Sgk 8.promosyon denetmen yardımcılığı
-
3 aylık yedeklik süresi dikkate alınmayabilir çünkü asiller daha 3 aydır atanamadı. Ya bir haftaya yetiştirecekler ya da uzatırlar.
-
Ben de başvuruyu perşembeye dek bekletiyorum. Özlük hakları iyileştirilirse güzel bir meslek olacaktır. Ankarada yaşama mecburiyeti de ortadan kalkar.
-
@mariapuder geneli ankarada yaşamıyor ki
-
@EneSRY a kadro genelde ankarada ya. Sgk denetmenliği taşrada merkez ile aynı maaşı verirse ankara dışında yaşamak isteyen kesim için de güzel olur demek istedim.
-
Kardeşlerim ben başvuru yaptım iki kez elendim ama basvuru da 1kez yazıyor
-
puan 82,19 ;sıralama 1800 ile hala umudum varsa fazla mi iyimserim
-
Selamlar arkadaşlar mülakatlar için tüyo mülakat kitabı mı gazi kavram teori ve politikalar kitabı mı daha iyi bir seçim olur?
-
@Blancpain kavram teori yi geçen hafta bitirdim bugün de tüyo ya başladım tüyo daha iyi gibi sanki açıklamaları falan
-
tüyo yu tavsiye eder misiniz dostlar ? akşam kitapseçden almayı planlıyorum
-
-
Hakimlik için başvuru yapmadım bekledim ama açıklanmayacak gibi duruyor.Başvuru yapan bir arkadaş bir yardımcı olabilir mi neler yapmam gerekiyor? Özellikle bu fotoğraf işini nasıl taratabilirim?
-
@hayalimsgk bisey sorabilirmiyim?
Bu bahsettiğiniz tüyo kitabı daha önce mülakatlarda çıkmış sorulardan mi oluşuyor yanı sadece SGK degil tüm kurumlarda cikmis mülakat soruları. -
@hazan çıkmış mülâkat soruları var. Hangi sorunun nerde çıktığını altına not düşmüşler ders ders ayrım yapmışlar. Çıkan soruların içinde sgk Denetmenligi sorularida var.
-
@uzman çok teşekkür ederim, içeriğini merak etmiştim de..
-
Arkadaşlar güncelleme yapcaktım fakat dün geceden beri bireysel sıra no yanlış diyor başka yaşayan var mı bu sıkıntıyı
-
@atiba evt bende de öyle diyor.gecen hafta yaptım başvurumu güncelleme yapamıyorum bi türlü ara ara giriyorum hep hata veriyor
-
Arkadaslar ne zaman acıklanır liste
-
20 ocaktaa
-
@nurunalanur ben de iki kez girdim ama ilk başvurummus gibi gözüküyor. Bilgisi olan var mı bu konuda?
-
başvurular yarın 00.00 damı sonlanıyor arkadaşlar