Sgk 8.promosyon denetmen yardımcılığı
-
bu sinava öylesine girenler varsa mulakata gitmeyecekler ki muhakkak vardır. onlara hakkımı helal etmiyorum 0.04 le kaçırmak nedir.. gircek arkadaşlara başarılar Allah yardımcıniz olsun.
-
Meslek tanitimi ve calisilacak seyler namazdan sonra
-
...........
-
@caletti ismini listede arat.3 4 tane komisyon var.bende ole yanildim basta
-
Mulakat tarihleri baya erken, hangi kanunlara bakacaksınız arkadaşlar?
-
@ali-asker elim ayağım boşaldı. hayatımda yaşadığım en berbat 1 dakikaydı. neyse ki dediğiniz gibiymiş. var listede adım.
-
Diplomamızı ilçe müdürlüklerinde de onaylatabileceğimizi yazmıştı bir arkadaş ama ilanda şöyle diyor. İlçe müdürlüğüne gidince bu ne demesinler bize sonra
-
@caletti tahmin ediyorum bende yamuldum:)
-
gireceğimiz saat ve adres daha sonra mı belirtilecek?
-
@caletti Sgk 8.promosyon denetmen yardımcılığı içinde söyledi:
gireceğimiz saat ve adres daha sonra mı belirtilecek?
Kaçıncı komisyonsan açıklanan sayfanın ilk sayfasında Saat ve adres bilgileri var
-
@eladlüesasülmülk 4. komisyondayım hocam adresi gördüm. 50 li sıralardayım gidip kimliği ibraz ettikten sonra mı orada sıra verilecek? yani öğleden önce veya sonra ne zaman olur ki?
-
Dostlar meslek tanitim yazimiz tum ayrintilari bulabilirsiniz
-
Calisabileceginiz mevzuat yazida var dostlar. Kaynak olarak Calisma Sorunlari adli kitaptaki sorular isinizi gorecektir. Yazida ozellikle.ustunde durmaniz gereken yerlerden bahsrtmeye calistim dostlar. Bir bakin uzerine istisare edelim
-
@atiba Sgk 8.promosyon denetmen yardımcılığı içinde söyledi:
bu sinava öylesine girenler varsa mulakata gitmeyecekler ki muhakkak vardır. onlara hakkımı helal etmiyorum 0.04 le kaçırmak nedir.. gircek arkadaşlara başarılar Allah yardımcıniz olsun.
Kardeş başka mülakatların sonuçlarını açıklasalardı ve başarılı olsaydık, tutup da buna başvurmazdık, olur da olumlu mülakat sonucu gelirse buna da spor olsun diye girmenin anlamı yok.
-
Sayin forum üyeleri bir ilan daha 0.nokta bilmem kacla olmadı şimdi sormak istediğim bir kaç soru var izninizle 1: sırf fantezi olsun diye başvurup gitmeyecek olanlar kendinize küfür ettirmek hoşunuza mi gidiyor ? 2: ilanı 400 kişi İİBF verecekken 300 kişiye çekip 80 81 puanlilari tabiri caizse dograyan hayallerini söndürenler memnunlar mi? 3: 400 istatistikciyi bile dolduramayipta hala bu alima devam edenler ve baskı kuranlar memnun mu? 9. Promosyon müjdesi acilen verilecek mi?
-
Bende 0,14 ile kaçırdım kazananlara başarılar
-
@atiba 86 ile merkez kadrolardan mülakat sonucu bekleyen biri olarak başvurunun son 5 saatine kadar bekleyip öyle başvuran biri olarak zaten sayfanın geçmişinde helallik isteyerek başvurumi yapmıştım ama listeyi inceleyince yalnız olmadığımı gördüm. SGK uzman, SGK müf, ÇSGB uzman, Gümrük müf, Göç uzman, İl göç uzman vs. mülakatlarına giren birçok kişi bu mülakatlar açıklanmadığı için ve puanlar da bir yıl geçerli olduğundan kendini riske atmamak için başvurdu. İnş. bu mülakatların en az bir iki tanesi mülakatlardan önce açıklanır da en azından mülakata kalan arkadaşların şansı artar. Küsuratla kaçıranların vebali ben ve benim gibi düşünüp başvuran 90'dan fazla kişide değil kurumlardadır. Birçok kişi belki açıklanır da başvurmama gerek kalmaz diye son güne kadar boşuna beklemedi. Umarım 2017 KPSS öncesi bir ilan daha gelir de küsuratla kaçıran arkadaşlar sınava girebilir...
-
Arkadaşlar ben başvuru formunu kaydetmemistim nasıl edinebilirim biri bana yardımcı olabilir mi çok telaş yaptım
-
@odtüsbky hocam burda kasıt hali hazirda hiç bi şekilde mülakata gitmeyecek olan kişilerdir yoksa zaruretten başvurana sözümüz olamaz asla
-
@magduriibfli Sgk 8.promosyon denetmen yardımcılığı içinde söyledi:
@Sipsilimarpuc kardes az daha zorlasaydin nokta atisi yapacaktin helal olsun
ben söyledim gardaşım