Sgk 8.promosyon denetmen yardımcılığı
-
Buradaki dostlar çoğunluk olarak madem bu fikirde, sizinleyim her zaman. Ne zaman ne yapılırsa ben varım @SGul93 @ZıplayanPırasa @kütüphanesakini
-
Tesirsiz olsa da birşeyler yapma hissi, çabalama hissi için etkinlik yapmaya devam etmek lazım bence de. Ciddiye alan olmasa da biz üzerimize düşeni yaptık diyerek gönlümüzü rahat tutabiliriz en azından.
-
Arkadaşlar, eğer çoğunluk etkinlik diyorsa bu gece yazalım. Ama beklerken çok gerildik, bu gerginliği tweetlerimize yansıtmayalım, saygılı bir dil ile istediğimizi iletelim.
Ayrıca, 9. PRO bekleyenler nerede ? Neden bu kadar sessizler ? 8. PRO artık rayında diye düşünüyorum onu hatırlatalım tabi ki, unutturmayalım kendimizi ama 9. PRO'nun 2016 puanı ile yapılması daha çok vurgulanmalı artık, zaman daraldı.
-
@wesley10 valla 9. prom. en çok ben bekliyorum sanırım ve 8 içinde en başından bu yana varımı yoğumu koydum önümde guy sınavı var biliyorum ama hayatımı sadece oraya kanalize edemem kazanıp kazanamayacağım bile değil o yüzden 9 için var gücümle çabalıyorum tabi 8 deki arkadaşlar için daha çok uğraşıyorum
-
Ben artık bekleyişi bi kenara bırakıp çalışmaya başlıyorum guy a bir hafta kaldı.. Tavsiyem herkesin dersine bakması zaten hepimiz alınmayacağız en azından diğer sınavları kaçırmayalım
-
Etkinligi ya vok etkin yapalim ya da yapmayalim, cunku bi anlami yok, onlisanslarin mesajlari arasinda ezilip gider aksi halde
-
Arkadaşlar 21.30'da TAG burada da paylaşacağım. Hepimiz artık GUY için çalışmaya başladık ya da başlayacağız, 15 DK mola verip bu gece de kısa öz saygılı bir kaç tweet atalım Stres atıp derse hemen geri dönelim
-
@wesley10 Bende çevreme haber verdim. Umarım güzel bir etkinlik olur.
-
-
@economistic Sgk 8.promosyon denetmen yardımcılığı içinde söyledi:
@ParadoX Sgk 8.promosyon denetmen yardımcılığı içinde söyledi:
Arkadaşlar yanlış anlasilmazsa eğer ben artık etkinlik yapılmaması taraftarıyım. Zaten binlerce tweet atıldı mesaj iletildi, ilginç olan etkinlik yapılmayan tüm sonuçlar açıklandı bir tek bizimki kaldi. Eğer yanlış anlamazsaniz bizim yaptığımız artık rahatsızlık verici boyuta geldi taciz noktasına geldi diye düşünüyorum ben. Birsey adam olana bir kere iki kere hadi bilemedin üç kere söylenir. Fazlasını yapmak bence çok dogru değil. Şahsi fikrim bu yönde ama düşüncenize saygı da duyarım elbet
Etkinlik taraftarı değilim. Arkadaşa katılıyorum.
+1 bende bu arkadaşlara katılıyorum.
-
Hepi topu 10 kisiyiz surda yazan, bizden de bi kac kisi etkinlik taraftari degilse bi anlami olmayacak gercekten, onlisans bastiriyor bizimkiler gorunmez bile
-
@economistic Hocam doğrudur, ben de etkinlikte artık daha çok 9. PRO vurgusu yapılsın dedim, geçen sene çünkü Haziran ilk haftası 7. PRO ilanı gelmiş 2016 Puanları beklenmemişti. 8. PRO ile ilgili dediğiniz gibi artık denecek çok birşey kalmadı, birkaç twit ile kendimizi hatırlatabiliriz sadece.
Ayrıca şu etkinlik işini de abartmayalım yani, etkinlik olacak tüm günümüz gitti aman Allahım ben ders çalışacaktım ama nerden çıktı diye bir şey yok çok abartılıyor. Ders çalışırken hiç mi ara verilmiyor ? Alt tarafı girip bir etiket bir Tag iki üç saygılı söz ile twit atılıyor bu kadar. Sonra geçip derse dönülebilir.
Bu etkinlik olayını da artık 9. PRO ilan bekleyenler organize etmeli diye düşünüyorum.
-
Forumun yeni renkleri de çok cici olmuş
-
Soyle bir duyum aldım arkadaslar halı hazırda kamu kurumunda çalışıp sgd mulakıtana giren kişilerin alınmıyacagı çalısmayanlara öncelik verilcegi soylendı listenin bakan yardımcısında oldugu bakanlık onayının beklendıgı tekrarlandı arkadaşlar
-
@ZıplayanPırasa soyle bir anlam cıkmasın duzelteyım lütfen çalısıyosa alınmıycak gibi bisey denmedi ancak liste oluşturulken çalısmayanlara ıncelik verilecegi kurumun diger alımlarıyla karşılaştırılıp mukerer alımın onune geçilecegi soylendi
-
@ZıplayanPırasa Sgk 8.promosyon denetmen yardımcılığı içinde söyledi:
Soyle bir duyum aldım arkadaslar halı hazırda kamu kurumunda çalışıp sgd mulakıtana giren kişilerin alınmıyacagı çalısmayanlara öncelik verilcegi soylendı listenin bakan yardımcısında oldugu bakanlık onayının beklendıgı tekrarlandı arkadaşlar
Geçtiğimiz Nisan ayında açıklanan SGK müfettiş ve uzman yardımcılığı sınavında " Asıl Listede Başarılı " olan 2 tane denetmen yardımcısı var.
Müfettişliği kazanan 6.pro
Uzmanlığı kazanan 7.pro ( yani 3-4 ay önce göreve başlayan biri. )Bu çerçevede duyumunu bir daha düşün derim
-
@FameFabre bunu ben degil bu işin başındakilerin duşunmesi daha dogru olur bu bana soylenınce soyle bir ornek verdi kisi guy gelip sgd mulakatına girmişse oncelik çalışmıyanda olcak dendi hepimizin bildigi gibi ensesi kalın biri çıkıp bütün listelere girebilir umarım bu minimum duzeyde olurda ben ve diger arkadaşlar gibi çalışmayanlara öncelik tanınır
-
Tüm onayların verilmesi kaç gün sürer?
-
........
-
@AzizAK bisey mi ogrendin yoksa dusuncenmi bu