Sgk 8.promosyon denetmen yardımcılığı
-
ya şu kpssden önce gelsin de bu senenin mağdurlarına bi yağmur olsun
-
@magduriibfli eyvallah kardeşim, şu ilansız dönemde endişelenmekte haklısın. Ama sınav başvuru formalarında çok sıkıntı olacak bir şey olmuyor. Formlara kalsa (GİB GUY Sınav Başvuru Formu) ilköğretim mezuniyet tarihini de doğru yazmak gerekiyor
-
kaldı 2 gün , evet arkadaşlar yokmu duyumu olan içimizi ferahlatacak şöyle 81 lere kadar düştü diyecek
-
Ben 1650 lerdeyim pek umudum yok düşmez 82 lere diye düşünüyorum
-
benim puanım 80 olduğuna göre 81 de kalır bu sene yine kılpayı kaçırdığım 4.sınav olur
-
@totti Sgk 8.promosyon denetmen yardımcılığı içinde söyledi:
benim puanım 80 olduğuna göre 81 de kalır bu sene yine kılpayı kaçırdığım 4.sınav olur
1 puanla baya bi kılpayı olur dostum
-
Geçen alımda daha kurum açıklamadan içerden galiba sgk nın kendi sisteminden biri taban puani yazmış bizde de öyle birisi olsa keşke
-
@sefa05 biri söyleyeydi ne güzel olurdu pareto reis ses versen ne güzel olur
-
Dostlar intra ya günler öncesinden düşmüyor duyrulmadan evvel belki 2 3 saat evvel düşer. Ama ona da sadece kurumdan girebiliyoruz. Gün içinde bakıyorum merak etmeyin duyururum bir bilgi olursa erken intikal eden yarın ve diğer günler mesai saatleri içinde. Sabredin inşallah selamete varın.
-
@paretowilfredo 82 ile kapatma ihtimali yuzde kac kardeşim sence ders çalışmaya adepte olamıyorum.
-
@atiba Kardeşim 82 puan kaç sıralamaya tekabül ediyor
-
82.14 1879 siralamada kardeşim @paretowilfredo
-
@paretowilfredo Yedeklerin hakkı yarın itibariyle doluyor mu Hocam?Malum ilan metninde "3 ay icinde yedeklerin ataması yapılır." yazıyor. Henüz net bir bilgi yok.Kurum hep muamma cevaplar veriyor endiseleniyoruz.
-
@rmznn Kardeşim hak mahrumiyeti yaşatılmaması lazım size şu durumda. asillerin tebellüğleri tamamlanmadı bildiğim kadarıyla. Böyle bir uygulama doğru olmaz size hak tanınmadan. En azından tüm kadrolar dolmuşsa dahi bunun duyrulması gerek. O duyuruya dek bekleyin bence.
-
@atiba Kardeşim şansının olduğunu düşünüyorum ama nispeten düşük 300 lük bir alım için. Net konuşmak zor gerçekten.
-
@paretowilfredo 1435 siralamanin sansi nedir hocam.82.9 puan
-
@ali-asker Kardeşim 1200 kişinin çağrıldığı bir alımda 1500 e kadar sarkması çok muhtemeldir. Bu sene alımsız bir yol oldu ve böyle toplu bir alım yüksek puanları süpürmediği için azami temkinliyim.
-
@paretowilfredo saol kardesim
-
@paretowilfredo feragat edenlerin,belge teslim etmeyenlerin vs. en az 25 kadronun kesin boş kaldığı bilgisi var.Ancak henüz bir ilan yok.İlanın henüz gelmemesi çok can sıkıyor.Siz herhangi bir bilgi alma noktasında bir şeyler yapamaz mısınız?Dediğim gibi yarın son gün.
-
@paretowilfredo hayırlısi kardeşim