Sgk 8.promosyon denetmen yardımcılığı
-
arkadaşlar kılavuzda diplomanın kurumca , noterden veya okumuş olduğumuz üniversite tarafından onaylı örneği gönderilecektir diye belirtilmiş. ben diplomayı alırken 4 tane onaylı örnek bastırmıştım 2014 yılında onlardan birini göndermemde bi problem olurmu tarihi eski vs dye sıkıntı çıkarırlarmı. tecrübeli arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim.
-
@sbfkamucu hocam okuldan alınan diplomanın aslı gibidir belgesinin geçerlilik süresi 6 aydır diye bilinir. Üzerinde bir yerde de yazar. Kurum bunun geçerlilik süresi dolmuş derse sıkıntı olabilir.Siz en iyisi en yakın SGK ilçe başkanlığına giderek aslı gibidir yaptırın ve onu gönderin. Yoksa tekrar uğraşmak zorunda kalabilirsiniz.
-
@sbfkamucu 2015 mezunuyum. 2016 Kasım'da Sgk mülakatı için diplomanın aslını götürmeden, sadece okul tarafından onaylı suretini götürdüm. Problem çıkmadı.
-
@İNSAN , teşekkürler bende daha önce ösym ye göndermiştim kabul etmişlerdi ama ozaman henüz 6 ay dolmamıştı tabi , kabul ettiklerine göre sanırım sorun etmiyolar eski tarihli olmasını. @Antimülakat hocam şimdi baktım belgeye üzerinde öyle bir ibare göremedim hatta tarih yok fakülte sekreterinin imza kaşesi ve aslı gibidir kaşesi basılmış. ziraat bankasında çalışıyorum mesai saatleri içerisinde pek mümkün değil sgk ya gitmem yoğun oluyor. olmazsa insan kaynaklarını arar teyit ederim artık teşekkürler ederim cevaplarınz için .
-
@sbfkamucu en güzeli hocam, garanti altına alında apar topar yapmak zorunda kalmayın. Özellikle de noterlere kaptırılan paralara çok üzülüyorum, hele bir de yapmamak için tribe girmeleri yok mu? Bir imzaya 40 TL'ye yakın para alıyorlar, bir de yapmak istemiyorlar. Tabi bu dediğim yoğun yerlerde, ben geçen yıl Karşıyaka neredeyse yaptıramıyordum
-
@Antimülakat diploma onaylamaya ayırdığı vaktini getirisi daha yüksek başka bir işleme ayırmak istediğinden afra tafra yapabilirler bir defasında faxla gelen vekalet belgesiyle satış için gittim teyit edip yapabilirdi ama uğraşmak istemedi ben yapmıyorum yapan noterler var oralara git dedi nasıl bi piyasaysa artık . neyse bi açıklansında ona göre bakıcaz artık
-
evet dostlar kaldı 1 gün kaç puanla kapattığını öğrenebilen çıkmadımı hala.
-
@Necmettin-Artun puan ve sıralamanız kaç
-
@atiba 83.16 1327
-
@Necmettin-Artun sizin beklemenize gerek yok ki olmus zaten çalışmaya bak sen en iyisi
-
@atiba bu sene farklı sene hocam.
-
Ya ne farkı matematik ortada 1200 kişi mülakata cagırlcak senin sıralaman 1327 fark ne acaba ? @Necmettin-Artun Diğer düşük bekleyen insanlara haksızlık olur.
-
Kurumda çalışan arkadaşlar müjdeli haberler verir inşallah @Necmettin-Artun
-
@atiba bu sene 2016 puanını kullanarak bir yere yerleşen kişi sayısı kaçtır ? benim bildiğim şuan mülakata girenler var yerleşen sayısı gerçekten çok az o bakımdan farklı bir sene. umarım her zamanki gibi olur ve birçoğumuz katılmış oluruz.
-
@Necmettin-Artun geçen sene ilk alım olduğunda da hiç yerleşen yoktu. 2015 puanlılardan da cok giden oldu onun için emin ol 1700ler rahat görülecektir. 82.50 nin altı riskli bence tabi cevabı cuma günü alıcaz. hepmizin hakkında hayırlısı olsun..
-
@Necmettin-Artun ne alakası var kardeşim 2016 puaniyla hiç yerleşen kisinin olmamasının ? Halihazırda bi yerleri kazanmış olanlarda kpss ye girmeye devam ediyor. Ayrıca son yapılan denetmen yrd alımının ilanı 2016 kpss sonrası geldi yani kazanan 400 kişinin dahi 2016 puanı var. Puanı 82 ile 83 arasında olup korkarak bekleyenlere ayıp etmeyin.
-
dostlar 82ile 82.30 arası demiştim. yarın görüşelim
-
@paretowilfredo kardeşim taban puanla alakalı bir duyum bilgi var mı kurumdan?
-
direk 82,1 ile kapatsın bari :)) @Sipsilimarpuc
-
Arkadaşlar daha önce tartıştınız mı bilmiyorum ama lütfen bağışlayın birşey soracam. 2015 sınavına girenlerin yüzde sekseni 2016 sınavına girmiştir mülakat tarihleri çok geç açıklandığından adamlar mecbur çalışmaya devam edeceklerinden 2015te yüksek puan aldıysa ya daha yükseğini yapacak ya da çok yakın bir puan yapacaktır. Demek istediğim 2500üncü olan kişinin hem 2015 hem 2016 puanına aynı anda sahip ve daha yukarı sıralarda aynı kişiler yok mu?? Evetse çift sayım durumu ortaya çıkar.. 2500üncü kişinin önünde 2015 ve 2016 sınavına girip 2500 üncü kişiden daha yukarı sıralarda yer alan kişinin puanı iki defa sayılmış olur.. İktisattaki katma değer yönetemiyle hesaplama bu nedenle idi hatta:)Ya da iki puana sahipse sadece yüksek olan mı dikkate alınıyor