Sgk 8.promosyon denetmen yardımcılığı
-
@hayalimsgk kardeşim biliyorsan konuş adam akıllı sorduk gecen alımda bole sorunlarla karşılaşan olmuştu
-
@jemru kaç puandınız hocam 2016 puanınız
-
@FameFabre 82 ye gelir heralde.
-
@krueger Sgk 8.promosyon denetmen yardımcılığı içinde söyledi:
@jemru henüz asillerin tamamının soruşturması tamamlanmadığı için yedek ilanı gelmez çünkü soruşturma sonucu olumsuz olanlar çıkması durumunda oraya da yedekler yerlestirilecektir. İçinde bulunduğumuz süreç nedeniyle yedeklik hakkı olan 3 aylık süre geçersiz sayılmalıdır. Sonuçta daha asillerin durumu belli değilken süre işlemesi mantıksız olur. Önceki alımlarda böyle uzun soruşturma yaşanmamasına rağmen 3 ay dolmasına yakın yedek alımları yapılmıştı. Eğer soruşturma sonucu da elenenler olursa 100.sıraya kadar yedek şansı olabilir.
Valla mantık işlemiyor ki hocam şimdi. Hak halen 3 ay kurum uzattık da demiyor. Hiçbir açıklama yok. Şu an ki hesaba göre boş kalan kadrolara tercih verilmesi lazım. Ama ses yok maalesef
-
Sıralamada 1700 diyorum puan olarak kaca denk geliyorsa o puanla kapatacaktır ilk günden beri içime doğan bu..
-
Arkadaşlar neden herkes guncelliyor kendimde bi eksik hissettim guncelleme yapmadigim için
-
ben ilkinde çıkmadığı için askerlik durumunu güncelledim sadece bir kez ne başvuruda ne güncellemede hata ile karşılaşmadım şans işi herhalde biraz kaldı 5 gün bakalım hakkımızda hayırlısı
-
açıklanma durumunda olan hiçbirşey açıklanmadı bu saatte kadar temennimiz bu yöndeydi fakat olmadı. artık listeye kalanlar çok daha şanslı mülakatlara kadar açıklanacaktır(!) diye düşünüyorum buda fireleri baya bi arttıracak %25 olan şans %33 lere çıkacak
-
dostlar ben ilk gün yapmıştım başvuruyu. askerlik durumunda yıldız da yoktu bişey de yazılamıyordu ben de boş kalabilecek sanırım diye boş bıraktım. sizce bir sorun olur mu ?
-
@Sipsilimarpuc bir sorun olmaz hocam çok önemli bir konuysa geri dönüş yapılır size .
-
@kml Sgk 8.promosyon denetmen yardımcılığı içinde söyledi:
@Sipsilimarpuc bir sorun olmaz hocam çok önemli bir konuysa geri dönüş yapılır size .
hocam sistemden kaynaklanmış bende yıldız falan yoktu hatta yazı bile yazamadım o bölgeye umarım mağdur etmezler kesin gelecek çünkü bana
-
Dostlar, simdi sinav hizmetlerini aradim. Basvuru formunun ciktisini alip askerlik durumunu el yazisiyla yazabiliyomusuz. Oyle yaparsak bi problem yasamayacagimizi soyledir. Endişeye mahal yok, çalışmaya devam @Sipsilimarpuc
-
@magduriibfli Sgk 8.promosyon denetmen yardımcılığı içinde söyledi:
Dostlar, simdi sinav hizmetlerini aradim. Basvuru formunun ciktisini alip askerlik durumunu el yazisiyla yazabiliyomusuz. Oyle yaparsak bi problem yasamayacagimizi soyledir. Endişeye mahal yok, çalışmaya devam @Sipsilimarpuc
teşekkür ederim dostum içimi rahatlattın
-
@magduriibfli hocam bir problem olmayacağını söylemiştik. Mevcut formlar sadece ön başvuru formu herhangi bir resmiyeti yok. İsterseniz zorunlu olmayan yerler dışında bir yeri doldurmayabilirsiniz. O formlara ancak mülakat günü geldiğince şöyle bir göz gezdirip geçiyorlar o anlamda hiçbir sıkıntı olmayacaktır.
-
@Antimülakat evet hocam bu forumu tek geçiyorum o yüzden iyi ki zamaninda denk gelmisim. Hocam bir de yüzüp yüzüp kuyruğuna gelince işin, böyle ufak pürüzler evhama sebep oluyo. Sen koca kpss sinavini devir gel, basvuru formunda biyeri tiklamadin diye basvurama. O da koyardi yani adama
-
kurumun içersinden bilgi alan yokmu ya en son girecek olan kişi kaç puanda uykularım kaçıyor gece vallahi
-
@Necmettin-Artun Sgk 8.promosyon denetmen yardımcılığı içinde söyledi:
kurumun içersinden bilgi alan yokmu ya en son girecek olan kişi kaç puanda uykularım kaçıyor gece vallahi
benim tahminim 82 ile 82.30 arası
-
@Sipsilimarpuc inşalllah öyle olur
-
Şöyle 78 e düşse ne güzel olur
-
@Kutyler hatta söyle 50000 iibf ataması verseler herşey güzel olurdu dimi..