Sgk 8.promosyon denetmen yardımcılığı
-
@iibflibirgarip bazi kişilerde oluyor heralde çok önemli bi güncelleme yapmiycam. sadece oz geçmişte küçük bi hata var olmasa da olur ama basvuruda sıkıntı olmasin o korkutuyor.
-
Tüm boşlukların dolmasina gerek var mı mesela mesela bekar yazıyo eşinin çalıştığı kurum sorusuna yok diye yazmak saçma olur heralde demi ? Kısacası yıldızlı sorulardan başkasını doldurmak gerekiyor mu ?
-
Evet arkaadaslar basvurular 00.00 da mi mesai bitiminde mi son?
-
Arkadaş hadi süreç falan alım yapamıyorsunuz, süreç sıkıntılı sözüm ona.. Bari yaptığınız alımlardan önce şu mülakat sonuçlarını açıklayın da yaptığıniz alımlar daha çok insana umut olsun ekmek olsun hayat olsun.. Bugüne kadar iyiniyetle mülakat sonuçlarını bekleyip başvuru yapmayan arkadaşlardan da Allah razi olsun onlar elinden geleni yaptılar napsınlar sistem bozuk.. Sırf ego tatmini içinde bu sınava başvuranlar sizi de Allaha havale ediyorum. Herkesin hakkinda hayırlısı olsun.
-
@atiba Sgk 8.promosyon denetmen yardımcılığı içinde söyledi:
Arkadaş hadi süreç falan alım yapamıyorsunuz, süreç sıkıntılı sözüm ona.. Bari yaptığınız alımlardan önce şu mülakat sonuçlarını açıklayın da yaptığıniz alımlar daha çok insana umut olsun ekmek olsun hayat olsun.. Bugüne kadar iyiniyetle mülakat sonuçlarını bekleyip başvuru yapmayan arkadaşlardan da Allah razi olsun onlar elinden geleni yaptılar napsınlar sistem bozuk.. Sırf ego tatmini içinde bu sınava başvuranlar sizi de Allaha havale ediyorum. Herkesin hakkinda hayırlısı olsun.
Çok güzel konuştun, RABBİM emeklerimizi zayi etmesin İNŞALLAH
-
@FameFabre amin kardeşim..
-
Arkadaslar ben basvurumu ilk basvurular basladigi zaman yapmistim. Askerlik durumunda bisey cikmiyodu. Bende orayi bos biraktim. Daha sonra da guncelleme de hata veriyo diye girmedim hic. Problem olur mu sizce ?
-
@hayalimsgk hocam o yildizli olanlarda askerlik durumu varmiydi?
-
@magduriibfli evet hocam vardı ama çok skinti yapmayın sınav hizmetlerine sisteme giremedim tekrar deyip elle tecilli yazabilirmissiniz bi arkadasa öyle söylemişler galiba..
-
@hayalimsgk nasil yani hocam ? Suan cok tirstim sadece bu ilan var elimde biraz daha acik anlatirmisiniz
-
@magduriibfli başvuru formunuzun çıktısını aldıktan sonra el yazısıyla tecilli yazın hocam
-
arkadaşlar kaç kişi başvurdu sayısı falan bellimidir acaba?
-
hepimize hayırlı olsun 6 gün sonra bütün merakımız giderilecek.
-
Bu sınava katılımın %70'in altında olacağını düşünüyorum. Epey bir kişiyi ilgilendiren sınavların sonuçlanması bekleniyor tahminen de mülakatlara kadar çoğu açıklanacak. Bu kadrolar merkez uzmanlıklar ve müfettişlikler olduğu için tekrar dönüp bu sınavın mülakatına katılmayacaklardır. Bu anlamda arkadaşlarımızın büyük kısmının ciddi bir paradoks içine düştüklerini biliyorum. Ama şu işsizlik döneminde, KPSS içinde bu kadar kısa süre kalmışken bu sınava da başvuru yapmalarına çok kızmamak gerektiğini düşünüyorum.
-
Yedektim başvurdum. Son güne kadar bekledik yedek ilanından haber yok. Bu 1 kişinin listeye girmesine engel oldu belki de reva mı bu?
-
Yedeklerin durumu hakkında bilginiz var mı bu arada yönetici kardeşlerim. Sürenin bitmesine 3-4 gün kaldı
-
@jemru henüz asillerin tamamının soruşturması tamamlanmadığı için yedek ilanı gelmez çünkü soruşturma sonucu olumsuz olanlar çıkması durumunda oraya da yedekler yerlestirilecektir. İçinde bulunduğumuz süreç nedeniyle yedeklik hakkı olan 3 aylık süre geçersiz sayılmalıdır. Sonuçta daha asillerin durumu belli değilken süre işlemesi mantıksız olur. Önceki alımlarda böyle uzun soruşturma yaşanmamasına rağmen 3 ay dolmasına yakın yedek alımları yapılmıştı. Eğer soruşturma sonucu da elenenler olursa 100.sıraya kadar yedek şansı olabilir.
-
Basvuru formunu almadım arkadaslar nasıl alabilirim bilgisi olan varmı?
-
@serhatyılduz nasil almadin ? Formu indirme islemini bile yapmadin mi? Basvuru yaptiktan sonra 10gun boyunca orada durdu basvuru formu beni indir diye bas bas bagirdi. Buna ragmen indirmediysen yapacak bisey yok.
-
Arkadaşlar samimi olarak soruyorum bildiğiniz üzere başvurular bitti .
Sizce kaç puana kadar iner ?
Küsürat düşünen küsüratla beraber söyleyebilir.
Sonuçta ayıp değil günah değil masumane fikir yürütüyoruz.