fazlasını yapmak bence çok dogru değil. Şahsi fikrim bu yönde ama düşüncenize saygı da duyarım elbet
-
@yldzkrc hocam ben hatırlıyorum mülakat için yukarı çağrıldığım andan itibaren 10-15 dakikalık video gibi hafızamda kayıtlı neredeyse her detay aklımda biraz içerde yaşadıklarımdan unuttuğum olmuştur malum zor sorularda komisyonun karşısında cevap verirken video kayıt ara sıra kapanmış, heralde makineye aşırı yükleme yapınca otomatik kaydı kapatıyor
-
@ParadoX biz rahatsızsak onlar da biraz rahatsız olsn
-
@SGul93 Hocam ben bu anlayışa katılmıyorum üzgünüm. Bir yanlış başka bir yanlışla düzelmez. Belki de onları rahatsız ettiğimiz için inadimiza aciklamayarak onlar da bizi rahatsiz ediyordur kimbilir. (Son cümlemi inanarak yazmadım abartarak yazdım ama olayın birden çok boyutunun olduğuna vurgü yapmak için yazdım. )
-
@ParadoX ortada yanlış olan bir durum görmüyorum .Emeklerimize yapılmış haksızlık olarak görüyorum.Siz rahatsızlık kelimesini kullandığınız için aynı kelimeyi kullandım. bizler kadar rahatsız olamazlar alt tarafı yazdıklarımızı okuyacaklar yine değerlendirmelerini kendileri yapacaklar sonuçta .Sizin düşünceniz hocam saygılar..
-
@SGul93 Peki hocam saygı duyuyorum dusuncelerinize ne diyebilirim ki. Ben bu kadar yazmanın artık doğru olmadığı kanaatindeyim hepsı bu. Yapacagimiz onlarca etkinlik türünü yaptık denedik, yeri geldi üç beş kişi bile yılmadan usanmadan bişeler yapmaya çalıştık. Bu saatten sonra birde böyle etkinlik yapmamayı deneyebiliriz, bunu hiç denemedik illa ki bişiler yapılacaksa önceki hafta bende söyledim dün de bazı dostlar dile getirdi KDK ya şikayet edilebilir. Bunu da geçen hafta yaptım, dünde bazı dostlar yaptı. Bunu da kendimiz için değil sonraki alımlarda kurumların bu keyfi uygulamalarına Son verilsin diye yaptık. Saygılarımla hocam... Allahim emeklerimizi boşa cikarmasin inşallah
-
@ParadoX dediklerinizn hepsini ben de yaptım emin olabilirsiniz.iyi çalışmalar...
-
Etkinlik taraftarıyım bu gune kadar baskandan aldıgımız tum bilgiler etkinlik sayesinde oldu 72 olmuş hiçte haksız bir etkinlik olmaz
-
@SGul93 Elbette ki yaptınız hocam bu konuda şüphe yok ki. @ZıplayanPırasa nın dediği gibi 72 gün olmuş işte tam olarak bu yüzden artık gerekli olmadığını düşünüyorum. Sevse ler de sevmese lerde isteseler de istemeselerde o sonuçlar elbet artık gelecek
-
Saygı sınırları asilmadigi surece etkinlik yapma taraftarıyım ki kimse buna cesaret edemez hakkımızı aramalıyız diye düşünüyorum elbet bir geri dönüşümü olacaktır uyku uyuyamiyoruz perişan haldeyiz ve elimizden gelen tek şey bu